SchweyeSchweye MiyaMiya - DeU CarnivorS --- %61 DeU CarnivorS *** 6 milyonluk yeni transferiyle güç kazanan DeU,bu maçı rakibine bırakmayacaktır.
Istanbul Gunners - xXLoneStarStateXx --- %52 Istanbul Gunners *** XXL,kupadan elendi ve bu maçta kendi sahasında oynayacak ama yine de kalite farkıyla Gunners bu maçı zor da olsa alacaktır..
Dark Street Ballers - kırkısrak eagles --- %56 kırkısrak eagles *** saha avantajı sonucu belirler ve kırkısrak,sahasına gelen rakibini malup gönderir.
Uludağ Wolfs - BC Dingo --- %64 Uludağ Wolfs *** Dingo,yeri geldi mi evinde sürprizler yapabilecek bir kadroya sahip olsa da,Uludağ'ın bu maçı vereceğini hiç sanmıyorum..
Schweppes Kinder - Fab_Five --- %53 Fab_Five *** bol çekişmeli bir maç olacaktır.FF,daha çeşitli hücum yapma olanaklarına sahip olmanın avantajıyla,sahasında biraz daha üstün gözüküyor.
KANaryagücü - HucJiaB --- %51 HucJiaB *** HucJiaB sahasında olduğu için daha avantajlı gözüküyor ama benim TBL'de sahamda en son yenilmem bundan 16 hafta önce HucJiaB'a olduğu gibi,HucJiaB'ın en son sahasında yenilgi alması ise 8 hafta önceki benim maçımda olduğu dikkat çekiyor.oldukça heyecanlı bir maç olacağını tahmin ediyorum.
yiğidospor - Beton Spor --- %55 Beton Spor *** 2 iyi adamı sakatlandıktan sonra hala toparlanamayan Harun'un 1 veya 2 haftaya daha ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.bunun için Beton sahasında avantajlı gözüküyor...
galatasaray - Eternal Darkness --- %100 Eternal Darkness ***
Hep birbirlerine yakın takımlar oynayacağı için salı günü,bu sezonki en büyük çekişmelerden birinin yaşandığı gün olacak gibi gözüküyor.Herkese başarılar...
Hak edenler kazansın...
Last edited by KANaryaa at 1/4/2010 12:34:47 PM