από αυτά σε πόντους και ριμπάουντ(παρόλο που είναι τρομερός) έχει καλύτερα στατιστικά
Αυτό δεν λέει κάτι. Ως καλύτερος ριμπάουντερ (15 έναντι 13) βοηθάει περισσότερο στον τομέα αυτόν. Το ότι μαζεύει περισσότερα ο 13αρης έχει να κάνει με διαφορετικά συστήματα που παίζουμε διαφορετικές συνθέσεις αντιπάλους κλπ αλλά καλύτερο τον κάνουν τα σκιλλς όχι τα στατς. Για τους πόντους σου είπα δεν τον έχω για σκοράριμα .. προφανώς κι ο δικός σου παίρνει και περισσότερες προσπάθειες.
Συμφωνώ φυςικά ότι ο μισθός δεν παίζει καθοριστικό ρόλο στην ικανότητα του παίκτη(το εξήγηςα πριν και με τους ψηλούς μας)αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση του δικού μου και του δικού σου SG σε κανέναν πλανήτη!!
Τόσο παιχταράς ; :Ρ
Δεν σου είπα ότι είναι καλύτερος ο δικός μου δεν γνωρίζω τα σκιλλς αλλά ενδέχεται κάτι να κάνει καλύτερα .. όπως και στα 3-4ρια μας . Εσύ μίλησες για καλύτερη ποιοτικά ομάδα που δεν γνωρίζω να σου πω από ρόστερ αν έχεις δίκιο αλλά εσύ δείχνεις σίγουρος. Πάντως παίζουν ρόλο εκτός από τους παίκτες και πως τους έχεις ταιριάξει και τι τακτικές επιλέγεις. Τέλος πάντων σε βάθος χρόνου φαίνεται η ομάδα δυστυχώς δεν θα παίξουμε μάλλον στα ίσια με αυτές τις 2 ομάδες για να μάθουμε (αφού είχα τους τραυματισμούς που αναμφίβολα μου χειροτέρευσαν την επίδοση).