BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 41!

Σεζόν 41!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
291331.76 in reply to 291331.75
Date: 1/30/2018 5:30:26 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Νέα ήττα για την ομάδα μας και πλέον το ματς του Σαββάτου χαρακτηρίζεται ως τελικός. Ο πρώτος τελικός για φέτος.. ίσως έχουμε αναβαθμιστεί στο ρόστερ μέχρι τότε αφού δεν μπορεί ο Μανίκας να παίζει μόνος του επιθετικά.

This Post:
00
291331.77 in reply to 291331.76
Date: 1/31/2018 4:32:11 AM
Overall Posts Rated:
118118
Η μια σφαλιαρα διαδεχεται την αλλη! 3η σερι ηττα για την ομαδα μας! Χωρις ενθουσιασμο, χωρις διαθεση για μπασκετ ηρθε αλλη μια 20αρα στο κεφάλι. Συνεχιζουμε απλα η ανοδος φανταζει ονειρο θερινης νυκτος! :)

Ημέρα 8 (Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018) : Επιδόσεις από http://www.buzzer-manager.com

Αποτελέσματα
Giouxtas 79 - BORBA B.C. 74
Tiptoners 57 - L e g e n d 92
Syros Knicks 104 - North Eagles 107
Pagrati City 110 - green pride 13 113
Red&White Bulls 82 - Vortexx 56
Averof Larisas Spurs 106 - ARIS DUBAI 126
Batsi 54 - Supernova Elites 69
revence 70 - Sons Of Anarchy 84

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 126 : ARIS DUBAI
Ριμπάουντ : 63 : Supernova Elites
Ασσίστ : 27 : L e g e n d
Κλεψίματα : 10 : L e g e n d
Τάπες : 6 : revence, L e g e n d

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 54 : C. liontos (ARIS DUBAI)
Ριμπάουντ : 19 : G. Fedorcukas (North Eagles), L. Pagliano (Supernova Elites)
Ασσίστ : 10 : K. Lê (North Eagles)
Κλεψίματα : 3 : G. Jiasong (green pride 13), T. Ligdas (Tiptoners), K. Sissovitis (Batsi), S. Stogianov (Pagrati City), F. Abel (L e g e n d), G. Solano (Giouxtas)
Τάπες : 3 : M. Lutkov (green pride 13), J. Soikinas (Red&White Bulls), M. Ezaval (revence), P. Teliomidis (Sons Of Anarchy)

Το Τop 5 της βραδιάς
Πόιντ Γκαρντ : T. Haie (green pride 13) (30 Πόντοι, 5 Ριμπάουντ, 5 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 28
Σούτινγκ Γκάρντ : C. liontos (ARIS DUBAI) (54 Πόντοι, 2 Ριμπάουντ, 5 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 44
Σμολ Φόργουορντ : F. Abel (L e g e n d) (23 Πόντοι, 5 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 3 Κλεψίματα, 2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 29
Πάουερ Φόργουορντ : C. Huzur (L e g e n d) (22 Πόντοι, 16 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 36
Σέντερ : A. Borusas (ARIS DUBAI) (23 Πόντοι, 15 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 39

Ο MVP της βραδιάς
C. liontos (ARIS DUBAI) (54 Πόντοι, 2 Ριμπάουντ, 5 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 44

Η χειρότερη επίδοση της βραδιάς
R. Becares (revence) (7 Πόντοι, 1 Ριμπάουντ, 0 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -11

Στατιστικά όλων των ειδών
Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη : T. Stagias (green pride 13), P. Cinolfo (BORBA B.C.) : 5 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : I. Ftiaratos (North Eagles), J. Hahn (Averof Larisas Spurs), B. Nacionales (ARIS DUBAI), T. Notis (Batsi), D. Pollac (Pagrati City), V. Cabot (Pagrati City) : 6 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : T. Stagias (green pride 13), T. Ligdas (Tiptoners), Y. Galasakis (Red&White Bulls), A. Mousouris (Batsi) : 48 Λεπτά

Ο σουτέρ : C. liontos (ARIS DUBAI) : 6 Τρίποντα

Ο καλύτερος : F. Abel (L e g e n d) : Αξιολόγηση : 19.5

Ο χειρότερος : F. Psalidas (Supernova Elites) : Αξιολόγηση : 2.0


This Post:
00
291331.78 in reply to 291331.77
Date: 1/31/2018 6:00:40 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Η πρώτη μεταγραφή ολοκληρώθηκε με την απόκτηση του Λιθουανού γκαρντ Μπερνάρντας Δραγάτας.
Η ομάδα κοιτάει και ψηλό για να ολοκληρώσει το παζλ ενώ μία αποχώρηση μπορεί να οδηγήσει και σε άλλες κινήσεις.

From: BORBA
This Post:
00
291331.79 in reply to 291331.78
Date: 2/1/2018 1:11:48 AM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
"Είναι τρελός... είναι τρελός ο πρόεδρος"... ζητωκραύγαζαν τα ξημερώματα χιλιάδες φίλαθλοι της BORBA B.C. που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας!

Πρόκειται για τον Βόσνιο PG Mirza Diklić, η παρουσία του οποίου στην ομάδα μας ευελπιστούμε να φέρει μία ισορροπία μεταξύ περιφέρειας και ρακέτας! Παίχτης με ηγετικά χαρακτηριστικά που σίγουρα θα φέρει πλουραλισμό στον τρόπο παιχνιδιού μας!

"Welcome to BORBA B.C. Mirza Diklić"

Καλή επιτυχία σήμερα στις ομάδες που αγωνίζονται στο θεσμό του κυπέλλου!

From: BORBA
This Post:
00
291331.80 in reply to 291331.79
Date: 2/1/2018 1:51:29 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Μία πιο δύσκολη από ότι περιμέναμε νίκη σήμερα στο κύπελλο για την ομάδα μας, που συνεχίζει ακάθεκτη στο θεσμό!

Ανάλογα καλά ήταν τα αποτελέσματα και για τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου μας, καθώς είχαμε μόνο έναν αποκλεισμό σήμερα, αυτόν του Νικόλα, ο οποίος ξεκάθαρα επέλεξε να δώσει βάση στο πρωτάθλημα!

Για όσες ομάδες συνεχίζουν στο θεσμό... να τους πω ότι ήδη έχουν αποκλειστεί οι 34 από τις 80 ομάδες της Α1 και ΙΙ κατηγορίας!

Καλή κλήρωση να έχουμε...

Τα του πρωταθλήματος θα τα πούμε τις επόμενες μέρες!

Last edited by BORBA at 2/1/2018 1:52:29 PM

From: Kon

This Post:
00
291331.81 in reply to 291331.80
Date: 2/1/2018 3:16:13 PM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Τι να πω, το μόνο που μπορώ είναι να δώσω συγχαρητήρια στον BORBA, καθώς διατηρεί τον ενθουσιασμό και την ζωντάνια που τον διακατείχε, όλα αυτά τα χρόνια που παίζει το παιχνίδι. Συνέχισε έτσι και μην δίνεις σημασία που δεν σχολιάζουμε, εγώ προσωπικά, περιμένω με ανυπομονησία τις αναρτήσεις σου :-)

From: johnny15

This Post:
00
291331.82 in reply to 291331.80
Date: 2/2/2018 6:03:38 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Στα του πρωταθλήματος ελπίζω να ετοιμάζεσαι δεν έχω κάνει διπλό ακόμα..

From: BORBA

This Post:
00
291331.83 in reply to 291331.82
Date: 2/2/2018 9:12:15 AM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Άσε φίλε δύσκολη εβδομάδα για μας αυτή... δεν βλέπω να σταυρώνουμε νίκη... άσε που μας έτυχε και κλήρωση μανίκι στο κύπελλο... μαζεύτηκαν πολλά καρπούζια για να χωρέσουν κάτω από μία μασχάλη!!! χαχαχαχα!!!

From: johnny15

This Post:
00
291331.84 in reply to 291331.83
Date: 2/2/2018 8:31:54 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Καλά μην το λες κι εγώ δεν ξέρω μπορεί να τα χάσω και τα 2 αλλά θα ναι καταστροφικό.

From: BORBA
This Post:
22
291331.85 in reply to 291331.84
Date: 2/3/2018 7:41:42 AM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Αν και λίγο καθυστερημένα (λόγω πίεσης χρόνου) πάμε να δούμε τι μας περιμένει αυτή την αγωνιστική!

Pre Game
9η αγωνιστική


North Eagles – Tiptoners
Να πανηγυρίσουν επιτέλους την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα ευελπιστούν όλοι οι φίλαθλοι των γηπεδούχων ανά την υφήλιο και σίγουρα δεν θα υπάρξει καλύτερη ευκαιρία από αυτήν, μιας και υποδέχονται τους αποδεκατισμένους Αετούς, που παλεύουν όμως κι αυτοί για την σωτηρία τους! Η νίκη επί των Συριανών την προηγούμενη αγωνιστική θα αποτελέσει για τους φιλοξενούμενους «πυξίδα» για την συνέχεια, αποδεικνύοντας πως αν τους υποτιμήσεις… θα σε τιμωρήσουν!

ARIS DUBAI - Red&White Bulls
Οι Ταύροι δεν αστειεύονται και το αποδεικνύουν, όχι μόνο μέσα στο παρκέ, αλλά και από τις κινήσεις του προέδρου τους, ο οποίος δεν επαναπαύεται από την πρωτιά και έσκασε πολλά μύρια για να ενισχύσει μεταγραφικά την ομάδα του από το πάνω ράφι! Στον αντίποδα ο Άρης μετά από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, είδε την χαρά της νίκης την προηγούμενη αγωνιστική και το ίδιο θα θελήσει να κάνει και σήμερα το απόγευμα! Ενδιαφέρον ματσάκι με φαβορί, ωστόσο, τους γηπεδούχους!

BORBA B.C. – revence
Δύο ομάδες που δεν διανύουν και τις καλύτερες ημέρες τους στο πρωτάθλημα βρίσκονται αντιμέτωπες σε αυτήν την αναμέτρηση! Και οι δύο μετρούν 4 ήττες στους τελευταίους 5 αγώνες, κάτι που αποδεικνύει αν μη τι άλλο την αγωνιστική τους καθίζηση! Οι γηπεδούχοι έχουν δώσει όρκο νίκης για τον σημερινό αγώνα, θέλοντας να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, που ενισχύθηκαν στην περιφέρειά τους, θα θελήσουν να πάρουν ότι μπορούν περισσότερο από αυτόν τον αγώνα! Οι στοιχηματικές εταιρείες, πάντως, δίνουν ως φαβορί τους γηπεδούχους (πάλι θα τον πιούμε απόψε! χαχαχα!)

Supernova Elites - Averof Larisas Spurs
Ο θεσσαλικός κάμπος φλέγεται, με τους αγρότες να έχουν βγάλει τα τρακτέρ στους δρόμους, όχι διεκδικώντας αποζημιώσεις για τα προϊόντα τους, αλλά ζητώντας επιτέλους μια νίκη από τους Spurs! Οι τρεις συνεχόμενες ήττες της ομάδας, βλέπετε, τους έχουν πέσει βαριές και σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχθούν και νέο στραβοπάτημα! Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι εδώ και τρία παιχνίδια έχουν πατήσει το πόδι τους στο γκάζι και δεν σκοπεύουν να το αφήσουν ούτε κι απόψε! Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες!

Σε λίγο η συνέχεια….

From: BORBA
This Post:
00
291331.86 in reply to 291331.85
Date: 2/3/2018 7:44:48 AM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345

Και τώρα η συνέχεια…

Sons Of Anarchy – Batsi
Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των γηπεδούχων που βλέπουν την ομάδα τους να μην μπορεί να πραγματοποιήσει ένα νικηφόρο σερί που θα τους απομακρύνει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας! Οι μεταγραφικές αλχημείες του προέδρου δεν είχαν το επιθυμητό μέχρι τώρα αποτέλεσμα και ήδη βιώνει τις πρώτες κακόβουλες κριτικές των φίλων της ομάδας! Οι Αναρχικοί, πάντως, θα κατέβουν στο παρκέ με ανεβασμένο ηθικό μετά το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Γιάννη!

Vortexx - Pagrati City
Ίσως πρόκειται για το ντέρμπι της αγωνιστικής! Μπορεί να μην μιλάμε για δύο ομάδες που βρίσκονται στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, ωστόσο και οι δύο τους δίνουν μεγάλο αγώνα για να σώσουν την κατηγορία! Η νίκη σήμερα και για τους δύο αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για παραμονή! Η ομάδα που θα μπει πιο παθιασμένη και αποφασισμένη μέσα στο παρκέ θα είναι αυτή που θα έχει το προβάδισμα για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα! Ο Κοσμάς, πάντως, έχει θέσει τους παίχτες του προ των ευθυνών τους…

L e g e n d – Giouxtas
Η στρατηγική επιλογή του Νικόλα να αφήσει το κύπελλο και να στραφεί στο πρωτάθλημα, δείχνει αν μη τι άλλο τις προθέσεις του! Ωστόσο, το έργο των γηπεδούχων απόψε μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μιας και καλούνται να αντιμετωπίσουν την μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου! Αλήθεια, θα έχουν το σθένος να την κοιτάξουν στα μάτια και να διεκδικήσουν τη νίκη μέσα στην έδρα τους; Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα… να κερδίζουν!!!

green pride 13 - Syros Knicks
Στη Σύρο ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν πως έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική… ο πρόεδρος της ομάδας βλέπει και ξαναβλέπει το βίντεο της αναμέτρησης και δεν πιστεύει στα μάτια του! Αν όμως, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες θα πρέπει να αφήσουν αυτόν τον αγώνα μια και καλή πίσω τους και να κάνουν μια νέα αρχή! Οι πράσινοι, άλλωστε, έχουν δείξει πως δεν αστειεύονται… το νικηφόρο σερί τους στους τρεις τελευταίους αγώνες δείχνει, αν μη τι άλλο, πως πρόκειται για μια ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο!

Καλούς αγώνες να έχουμε!

Advertisement