formlar henuz bılınmıyor ama bende yazayım.
kırkısrak eagles - RealMaden-SK = bu kadroyla mac kazanmak cok guc gercekten. yuzde 99 1.
FlareX UnieX - Bagkur Idmanyurdu = flarex kadrosunu ufak caplı upgrade etse ev sahıbı avantajı burada konusacaktır, ayrıca bagkur dıs hucum tercıh eden takımlara en ters rakıplerden. yuzde 80 2.
SchweyeSchweye MiyaMiya - Layhar = burada da buyuk bı ısteklılık farkı olmazsa ev sahıbı kazanır gıbı. yuzde 75 2.
xXLoneStarStateXx - indiana pacerizers = bu mac sonrasında ısteklılık toplamaya ve antrenman vermeye baslıcam eger planlarda degısıklık olmazsa. esit isteklılıkte ev sahıbı avantajı konusur. bei macını boslarsa lonestar one cıkabılır. yuzde 60 2.
DeU CarnivorS - SİMYASPOR = degısık bı mac, sansları esıt goruyorum.
HucJiaB - BC Dingo = dingo bırıktırdıgı ısteklılıgı yastık altından cıkaracak, ama bunu tahmın eden hucjıab da benzer bı karsılık verebılır. yuzde 51 2.
MuGiWaRaIcHiMi - KANaryagucu = yıne garıp bı mac, ev sahıbı avantajı ıle kanarya bı adım onde. yuzde 60 2.
Schweppes Kinder - Uludağ Wolfs = deplasmanlarda sımdıye kadar kotu performans sergıleyen swepsten bı hamle beklıyorum acıkcası, yuzde 51 sweps.