BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.16 > 10. Sezon

10. Sezon

Set priority
Show messages by
From: wolfie
This Post:
00
110437.77 in reply to 110437.76
Date: 11/14/2009 5:31:46 PM
Overall Posts Rated:
00
@thinkers Kadir büyük maçlarda seni yalniz birakiyor, söylemedi deme :)

@bugrahan Ligin rengini ve gidişatını değiştirdin kardeşim :) Ilk 2 deki yerin garanti sayılır artık, 1.lik için çekişeceğiz.

@Finalekarşı 4.lük için bugun cok büyük bir şans doğdu sana. 3-4-5. siradaki takımlar 1 galibiyetle üste veya 1 malubiyetle PO dişina cıkabilir. Inanılmaz çekişme oluyor sahidende.

@Yeşilyurt, sessizliği bozman iyi oldu :) Maclarin zorlugu sanırım sohbeti köreltti :D Bu tarafta takımlar birbirini yiyor cünkü :)) Doğu ise, ohooo.. Big Defence ve Doktorlar yerine, Brose ve Yeşilyurt da bizim konferansta olsaymış, tam olackamiş :D Bekleriz beyler, böyle buyrun :)

This Post:
00
110437.78 in reply to 110437.77
Date: 11/14/2009 7:24:04 PM
Overall Posts Rated:
102102
Batı takımları playoff yapıcam diye kasarken ben burda koltuğuma yaslanmış çekişmeyi izliyorum keyifle:) bende batıda olsam bu rahatlıkla playoff dışında kalırdım herhalde:D

From: haumar
This Post:
00
110437.79 in reply to 110437.78
Date: 11/15/2009 1:18:31 AM
Overall Posts Rated:
00
Bugrahan Pilsen gecen sezon bu cikisin sinyallerini veriyordu zaten. Ilk maclarimizda ben hafife alip sacma sapan bi ilk 5 cikartmistim yenilginin sebebi bu saniyordum ama bu mac gercekten gucumuz yetmedi kadro secimi form gibi bahanelerimiz yok yani.
Kupa maclarinda ardarda iki kere cz cikmistik istekliligimizi yukseltemedik bi turlu kafamizi kaldiramadik hep zorlu maclar. Belki bu biraz acikliyordur evimizde niye yenildigimizi . Ben kisalarima oldukca guveniyordum ama yeterli olamadilar.

Ben acikcasi bugrahandan degil de Thechampstan ve thinkerstan boyle bi cikis bekliyordum thinkers beni yaniltmadi ama sezonun surprizi bugrahan oldu , Thechamps ise potansiyelini koruyor onumuzdeki sezon o da geliyor diyebilirim.

Bunun disinda Bigdefence ve Doktorlar dusecek onlarin yerine gelecek takimlar ne durumda olur bilinmez bizde bu sans varken onumuzdeki sezon ligde kalmaya oynariz.

Bu sezon rahat rahat playofflari oynariz bi sonraki sezona iki kisa satar iki uzun aliriz yeni gencler 1 sezona yetisince 12. sezonda 2.lige cikariz diye umarken bikac sezon daha buralarda kalicaz sanirim.

Kadroyu bozmassam bu sezon bile bi sansim olabilirdi istekliligimi koruyabilseydim diye dusunuyordum ama hic gozum yemiyor bu uzunlarla onun yerine transfer butcesini salona aktardik ve iki sezon icin daha buralardayiz kimse cekinmesin playofflara 4. siradan girecek olursak kisalari da simdiden saticaz :) Wolfie'ye yarasin bari de gitsin artik basimizdan :)

Bu arada Yesilyurtun yeni transferi de hayirli olsun, transfer konusunda acele etmeyip iyi bir fiyata free agent kapatmis playofflarda cok isine yariycaktir , batidan cikmaya calisan takimlarin dikkatine iyi savunun da bu sezon batidan ciksin bi takim :)

Last edited by haumar at 11/15/2009 1:20:39 AM

This Post:
00
110437.80 in reply to 110437.79
Date: 11/15/2009 4:47:04 AM
Overall Posts Rated:
55
saolun beyler.formları biraz yükseltince normal oyunuma biraz yaklaştım.ama gerçekten kıran kırana maçlar geçer.ben de çok zevk alıyorun 12-13 maçlık serim beni kendime getirdi.inşallah playoff da final yaparız.rakipler zor ..oyunda başarılar!!!!!!!!

From: wolfie

This Post:
00
110437.81 in reply to 110437.79
Date: 11/15/2009 6:13:03 AM
Overall Posts Rated:
00
Daha bu sezon çz hiç bir maça çıkmadım cok da mutluyum bu yüzden. Kupada elenirken bile rahat ol ile çiktim, hiç de pişman degilim cünkü beni eleyen takım şu anda son 4 e kaldı. Isteklilik ciddi anlamda önemli bu oyunda.

Buğrahan'ın bence en büyük sorunu, kadro darlıgı olabilir. Bu da form düşüklüğüne sebebiyet verebilir. Şahsi fikrim, kadroya gelecek vaad eden 2 oyuncu veya yaşlı kurt 2 oyuncu katabilirse - cidden sağlam 2 adam ama burdaki kast ettiğim - seneye hepten zorlu bir konferans oluruz.

Wolfie'ye yarasin bari de gitsin artik basimizdan :)
Eksik olmayın, bu kadar sevildiğimi bilmiyordum :)

Yeşilyurt müthiş düşürmüş 2 tane free agent, valla tebrikler. Aldigi adamı satıyor zaten üzerine koyup, transfer başarısı budur işte :)

This Post:
00
110437.82 in reply to 110437.81
Date: 11/15/2009 6:43:06 AM
Overall Posts Rated:
102102
:) O kısa forveti gerçekten iyi fiyata aldım diyebilirim..3 hafta önce elimde 1.5 milyon gibi bir para vardı..üstüne 3.75 e sattğım adamı satıcak ve 5 milyona iyi birşey alıcaktım:) Ama neden aldığımı hala çözemediğim bir adam aldım ve şimdi elden çıkartmaya çalışıyorum:D Ama genel olarak bu transfer olayını çözeli 1-2 sezon oluyor..Ondan önce yediğim kazıkların haddi hesabı yok:)

This Post:
00
110437.83 in reply to 110437.82
Date: 11/15/2009 8:25:01 AM
Overall Posts Rated:
00
Ben henuz cok buyuk bir para harcamis degilim transfere en pahali olani 1.5 m o da bence fazlasini hakediyor mutevazi kadromuzla iyi isler yapmaya calisiyoruz iste.
Isteklilik konusuna da katiliyorum gecen sezonki basarim tamamen ona dayaliydi neredeyse butun maclara rahat cikmistim ama bu sezon kupadaki rakibimi cok gozume kestirmistim bidaha tekrarlamayacagim bi hata oldu o kupa maclari yuzunden deplasmanda trabzona yedeklerle ve sakin cikarak sacma sapan bir yenilgi aldim alt tarafi bi 50bin icin daha. Onumuzdeki sezon ligi hafife almicaz diyelim :)

From: exister
This Post:
00
110437.84 in reply to 110437.83
Date: 11/15/2009 8:31:30 AM
Overall Posts Rated:
2525
bugrahan maglubiyeti bizim için hiç iyi olmadı...nasıl kaybettik anlamadım...3lük farkı olsa gerek...hamza ve finale karsı maçları playoff için ölüm kalım demek oldu bizim için..formları son haftalarda pek tutturamadık...ama bu takımların hepsi 2.lige layık..şansısız biraz...

This Post:
00
110437.85 in reply to 110437.74
Date: 11/17/2009 1:35:33 PM
Overall Posts Rated:
55
gerçekten lig çok zevkli geçiyor.kimin kimi yeneceği belli olmuyor.haumar wolfie yi yenmiş mesela iki takımı da tebrik ederim.yavaş yavaş play-off havasına girmeye başladım sadece playoff sıralaması belli değil gerçekten lig çok zevkli.

This Post:
00
110437.86 in reply to 110437.85
Date: 11/17/2009 2:51:45 PM
Overall Posts Rated:
102102
Takım tam hava yakalamışken gelen sakatlık haberi hiç iyi olmadı..Rakibin pivotunun böyle birşey yapacağı maçın ilk dakikasından belliydi ve sportmenlik faul sonucu oyuncumu 1-2 hafta sahalardan uzaklaştırdı:) Oyuncunun yanında 1 hafta yazıyor ama yandaki resime gelince 2 hafta diyor..Ne kadar sürede iyileşeceği hakkında bir fikrim yok.. Seviye 4 doktor almayı düşünüyorum ne zaman yetişir bilen var mı acaba?:)

Batı'da önümüzdeki cumartesi oynanıcak maçlar bazı şeylerrin belli olması açısından çok önemli konuma geldi..Buğrahan ve Wolfie lig 1. liği maçına çıkıcak..Kazanan takım bundan sonra 1. liği alır götürür..Finale Karşı Kaybedeceksin'de bugün Wolfie'yi yenerek rakiplerine diş gösterdi..Hamza Deniz'le yapacağı maç playoff un 4. sırası için çok önemli..Artık bir an önce lig bitsin ve playofflar başlasın:)

This Post:
00
110437.87 in reply to 110437.85
Date: 11/17/2009 4:35:37 PM
Overall Posts Rated:
00
Ligin çok zevkli olduğuna hem fikirim. Ligde bence herkes kendi göbeğini kesecek. Bundan sonra kalan 3 maç ciddi. Özellikle Buğrahan la yapacağım maç benim için önemli. Bugün ben görmek istediğim şeyi gördüm aslina bakarsanız. İstekliliğin ne denli mühim olduğunu, maç sonucuna nasıl yansıdığını, vs. Maçi 3 sayı ile kaybetmem üzüntü verici. F.K.K.'yi tebrik ederim bugunkü galibiyetinden dolayi.

Bence thinkers'in fikstürü cok zorlu. Kalan maçlari, tam altindaki 2 takımla. Bugun FKK'in kazanmasiyla, thinkers - FKK ve thinkers - Hamza maçları çok önem kazandı. İki takımda (Finale .. ve Hamza.. ) PO'lara girmek istiyorlarsa, thinkers'a karşı canla başla oynayacaklardır, bundan hiç şüphem yok. Thinkers'in yerinde olmayı hiç istemezdim, dikkat etmezse PO dişinda bile kalabilir. Arada thinkers'in aldığı 1 mağlubiyet nelere mal oluyor, inanması güç.

Advertisement