respect :)
να προσθέσω μία παρατήρησή μου στα σχόλια σου για την προηγούμενη αγωνιστική.
οι τιπτονερς θελαν περισσοτερο την νικη και γι αυτο την πηραν,ωστοσο βαση στατιστικων οι μπιριμπακηδες δειχνουν πιο δυνατοι.ειδωμεν,περιμενω να δω κι αλλα ματς απ τους τιπτονερς,ο κοουτς ειναι εμπειρος και δεν ξερω τι μπορει να μας επιφυλασσει...
τα στατιστικά που βλέπεις στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αδικούν τις δυνατότητες των tiptoners καθώς στην τελευταία περίοδο μπήκαν τα δεύτερά του και έριξαν την διαφορά και τα στατς, Ενδεχομένως να έβγαζε η αναφορά μία τουλάχιστον μία μονάδα παραπάνω σε όλες τις κατηγορίες αν είχαν χρησιμοποιηθεί μέχρι το τέλος του ματς οι βασικούρες του.
Οι προβλέψεις μου για τα σημερινά ματς.
TRELIARIDES vs Tiptoners= προβλέπω διαφορά άνω των 70 πόντων.
Arivatanokoutsogerakas vs UNITED KNIGHTS = πιστεύω σε σχετιά άνετη επικράτηση του κουσμά , πιθανότητα θα προφυλάξει αρκετούς παίκτες ο αρίβας εν όψει κυπέλου.10+
biribakides ktp-panathinaikos= περίεργο ματς, όλα θα εξαρτηθούν από την ομάδα που θα κατεβάσουν οι BIRIBAKIDES, αμφότεροι έχουν δύσκολο ματς στο κύπελο, οι γηπεδούχοι θα κατέβουν πλήρεις καθώς προφυλαξαν παίκτες στην προηγούμενη αγωνιστική. Πιστεύω οι φιλοξενούμενοι τελικά θα κατεβάσουν τους βασικούς και θα το πάρουν άνετα. +15
ela_mwri_pana8a Retro b.c. = το ντέρμπι της 6ης θέσης, οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερο σύνολο και θα το πάρουν.Εκμεταλεύονται πλήρως την συγκυρία με την δική μου ομάδα και αποφεύγουν την τελευταία θέση, πλέον έχουν όλο τον χρόνο μέχρι τα πλέι άουτς για να οικοδομήσουν το ρόστερ τους.+10
pamesa valencia bc 3D XAValencia B.C. = θέλει και ερώτημα ?είμαι δηλωμένος οπαδός της παμέσα,με όποια ομάδα και να παίζει, θα παίρνει την ψήφο μου, δεν πα να παίζει απέναντι στον ομπράντοβιτς. θα σκοράρει πάνω από 130 πόντους η παμέσα.
BOMBAY MIXX bad greens= εύκολα και ξεκούραστα +25
Volos Lions Lioumi B.C.= λογικά οι γηπεδούχοι θα υποταχθούν απέναντι στην ανώτερη front line του βόλου, αλλά .... μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος ? μία νίκη έχουν και αυτή απέναντι στην παμέσα.:D +20
τρελα μυρμηγκια Afalarida = το πιο δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, αναμένεται και οι δύο ομάδες να παραταχθούν πλήρεις στο παρκέ της Sala Afalaridas καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν εύκολο ματς κυπέλου. Καλές και οι δύο ομάδες επιθετικά αλλά έχουν ένα θεματάκι με την άμυνα,με τους φιλοξενούμενους αρκετά μεγαλύτερο . Εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουν οι γηπεδούχοι.+10