Sonunda maç motorunu düzeltmişler benim açımdan. Maç içinde sakatlanan oyuncum bazen maç sonunda iyileşiyor bazen de devre arasında toparlayıp 2. yarı oyuna bile giriyordu ama son maçta ehtiyar pivotum beline yediği tekmeyle olduğu yere yığıldı kaldı. Zavallı adamcağız umarım haftaya salı gününe yetişir. Bugünkü hazırlık maçında da yeni aldığımız genç oyuncu koronavirüslü çıktı, hemen kenara çekip karantinaya aldırdık kendisini. 1 hafta karantinada kalacak. Umarım kimseye bulaştırmamıştır. Maç motoru şimdiye kadar geçtiği iltimasları toptan tahsil etmeye çalışıyor sanki. Kötü şansı kovmak için kurban kestireyim diyecem ama kasada para da yok. :|
KF'nin yedeğine Mattiazi'yi koymuştum ama sanki çöp adam koymuşum gibi ilk beş başlayan KF 48 dakika oynamış. Neyse zaten fark yemişim, bahane uydurmaya çalışıyor gibi görünmeyelim durduk yere. :)
Kıran kırana bir lig oluyor her iki konferansta da. Bizdeki 5,6 ve 7. sıradaki takımlara şöyle bir bakıyorum, içim ürperiyor. Sonra batıya bakıyorum, beterin beteri varmış deyip rahatlıyorum. :)