BuzzerBeater Forums

Hellas - III.10 > Season 19

Season 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208673.76 in reply to 208673.75
Date: 2/26/2012 9:19:14 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Volos μπορεί να σε παίζουν 2-3, αλλά έχεις ισσοροπημένη ομάδα, οπότε ακόμα και αν παίζεις σύστημα ρακέτας, μπορούν να κάνουν ζημιά οι περιφεριακοί σου εάν πάρουν προσπάθειες.
Πιο ανταγωνιστικός ο κόκκινος όμιλος πάντως με 4 ομάδες να έχουν 3-2 νίκες, ενώ στον μπλε για την ώρα 3 ομάδες έχουν ξεχωρίσει και έχουν 4-1.
Καλύτερη άμυνα μέχρι στιγμής ο Αρίβας, ενώ την καλύτερη επίθεση η Pamesa, οπότε θα έχει ενδιαφέρον μία μεταξύ τους μονομαχία για να δούμε πιο στυλ τελικά θα επικρατήσει...

From: Getho

This Post:
00
208673.77 in reply to 208673.76
Date: 2/26/2012 10:29:20 AM
Overall Posts Rated:
162162
χεχεχεχε παίδες κύριο μέλημα μου είναι να πασταλιασω μερικά λεφτάκια για ώρα ανάγκης και να βγούμε πλειοφ ίσως.....
Του χρόνου ή του παραχρόνου θα κάνουμε μάλλον το μεγάλο άνοιγμα.......
Τώρα με σύνολο μισθών στα 193χιλ δεν έχω πολλές ελπίδες....
Να φανταστείς εσυ πληρώνεις 100χιλ παραπάνω οπότε προφανώς έχεις πλεονέκτημα.....
Παρόλα αυτα κατι θα ετοιμάσω αν μου το επιτρέψουν οι συνθήκες και το κύπελο....

Εγω αυτό που παρατηρώ είναι οτι γενικά ο κόκκινος όμιλος στηρίζεται στην άμυνα και ο μπλέ στην επίθεση....
5 ομάδες στον μπλέ έχουν μεσό ορο πάνω απο 100 πόντους ενω στον κόκκινο κανείς.....
Ο τελευταίος εκεί αν ήταν σε εμάς θα ήταν 3ος σε παραγωγικότητα....
Τα λέει όλα αυτο νομίζω....

This Post:
33
208673.78 in reply to 208673.77
Date: 2/26/2012 4:18:56 PM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Prewies

(πρώτα οι φιλοξενούμενοι)

Treliarides - Tiptoners: Οι τίπτονερς τα... έδωσαν όλα με μπιρίμπες, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας είχε στο μυαλό του ότι θα παίξει χαλαρά με τρελιάριδες. Άσσος, με τη διαφορά να μπορεί να πάει και στο +50.

Volos - Lioumi: Ο Λιούμι δεν είναι τόσο κακός όσο δείχνει η θέση του και νομίζω ότι θα το παλέψει το παιχνίδι. Ωστόσο, ο Volos είναι ανώτερη ομάδα. Βλέπω διπλό με +5-10.

Trela Mirmigkia - Afalarida: Ανοιχτό παιχνίδι σε κάθε αποτέλεσμα. Φαβορί λόγω έδρας η γηπεδούχος ομάδα.

Ela Mwri - Retro: Όποιος νικήσει πέρνει προβάδισμα όσον αφορά τα πλέι άουτ. Οι Ρετρό έχουν δείξει καλύτερα δείγματα, ωστόσο οι διαφορές των δύο ομάδων είναι μικρές και αναμένεται παιχνίδι που μπορεί να κριθεί και στο τελευταίο καλάθι.

Pamesa - Xavalencia: Τοπικό ισπανικό ντέρμπι. Αναμένεται δύναμη, πάθος, ίσως και πολλά φάουλ όπως συνηθίζονται σε τέτοια παιχνίδια. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο σε ένα τοπικό ντέρμπι τα πάντα μπορούν να συμβούν...

Biribakides - Ktp: Ο μπιρίμπας έχει 4 παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ο Ktp από την άλλη είναι ασταθής, αφού το ρόστερ του αλλάζει κάθε... μέρα! Φαβορί ο Μπρίμπας που βλέπω να κερδίζει +5-10 πόντους και δίνει και καλή απόδοση στο στοίχημα, καθώς οι μπουκ εκτιμούν τον Ktp που είναι ισχυρός οικονομικά. Κάτι σαν τη... Μάλαγα με τους Άραβες!!!

Arivas - United: Παιχνίδι το οποίο μπορούμε να δούμε και στα πλέι οφ. Δύο καλες ομάδες με εξαιρετικές άμυνες. Το under 190 πόντους πληρώνει λίγο (1,44) αλλά θα είναι η επιλογή μου. Δεύτερο σημείο ο άσσος.

Bombay - Bad: Η έκτη αγωνιστική κλείνει με την αναμέτρηση των Μπομπάι με Μπαντ. Ο Μπαντ έρχεται ξεκούραστος και θέλει να παλέψει για τη νίκη, ωστόσο θα έχει δύσκολο έργο. Λογικά, ο Μπομπάι θα πάρει τη νίκη με +5-10.

Αυτά από 'μένα.

This Post:
00
208673.79 in reply to 208673.78
Date: 2/26/2012 4:55:36 PM
Overall Posts Rated:
162162
Πάρε και εσύ το μπλάκι σου! :Ρ

Πέρυσι είχα κερδίσει και στα δυο ματς τον Κοσμά αλλα φέτος είναι μια διαφορρετική ιστορία....
Έχω και δύσκολο κύπελο σε αντίθεση με τον Κοσμά και λίγους παίχτες αστα να πάνε....
Θα το παλέψουμε με κάποιο τρόπο πάντως....

From: WINDASS

This Post:
00
208673.80 in reply to 208673.73
Date: 2/28/2012 1:49:10 AM
Overall Posts Rated:
6868
respect :)
να προσθέσω μία παρατήρησή μου στα σχόλια σου για την προηγούμενη αγωνιστική.
οι τιπτονερς θελαν περισσοτερο την νικη και γι αυτο την πηραν,ωστοσο βαση στατιστικων οι μπιριμπακηδες δειχνουν πιο δυνατοι.ειδωμεν,περιμενω να δω κι αλλα ματς απ τους τιπτονερς,ο κοουτς ειναι εμπειρος και δεν ξερω τι μπορει να μας επιφυλασσει...

τα στατιστικά που βλέπεις στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αδικούν τις δυνατότητες των tiptoners καθώς στην τελευταία περίοδο μπήκαν τα δεύτερά του και έριξαν την διαφορά και τα στατς, Ενδεχομένως να έβγαζε η αναφορά μία τουλάχιστον μία μονάδα παραπάνω σε όλες τις κατηγορίες αν είχαν χρησιμοποιηθεί μέχρι το τέλος του ματς οι βασικούρες του.
Οι προβλέψεις μου για τα σημερινά ματς.
TRELIARIDES vs Tiptoners= προβλέπω διαφορά άνω των 70 πόντων.
Arivatanokoutsogerakas vs UNITED KNIGHTS = πιστεύω σε σχετιά άνετη επικράτηση του κουσμά , πιθανότητα θα προφυλάξει αρκετούς παίκτες ο αρίβας εν όψει κυπέλου.10+
biribakides ktp-panathinaikos= περίεργο ματς, όλα θα εξαρτηθούν από την ομάδα που θα κατεβάσουν οι BIRIBAKIDES, αμφότεροι έχουν δύσκολο ματς στο κύπελο, οι γηπεδούχοι θα κατέβουν πλήρεις καθώς προφυλαξαν παίκτες στην προηγούμενη αγωνιστική. Πιστεύω οι φιλοξενούμενοι τελικά θα κατεβάσουν τους βασικούς και θα το πάρουν άνετα. +15
ela_mwri_pana8a Retro b.c. = το ντέρμπι της 6ης θέσης, οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερο σύνολο και θα το πάρουν.Εκμεταλεύονται πλήρως την συγκυρία με την δική μου ομάδα και αποφεύγουν την τελευταία θέση, πλέον έχουν όλο τον χρόνο μέχρι τα πλέι άουτς για να οικοδομήσουν το ρόστερ τους.+10
pamesa valencia bc 3D XAValencia B.C. = θέλει και ερώτημα ?είμαι δηλωμένος οπαδός της παμέσα,με όποια ομάδα και να παίζει, θα παίρνει την ψήφο μου, δεν πα να παίζει απέναντι στον ομπράντοβιτς. θα σκοράρει πάνω από 130 πόντους η παμέσα.
BOMBAY MIXX bad greens= εύκολα και ξεκούραστα +25
Volos Lions Lioumi B.C.= λογικά οι γηπεδούχοι θα υποταχθούν απέναντι στην ανώτερη front line του βόλου, αλλά .... μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος ? μία νίκη έχουν και αυτή απέναντι στην παμέσα.:D +20
τρελα μυρμηγκια Afalarida = το πιο δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, αναμένεται και οι δύο ομάδες να παραταχθούν πλήρεις στο παρκέ της Sala Afalaridas καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν εύκολο ματς κυπέλου. Καλές και οι δύο ομάδες επιθετικά αλλά έχουν ένα θεματάκι με την άμυνα,με τους φιλοξενούμενους αρκετά μεγαλύτερο . Εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουν οι γηπεδούχοι.+10

From: Anemos

This Post:
00
208673.81 in reply to 208673.80
Date: 2/28/2012 5:35:45 AM
Retro b.c.
III.16
Overall Posts Rated:
88
Εκμεταλεύονται πλήρως την συγκυρία με την δική μου ομάδα και αποφεύγουν την τελευταία θέση

Αυτό είναι αλήθεια, έπαιξα συνειδητά "κανονικά" στο μεταξύ μας κάτι που αποδείχθηκε σωστό γιατί με τη διαφορά που πήρα πιστεύω θα με βοηθήσει σε περίπτωση ισοβαθμιών, ενώ πράγματι έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για τις μεταγραφικές κινήσεις που είναι απαραίτητες αν θέλω να μείνω στη κατηγορία.

From: Nteloc

This Post:
00
208673.82 in reply to 208673.78
Date: 2/28/2012 7:16:31 AM
Overall Posts Rated:
22
Αφού γύρισε και ο Livio, έχοντας και εγώ τον Chardavela τραυματία,δεν με παίρνει δυστυχώς να το κυνηγήσω ούτε και αυτό το παιχνίδι... :/

This Post:
00
208673.83 in reply to 208673.82
Date: 2/28/2012 2:11:00 PM
Overall Posts Rated:
162162
Σχολιασμος αγώνων 6ης αγωνιστικής...

Μπαντ - Μπομπάυ : Ο Μπάντ δεν το κυνήγησε το ματς και καλά έκανε κατα την γνώμη μου καθώς καλύτερα να κυνηγήσει την 2η νίκη του απέναντι σε κανα πιο ευκολο αντίπαλο...

Βαλένθια - Παμέσα : Μια απο τα ίδια και για την Βαλένθια που δοκίμασε πάντως μια ενδιαφέρουσα ζώνη και περιόρισε σημαντικά την δράση της φοβερής Παμέσα...

Αφαλαρίδα - Μυρμήγκια : Αναμενόμενη νίκη για την Αφαλαρίδα με διαφορά διάθεσης...

Λιουμι - Βόλος : Άλλη μια άνετη νίκη για τον Βόλο....

Κτπ - Μπιριμπάκηδες : Ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στις 2 ομάδες με νικητή τον Κτπ που έπαιξε το συστημα που του πηγαίνει καλύτερα με βάση το υλικό που έχει...

Τιπτόνερς - Τρελιάρηδες : Δεν υπάρχει αγώνας εδώ.
Παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην σχολιάσω το γεγονός οτι ο κατα τα άλλα συμπαθέστατος Γκέρσον κατέβασε μόνο 4 παίχτες....
Το σχολιάζω γιατι σε περίπτωση ισοβαθμίας η διαφορά πόντων μπορεί να καθορίσει την κατάταξη....
Θα ήθελα να το λάβει υπόψην του ο αγαπητός μάνατζερ (:Ρ) γιατι μπορεί να κατηγορηθεί στο μέλλον...

Ρετρό - Ελα μωρή : Ωραίο ματσάκι έγινε εδώ με νίκη των γηπεδούχων που έχουν μια συμπαθητική ομάδα....

Οσο για το δικό μου ματς μια σειρά απο παράγοντες καθόρισαν το αποτέλεσμα όπως :
Πολλές χαμένες βολές
Ωραία κίνηση απο τον Κοσμά που άντεξε απέναντι στην πιεστική ζώνη μου
Καλύτερες καταστάσεις
Μαγική εμφάνιση του Μπαζταρίκα με 32 πόντους
Κακή εμφάνιση απο τους περιφερειακούς μου επιθετικά
Αλχημείες καθώς όλοι οι παίχτες έπαιξαν σε άλλες θέσεις λόγω προπόνησης
Ελειψη ποιοτικών αναπληρωματικών κ.α.

Ο πρόεδρος επέβαλε πρόστιμο πάντως, οχι γιατί έχασε το παιχνίδι αλλα γιατι ζει μόνο για το χρήμα.... :Ρ

Τώρα το μυαλό μας είναι στο κύπελο....

From: WINDASS

This Post:
00
208673.84 in reply to 208673.83
Date: 2/28/2012 8:54:09 PM
Overall Posts Rated:
6868
Προφανώς και κατέβασα 4 παίκτες γιατί δεν μου έβγαιναν τα κουκιά, αλλιώς θα έπρεπε κάποιον να κάψω.Προφανώς και θεωρώ το ματς του κυπέλου πιο σημαντικό από του πρωταθλήματος. Προφανώς θέλω να πρόσεξω τις αγωνιστικές καταστάσεις της ομάδας μου για την επόμενη εβδομάδα και σε περίπτωση ευνοική κλήρωσης , αν με το καλό περάσω, να έχω μία πιθανότητα παραπάνω να περάσω. Προφανώς αν στην θέση του lucky fan έπαιζε κάποιο λιμό, διότι λιμό θα έπαιζε,
θα άλλαζε κατά πολύ την διαφορά ? Πιθανόν να συζητάμε για 10 πόντους. Προφανώς κάποιος που θέλει να με κατηγορήσει με αυτήν την λογική για αλλοίωση του βαθμολογικού πίνακα, θα μπορεί αντίστοιχα να κατηγορήσει και τις ομάδες που προφυλάσουν παίκτες εν όψει κυπέλου και χάνουν με διαφορές πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ή ορισμένα φαβορί χάνουν τα ματς με αποτέλεσμα να αλλάζουν οι ισσοροπίες στον όμιλο. Προφανώς δεν έχω το δικαίωμα....

Last edited by WINDASS at 2/28/2012 10:55:40 PM

This Post:
00
208673.85 in reply to 208673.84
Date: 2/29/2012 3:29:29 AM
Overall Posts Rated:
162162
Απλα θέλω να πω αν δεν το κατάλαβες οτι εφόσον αποφάσισες να μην κατέβεις σε αυτό το πρωτάθλημα καλό θα είναι
να αντιμετωπίζεις όλους τους αντιπάλους με όλους με πλήρη ομάδα....
Αλλο να βάζεις αναπληρωματικούς και άλλο να μην κατεβάζεις πεντάδα, καμία σχέση....
Ουτως η άλλως υπολείπεσαι απο το κατώτατο όριο κατα 10 χιλιάδες.....
Στα λέω ολα αυτα γιατι αναφερε προηγουμένως άλλο παιδί οτι σε έπαιξε με κανονική διαθεση για να κερδίσει την διαφορά
ενω απέναντι στον άλλον που έπαιξες με 4 είτε κέρδισε 10 είτε παραπάνω πόντους δεν χτυπάει πολυ καλά....

This Post:
00
208673.86 in reply to 208673.85
Date: 2/29/2012 6:48:21 AM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Ο καθένας κάνει ότι θέλει... Όσο για την αγωνιστική δεν είχε εκπλήξεις. 7 στα 8 σημεία είχα. Μόνο ktp έχασα.

Advertisement