Dogu konferansinda isler iyice kizisti. 3. ve 6. arasinda sadece 2 galibiyet farki var. Istanbul Monsters gibi bence sampiyonlugun en buyuk favorisi olan bir takima karsi sahaya fark yememek icin ciktik. Zira averaj cok onemli bir hale gelmisti. Fakat maalesef hedefimizde basarili olamadik ve fark yedik :( Takimin en skorer oyuncusu olan, ayni zamanda ligimizde bir macta en cok sayi atan oyuncu unvanini da elinde bulunduran Barkin Kutsal'in sakatlanmasi da planlarimizi alt ust etti. Maci zaten kazanamazdik ama belki fark da yemeyebirdik eger sakatlanmasaydi. Neyse, bakalim son 2 macta neler olacak.
Bati konferansindaki guclu takimlarin yukselmek istemediklerini varsayarak, sampiyonun dogudan cikacagina sahit olacagiz uzun zamandir ilk defa. Ilk 2 siradaki takimlar inanilmaz bir performans gostererek diger 6 takimdan kopmuslardi uzun zamandir. Muthis bir liderlik mucadelesine giren bu 2 takimin konferans finaline yukselecegini tahmin etmek icin sanirim kahin olmaya gerek yok :) Kaybedene yazik olacak yalniz. Ben onumuzdeki sezon ligden yukselmenin cok ama cok daha zor olacagini dusunuyorum. Ligden yukselecek olan takimi ise 1,2 sezon sonra TBL'de gorursek kimseye surpriz olmasin.
Son bir soz de taktikle alakali. Dikkat ettim artik disardam hucum eskisi kadar basarili olamiyor, eskisi kadar tercih de edilmiyor zaten. Genel konsensus hucumda iceri bak, savunmada adam adama seklinde. Hem TBL'de hem de diger ust duzey liglerde boyle.
Herkese sakatliksiz maclar...