BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > [11. Sezon] Maç Tahminleri

[11. Sezon] Maç Tahminleri

Set priority
Show messages by
This Post:
00
124028.76 in reply to 124028.75
Date: 1/2/2010 3:21:27 PM
Overall Posts Rated:
3434
bugünkü maçlar sonunda namağlup takım kalmamış ligin heyecanı artmış önümüzdeki 2-3 maç çok daha önem kazandı tahminim bu maçlar ligin gidişatını belirleyecektir. tbl her geçen gün dahada zorlaşıyor kupa maçlarında güçlü rakipler gelmeye başlayınca lig iyice kızışacak umarım çekişmeli ve zevkli bir lig olur.

This Post:
00
124028.77 in reply to 124028.76
Date: 1/2/2010 6:03:39 PM
Overall Posts Rated:
4141
evet hocam çok haklısın.çekişme adına gerçekten mükemmel bir hafta oldu.2 konferansta da ilk 3 kişinin galibiyeti eşit ve 4.ler hemen arkalarında.daha yalnızca 5 maç olmuş olabilir ama bu sezon bu çekişmenin pek azalacağını sanmıyorum ben.birçok takımın kalitesi neredeyse birbiriyle aynı.bakalım sezon sonumuz nasıl olacak...

@andaç hocadan hala hiç haber alınamadı mı?en azından hacklendim falan diye de söylemedi mi kimseye msn'den falan?

@bir de Serkan hocam,motorla barıştın galiba :)

This Post:
00
124028.79 in reply to 124028.77
Date: 1/3/2010 5:10:38 PM
Overall Posts Rated:
3434
yok hocam benim motorla olan sorunum maçları kaybetmeyle alakası yok gerçeklikten çok uzak geçen haftalarda motoru iyi analiz ettiğimi söylemiştim chat de sorun benim şg ımdı satınca takım güç kaybedeceğine güç kazandı. malesef bu motor böyle değişene kadar para biriktirmeye antreman vermeye devam edeceğim yapacak bişey yok tabi rakiplerim içerden oynarsa kazanmayada devam edebilirim :)

This Post:
00
124028.80 in reply to 124028.79
Date: 1/4/2010 5:42:44 AM
Overall Posts Rated:
11
Namağlup takım kalmadı Paro sayesinde galibiyeti alan F5'i tebrik ediyorum.Yenildim diye umudu yitirmeyeceğim.Hala Konferans birincisiyim gelecekteki maçları sabırsızlıkla bekliyorum...
eren abi sanada yenilirim heralde:)

This Post:
00
124028.81 in reply to 124028.74
Date: 1/4/2010 7:56:05 AM
Overall Posts Rated:
11
Hocam tebrik ederim.Maçı izlemedim ama olsun maç sonuna baktımda sen hiç yedek koymamışsın sanırım maçıma çok tedbirli çıkmışsın.Senin ilk 5 full 48dk.Paroya gelince adam son çeyrek coşmuş gerçekten.Tebrikler seriimi bozdun

This Post:
00
124028.82 in reply to 124028.75
Date: 1/4/2010 12:33:43 PM
Overall Posts Rated:
4141
SchweyeSchweye MiyaMiya - DeU CarnivorS --- %61 DeU CarnivorS *** 6 milyonluk yeni transferiyle güç kazanan DeU,bu maçı rakibine bırakmayacaktır.

Istanbul Gunners - xXLoneStarStateXx --- %52 Istanbul Gunners *** XXL,kupadan elendi ve bu maçta kendi sahasında oynayacak ama yine de kalite farkıyla Gunners bu maçı zor da olsa alacaktır..

Dark Street Ballers - kırkısrak eagles --- %56 kırkısrak eagles *** saha avantajı sonucu belirler ve kırkısrak,sahasına gelen rakibini malup gönderir.

Uludağ Wolfs - BC Dingo --- %64 Uludağ Wolfs *** Dingo,yeri geldi mi evinde sürprizler yapabilecek bir kadroya sahip olsa da,Uludağ'ın bu maçı vereceğini hiç sanmıyorum..

Schweppes Kinder - Fab_Five --- %53 Fab_Five *** bol çekişmeli bir maç olacaktır.FF,daha çeşitli hücum yapma olanaklarına sahip olmanın avantajıyla,sahasında biraz daha üstün gözüküyor.

KANaryagücü - HucJiaB --- %51 HucJiaB *** HucJiaB sahasında olduğu için daha avantajlı gözüküyor ama benim TBL'de sahamda en son yenilmem bundan 16 hafta önce HucJiaB'a olduğu gibi,HucJiaB'ın en son sahasında yenilgi alması ise 8 hafta önceki benim maçımda olduğu dikkat çekiyor.oldukça heyecanlı bir maç olacağını tahmin ediyorum.

yiğidospor - Beton Spor --- %55 Beton Spor *** 2 iyi adamı sakatlandıktan sonra hala toparlanamayan Harun'un 1 veya 2 haftaya daha ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.bunun için Beton sahasında avantajlı gözüküyor...

galatasaray - Eternal Darkness --- %100 Eternal Darkness ***

Hep birbirlerine yakın takımlar oynayacağı için salı günü,bu sezonki en büyük çekişmelerden birinin yaşandığı gün olacak gibi gözüküyor.Herkese başarılar...

Hak edenler kazansın...

Last edited by KANaryaa at 1/4/2010 12:34:47 PM

This Post:
00
124028.83 in reply to 124028.81
Date: 1/4/2010 3:12:13 PM
Overall Posts Rated:
22
Hocam tebrik ederim.Maçı izlemedim ama olsun maç sonuna baktımda sen hiç yedek koymamışsın sanırım maçıma çok tedbirli çıkmışsın.Senin ilk 5 full 48dk.Paroya gelince adam son çeyrek coşmuş gerçekten.Tebrikler seriimi bozdun

teşekkürler.

Açıkçası ben 12 adamı da kadroya koydum. yedekleri de düzenledim ama koç oynatmamış. Ya bizimkilerin kondisyonları çok gelmiş ya da hoca çok tırsmış liderden yedekleri oyuna sokamamış..

run out pants to sniff?
This Post:
00
124028.84 in reply to 124028.83
Date: 1/4/2010 4:03:35 PM
Overall Posts Rated:
3434
SchweyeSchweye MiyaMiya - DeU CarnivorS --- %70 DeU CarnivorS *** deu takımı toparlanmaya başladı tahminim sahasında rahat kazanır

Istanbul Gunners - xXLoneStarStateXx --- %51 xXLoneStarStateXx *** güzel bir maç olacağını düşünüyorum saha avantajı üstün gelebilir

Dark Street Ballers - kırkısrak eagles --- %64 kırkısrak eagles *** erenin fazla zorlanacağını düşünmüyorum

Uludağ Wolfs - BC Dingo --- % 51 Uludağ Wolfs *** benim için çok zor bir maç hucum yönünden pek sıkıntı yaşıyacağımı sanmıyorum ortalama hucum yüzdemizi bu maçtada yansıtırız fakat savunmada deplasman dezavantajıyla problem yaşayabiliriz tahminim oyuncu eşleşmeleri sonucu belirler.

Schweppes Kinder - Fab_Five --- %53 Schweppes Kinder *** Schweppes Kinder takımı çıkış yapacak takımlardan birisi eğer ligi iyi biyerde bitirmek istiyorsa kazanması gereken bir maç çok çekişmeli bir maç olacaktır Schweppes takımı savunmada durdurabilirse deplasmanda olsa bile kazanabilir

KANaryagücü - HucJiaB --- %51 kanaryagücü *** batının en kritik maçı hucjiab ın saha avantajına karşı kanaryagücü nün ribaunt üstünlüğü olacaktır çok ortada bir maç. galatasaray için söylediğimi hucjiab içinde söylüyorum aldığı pivot takımını ileriye değil geriye götürecek kısa sürede kurtulmazsa şampiyonluğu kaybedebilirhucjiab ın saha avantajı olmasına rağmen kanaryagücü takımını bir adım önde görüyorum fırsat bulursam izliyeceğim çok güzel bir maç olacaktır

yiğidospor - Beton Spor --- %70 Beton Spor *** betonspor maçı kazanmak isterse tahminim sahasında zorlanmadan kazanır fakat pek istekli gözükmüyor.

This Post:
00
124028.85 in reply to 124028.84
Date: 1/4/2010 5:45:11 PM
Overall Posts Rated:
9797
SchweyeSchweye MiyaMiya - DeU CarnivorS --- %65 DeU CarnivorS *** deu sahasında alır.

Istanbul Gunners - xXLoneStarStateXx --- %55 xXLoneStarStateXx *** zevkli bi maç olur, sahamda alırım diye düşünüyorum.

Dark Street Ballers - kırkısrak eagles --- %70kırkısrak eagles *** tufanın işi zor .d

Uludağ Wolfs - BC Dingo --- % 55 Uludağ Wolfs *** uludağ deplasmanda olsa koparır.

Schweppes Kinder - Fab_Five --- %55 Fab-Five *** saha avantajıyla üstün.

KANaryagücü - HucJiaB --- %55 HucJiaB *** zorlu maç. sahasında hucjiab bırakmaz.

yiğidospor - Beton Spor --- %51 Beton Spor *** betonun 2-3 alan çıkarak işi zor olsada motor yapar bişeyler .d

Advertisement