Εντάξει για το review των αγώνων του Σαββάτου θα περιμένετε πάντα την Κυριακή αφού πλέον όλα είναι ανοιχτά και δεν ζούμε στην εποχή της καραντίνας.

ΜΠΛΕ
Valencia-Xeftilaikos 98-108Πολύ σημαντικό διπλό για τον Ξεφτιλαικο που τον βρίσκει πλέον μόνο πρώτο από την μπλε πλευρά έχοντας βγάλει και 2 διπλά σε δύο πολύ δυνατές έδρες. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στην μεγαλύτερη διάρκεια με τους διαιτητές εεε τους παίκτες να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα υπέρ των φιλοξενούμενων. Νομίζω ότι ο Αιμαρ πλήρωσε το γεγονός ότι έπαιξε με μικρότερη διάθεση. Με ίδια διάθεση σίγουρα θα είχε αποφύγει τα τόσα πολλά φάουλ και θα ήταν ακόμα πιο κλειστό το σκορ.
Το πρώιμο συμπέρασμα είναι ότι καμία ομάδα από τους μπλέ δεν μπορεί να συναγωνιστεί το Ξεφτιλαικο για την 1η θέση.
Μετέωρα-Αετος 91-881η νίκη για τα Μετέωρα έστω και αν είδαν τον χάρο με τα μάτια τους στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Θα απαντήσω στον μπουκερ του ομίλου ότι έχω δει αγώνα να χάνεται μετά από blow out οπότε τίποτα δεν είναι δεδομένο! Ο Αετός πρέπει να αγοράσει άμεσα ψηλό αν δεν θέλει να μείνει κι άλλο πίσω στο κυνήγι του Ξεφτιλαικου. Αν και νωρίς γνωρίζει ότι με μειονέκτημα έδρας θα είναι δύσκολα τα πράγματα στα πλέι οφ.
Matador-Celts 83-95Σπουδαίο διπλό για τους Κέλτες στο ντέρμπι νεοφώτιστων και μάλιστα με χαμηλότερη διάθεση. Οι ταυρομαχοι αν και νωρίς έχουν μείνει πίσω και χωρίς μεταγραφές δεν νομίζω ότι θα έχουν ελπίδα να σώσουν την κατηγορία. Από την άλλη οι Κέλτες έχουν κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα με 2/3 νίκες. Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα αλλά δείχνουν άκρως ανταγωνιστικοί!
Stelaios-Tromokrates 93-50Πολύ εύκολο απόγευμα είχε ο Στέλιος απέναντι στους "τραυματισμένους" τρομοκράτες. Σε συνδυασμό και με την παραπάνω διάθεση δεν υπήρχε καμία πιθανότητα νίκης για τους φιλοξενούμενους. Ο Στέλιος έχει διατηρήσει για την ώρα το περσινό ρόστερ και φαίνεται ότι θα το πάει και φέτος μέχρι το τέλος με μεγάλο μπάτζετ. Σε αυτή την φάση είναι ο μοναδικός που μπορεί να απειλήσει τον Ξεφτιλαικο για την 1η θέση!
Last edited by τεράστιος at 6/14/2020 7:54:50 AM