BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.4 > 35. SEZON

35. SEZON

Set priority
Show messages by
This Post:
00
278998.77 in reply to 278998.75
Date: 6/18/2016 1:59:00 PM
Overall Posts Rated:
2222
Ben de bilsem çiğneme zamanı oynamazdım :D. Şaka bir yana gecenin flaş skoru oldu. Sürpriz bir galibiyet aldım. Çok geçmiş olsun hocam.

This Post:
00
278998.78 in reply to 278998.75
Date: 6/18/2016 2:06:17 PM
Overall Posts Rated:
2828
Geçmiş olsun hocam. Maç bu haftanın en sürpriz maçlarından oldu :) Ki ben artık her hafta maçlarda tahminimi paylaşmayı düşünüyorum, çünkü hiçbir tahminim tutmuyo :D Şakası bir yana bi sabit taktik ayarlamak her zaman avantajdır, bu gibi durumlarda sizi kurtarabilir. Maçlara göre isterseniz yine değişirsiniz elbet :) Ama sabiti bi kurmak lazım önce :)

This Post:
11
278998.80 in reply to 278998.79
Date: 6/18/2016 7:34:41 PM
Overall Posts Rated:
2828
Doğrudur hocam dikkat etmek lazım ben istekliliği toparladım sayılır :)

Öncelikle bu hafta yanıldığım maçları ben söyleyim 4/8 tutturabilmiştim (sadece sonuç değil)

1- BC Cengo 48 - Betelgeuse 107
- Sonucu görünce dumur olduğum tek maç :D Diğerlerinde her ihtimal olabilir diyordum ama bu netti, olmalıydı, rahattı, nedense emindim, çok kırıldım hocam :D

2- Mosfet 50 - Bleda German Shepherd 92
- Sonucu tutturamadığım gibi tam kadro çıkan Mosfet'in bu hali bi hayli şaşırttı beni :)

3- Öz Hakiki Drıiim Tiim 00'ers 104 - BEŞİKT@ŞK 96
- Kwok Pei En'siz ilk maçında formda Beşiktaşk kendi sahasında kaybetmez demiştim, demekle kaldım..

4- A.S Fliers 105 - UKÇ Spor 89
- Tek cümle: Turgut faktörünü unutmuşum :)

This Post:
11
278998.81 in reply to 278998.80
Date: 6/18/2016 7:54:37 PM
Overall Posts Rated:
2828
Bu Haftaya Gelince. Nacizane görüşlerimi fikstürde sıralı olan haliyle maç maç belirteyim. Tabi ki gırgırına ve takım takibi açısından işimize bile yarayacak bir takip sistemi olabilir :)

4 BandırmaBanvitspor -- 7 darknessandmadness
Her iki takım da patlamaya hazır bomba misali. Özellikle istikrarı bir türlü sağlayamayan BandırmaBanvit için bir çıkış maçı olabilir. Diğer yanda da benim son maçta gerçek anlamda sayı atmakta zorlandığım ve diken üstünde 48 dakika maç izleten konferans 7.si olması şaşırtmasın sayı liderliğine oynayabilecek kapasitede darknessandmadness...
Yine de benim düşüncem kadro derinliğinden ötürü BandırmaBanvitspor'un kazanacağı yönünde...

8 Göktürk BK -- 1 ~}SkyWalker{~
İncelemeye pek te fırsat bulamadığım bir rakiple kendi evimde oynayacak olmam biraz rahatlatıcı. Gerçekçi olmak lazım kaybedeceğimi düşünmüyorum, ancak bir türlü oturtamadığım kadroda saçmasapan şeyler deneyip kendi işime çomak sokabilirim her an :)

7 Betelgeuse -- 6 Dark Legions
Keyifli bir mücadele olmasını beklediğim bu karşılaşmada da ev sahibi her zaman avantajlıdır ilkesinden Dark Legions'u önde gördüğümü sanmayın :) Bir önceki maçta rahat alırım derken o salonda neler çektirdiler bana, özellikle Dark Legions'un oyun kurucusu formda olursa gecenin 5'ine bile girebilir bu maçla beraber...

3 BC Cengo -- 8 kırıkkalespor junior
Normal koşullarda üzerinde pek düşünülmeyecek bir maç gibi görünse de. King hoca mı desem Kurt hoca mı desem hocamızın değişik anlayışlarından ötürü bi şüphelenmedim değil :) Şakası bir yana bu kez aynı hataya düşmeyeceğinizi ümit ederek keyifli bir maç diliyorum :=

2 Bleda German Shepherd -- 5 UniBaskett
Aşağı sakal, yukarı bıyık... UniBaskett ne yapacağı belli olmayan takımlardan birisiyken BGS de eline düşmeyi pek te istemeyeceğimiz bir rakip... Yine de çarpraz maçların ilk haftasında geçen haftadan Rahat Ol ile gelen BGS'nin kaybedeceğini düşünmüyorum. Mosfer maçından sonra ''düşünemiyorum'' demek daha doğru olur sanırım :)

1 Mosfet -- 3 G++
Bir diğer çekişmeli maç, formda G++ ve bu hafta ilk maglubiyetini alan Mosfet. Geçen haftanın mentalitesiyle bakacak olursak gümbür gümbür gelen G++ bu maçı da sahasında vermeyecektir diye düşünüyorum...

6 UKÇ Spor -- 4 BEŞİKT@ŞK
Nedense Beşiktaşk kimle oynasa kazanacak gibi hissediyorum :) Rengim farklı olsa da takımda her şeyi yapabilecek potansiyel olduğu için bir kez daha Beşiktaşk'a güvenmekten vazgeçmiyorum :)

5 A.S Fliers -- 2 Öz Hakiki Drıiim Tiim 00'ers TV
Hangi kanaldaysa arayıp bulup izlenmesi gereken maç. Ve bana göre haftanın maçı. Bir tarafta genç Türkleriyle ve TBL'den gelen Pivotuyla Volkan hocam, diğer tarafta bizim konferansın bana göre muhtemel lideri ÖHDT. Yeni bir yapılanmaya gitmesiyle biraz rahatladık derken transferler peşi peşine patladı. Ve sanırım bu maçta Volkan hocamı ne kadar sevsem de tahminim ÖHDT lehine olacak :)

This Post:
00
278998.83 in reply to 278998.82
Date: 6/20/2016 2:13:22 AM
Overall Posts Rated:
2828
Valla hocam hiç sorma uykum kaçtı hepten NBA finali yüzünden. Ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Finali kaybetmeyi hakettik açık açık, Oracle'da Curry ve Klay gibi iki silahı kullanamadık daha doğrusu rakip kullandırtmadı, hakettiler yine de üzülmemel elde değil :)

Kendi dünyamıza dönecek olursak birkaç maçta farklı düşündüğümüzü gördüm ama kimin ne yapacağı hiç belli olmadıgından bu durum gayet doğal tabi :) Zevkli bir hafta bizi bekliyor...

Ayrıca sezona peşpeşe G++ BJK ÖHDT Uni maçlarıyla başladığım yetmezmiş gibi çarpraz fikstürüm sırasıyla Mosfet BGS Cengo, Öncesinde de A.s Fliers var ama araya UKÇ sıkışmış, onu da koymasalarmış :D Nedir bu çektiğim.......

From: w01k4n

This Post:
00
278998.84 in reply to 278998.82
Date: 6/20/2016 2:37:01 PM
Overall Posts Rated:
132132
değerli hocalarım ne güzel yazmışsınız ellerinize sağlık :) mosfetin yenilmesine ben de şaşırmıştım. herhalde dedim kupa maçını düşünerek yedek ve rahat çıktı sandım. maçın istatistiklerine bakmadım açıkçası. ben tahminde bulunmak istemiyorum :) çok sürpriz olacak bu hafta onu söyleyeyim ;)

This Post:
00
278998.85 in reply to 278998.84
Date: 6/21/2016 12:54:17 PM
Overall Posts Rated:
2828
Tahminde bulunan iki hocayı aynı anda yanıltan insan. Büyük koç. Namıdiğer Volkanoviç hocam :) Ne desem bilemedim ÖHDT karşısında haftanın oyun olarak en rahat galibiyetlerinden birini aldınız deplasmanda... Saygıyla eğiliyorum..

Kazanan diğer hocalarımızı da ayrı ayrı tebrik ederim... Mosfet G++ maçı buzzerbeater sevenler tarafından tekrarda bile olsa izlenmeli diye düşünüyorum. 5-6 sezondur izlediğim en keyifli maçtı :)

This Post:
00
278998.86 in reply to 278998.85
Date: 6/21/2016 1:03:52 PM
Overall Posts Rated:
2828
Gün 8 (Salı 21 Haziran 2016) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.com

Gecenin sonuçları
BandırmaBanvitspor 119 - darknessandmadness 75
Göktürk BK 101 - ~}SkyWalker{~ 119
Betelgeuse 67 - Dark Legions 127
BC Cengo 111 - kırıkkalespor junior 71
Bleda German Shepherd 103 - UniBaskett 79
Mosfet 103 - G++ 96
UKÇ Spor 118 - BEŞİKT@ŞK 130
A.S Fliers 121 - Öz Hakiki Drıiim Tiim 00'ers 97

Gecenin en iyi kollektif performansı
Sayı : 128 : BEŞİKT@ŞK
Ribaunt : 64 : Dark Legions
Asist : 34 : BEŞİKT@ŞK
Top çalma : 12 : ~}SkyWalker{~
Blok : 8 : Dark Legions, Göktürk BK

Gecenin en iyi kişisel performansları
Sayı : 37 : M. Gascón (UKÇ Spor), G. Fochi (UKÇ Spor)
Ribaunt : 20 : A. Hanczaranka (BEŞİKT@ŞK), Y. Ivanov (Göktürk BK)
Asist : 13 : J. Gringo (~}SkyWalker{~)
Top çalma : 5 : Y. Yibing (Bleda German Shepherd)
Blok : 4 : N. Gülen (Mosfet)

Gecenin en iyi beşi
Oyun Kurucu : D. Vadkerti (BEŞİKT@ŞK) (32 Sayı, 1 Ribaunt, 9 Asist, 3 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 37
Şutör Gard : J. Gringo (~}SkyWalker{~) (19 Sayı, 1 Ribaunt, 13 Asist, 2 Top çalma, 0 Blok), A. Stanoev (Öz Hakiki Drıiim Tiim 00'ers) (30 Sayı, 3 Ribaunt, 8 Asist, 2 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 30
Kısa Forvet : N. Silva (Dark Legions) (24 Sayı, 19 Ribaunt, 1 Asist, 1 Top çalma, 0 Blok), M. Gascón (UKÇ Spor) (37 Sayı, 8 Ribaunt, 4 Asist, 1 Top çalma, 0 Blok), B. Ilgaz (A.S Fliers) (36 Sayı, 3 Ribaunt, 11 Asist, 3 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 36
Uzun Forvet : Y. Ivanov (Göktürk BK) (20 Sayı, 20 Ribaunt, 6 Asist, 2 Top çalma, 3 Blok) : Verimlilik : 40
Pivot : A. Hanczaranka (BEŞİKT@ŞK) (26 Sayı, 20 Ribaunt, 6 Asist, 0 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 46

Gecenin EDO'su
A. Hanczaranka (BEŞİKT@ŞK) (26 Sayı, 20 Ribaunt, 6 Asist, 0 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 46

Gecenin kötü performansı
A. Mojeścik (~}SkyWalker{~) (0 Sayı, 1 Ribaunt, 0 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -4

Tüm istatistikler
Eldivenleriyle oynayan adam : T. Lüdimõis (kırıkkalespor junior) : 7 Top kaybı

Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : M. Brown (Betelgeuse), D. Ghislandi (G++), Á. Capero (Öz Hakiki Drıiim Tiim 00'ers), B. Gingut (BC Cengo), N. Çizmen (A.S Fliers) : 6 Faul

Demir adam : S. Újfalusi (darknessandmadness), V. Barkauskas (darknessandmadness), R. Verhaz (darknessandmadness), O. Özenli (darknessandmadness), L. Laverdure (UniBaskett), J. Quadra (Dark Legions), N. Silva (Dark Legions), P. Arione (Göktürk BK), Y. Ivanov (Göktürk BK), G. Fochi (UKÇ Spor), F. González Grado (Betelgeuse), A. Stanoev (Öz Hakiki Drıiim Tiim 00'ers), P. Selek (Öz Hakiki Drıiim Tiim 00'ers), N. Vázquez (Öz Hakiki Drıiim Tiim 00'ers), B. Ilgaz (A.S Fliers) : 48 Dakika

Şutör : G. Fochi (UKÇ Spor), T. Lüdimõis (kırıkkalespor junior) : 5 Üç sayı

En iyisi : A. Hanczaranka (BEŞİKT@ŞK) : Not : 16.0

En kötüsü : R. Melo (~}SkyWalker{~) : Not : 3.0

This Post:
00
278998.87 in reply to 278998.85
Date: 6/21/2016 1:04:28 PM
Overall Posts Rated:
132132
Estağfurullah hocam, teveccühünüz :) böyle gaz vererek şampiyonluğu aklıma sokacaksınız ama :D

Advertisement