BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 59 - Maestro is back but is not alone..

Σεζόν 59 - Maestro is back but is not alone..

Set priority
Show messages by
This Post:
33
316755.73 in reply to 316755.72
Date: 2/3/2023 4:35:51 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers

Σε παρότρυνα αλλά τα κάνατε χάλια αφού καταφέρατε να διασταυρωθείτε με τον Αλέξανδρο και όποιος και να κέρδιζε θα ξενέρωνα για τον άλλο!

Συγχαρητήρια για την μεγάλη παραμονή και φυσικά για την πολύ μεγάλη πορεία με την U21! Πάντρεψε τα αυτά του χρόνου και με έναν τίτλο των νυχτερίδων για να ολοκληρωθεί το παζλ!

@ALEXANDROS7

Αλέξανδρε δεν ξέρω αν σε ενδιέφερε να παραμείνεις ή όχι αλλά η απώλεια σου είναι πλήγμα για την Α1. Πέρα από τα αγωνιστικά επιτέυγματα σου που είναι ασύγκριτα ήσουν η καλύτερη παρέα μου για πάρα πολλές σεζόν! Θυμάμαι με μελαγχολία το χαβαλέ στο φόρουμ με τον Κοτίδη για να μην μιλήσω για τα άπειρα προσωπικά μηνύματα σε σχετικά και άσχτετα θέματα με το παιχνίδι!

Ελπίζω να είσαι καλά στην ζωή σου φίλε και αν υπάρχει χρόνος για λίγο μπάζερ θα ήθελα να σε ξαναδώ με λίγη όρεξη κάποια στιγμή. Μέχρι και αν γίνει ποτέ αυτό η Α1 σε αποχαιρετά παγκόσμιε πρωταθλητή!

This Post:
11
316755.74 in reply to 316755.73
Date: 2/6/2023 7:09:51 AM
Campo Stars BC
IV.21
Overall Posts Rated:
261261
Second Team:
Experiment BC
Τα συγχαρητήρια στον Bucks για το πρωτάθλημα. Χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία του, ήταν κ αρκετά τυχερός αυτή τη φορά (σε σχέση με τους προηγούμενους τίτλους του) καθώς από την αρχή των play off ο Αλήτης έχασε τον Nolde λόγω τραυματισμού κ διευκόλυνε το έργο του ενώ και στο μεταξύ μας παιχνίδι στα ημιτελικά τραυματίστηκε ο scura σε ένα χρονικό σημείο που με είχε κάνει να πιστεύω ότι ίσως περάσω εγώ στους τελικούς (η διαφορά ήταν στο +15).
Όπως και να έχει όμως οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού και όπως στους περισσότερους τομείς της ζωής, έτσι και εδώ χρειάζεσαι τύχη για να πετύχεις υψηλούς στόχους!
Ευτυχώς έρχεται ο Kolosseus από την ii.3 και θα έχουμε ένα ποστ τουλάχιστον ανά αγωνιστική στη προσεχή σεζόν 60 ενώ αναμένεται κ πιο ενεργός ρόλος στο φόρουμ και από τους αδελφούς Κατσάμπα (ε Βαλένθια ήθελα να πω)

This Post:
11
316755.75 in reply to 316755.74
Date: 2/6/2023 1:05:40 PM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Συγχαρητηρια σε BUCKS και Supernova για τους τιτλους!

Ειδικα ο BUCKS παροτι τυχερος θελει αντερα και ομαδα για να κερδισεις τον αλητη στην εδρα του. Οκ δεν ειχε Nolde αλλα μπαινει μεσα ενας Κουικαρας σου παστελωνει 5-6 3ποντακια κ γεια σας.

Στα δικα μας, η ομαδα ετοιμαζεται για την επομενη σεζον αν και μετα τον υποβιβασμο του Κοτιδη νομιζω χαθηκε καθε λογος παρουσιας στην Α1...Μαλλον ηρθε ωρα ν αποσυρθουμε κι εμεις..

Ευχαριστουμε τον Αιμαρ για την εκδικηση! Τα VIP του γηπεδου μας θα ειναι παντα ανοιχτα γι αυτον. Επισης η φανελα της ομαδας μας (αν και Κυανος Αστερας) θ αλλαξει προς τιμην του στο πορτοκαλι των πορτοκαλιων της Βαλενθια για τη σεζον 60 (y)

This Post:
77
316755.76 in reply to 316755.75
Date: 2/6/2023 6:39:11 PM
Overall Posts Rated:
104104
Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή για τον τίτλο! Διάβασε σωστά την κατάσταση και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον τραυματισμό και τις λίγες επιλογές που είχα στην διάθεση μου.

Πέρυσι ήμουν εγώ ο τυχερός αφού ο αντίπαλος μου είχε τραυματισμό. Έτσι πάνε αυτά οπότε δεν έχω παράπονο.

Το ταξίδι μου στο παιχνίδι τελειώνει κάπου εδώ. Η σεζόν που έρχεται θα είναι η τελευταία που θα παίξω για να διατηρηθεί η καλή αγωνιστική κατάσταση του Σταμάτα και όταν δεν χρειάζεται ούτε αυτόν η εθνική θα σταματήσω.

Το όνειρο να πετύχει μια μεγάλη διάκριση η εθνική με τον παίκτη που προπόνησα και τους παίκτες που αγόρασα έγινε!Κατάφερα να γίνω και πρωταθλητής Α1 δύο φορές που ήταν μπόνους οπότε πήρα ότι είχε να μου δώσει το παιχνίδι. Μου ξέφυγε το κύπελλο αλλά γιαυτό υπάρχει η τελευταία σεζόν!

Last edited by tasos bc at 2/6/2023 6:41:47 PM

This Post:
22
316755.78 in reply to 316755.76
Date: 2/9/2023 1:56:51 PM
LuNey_ToOnS
II.1
Overall Posts Rated:
225225
Second Team:
TaZmaNian_DeviLs
Αρχικά θα ξεκινήσω δίνοντας τα συγχαρητήρια στα Ελάφια για τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο τους σε ισάριθμες σεζόν στην Α1. Η ομάδα είναι καλοδουλεμένη, η εμπειρία υπάρχει, είναι πλέον δεδομένη και όπως φαίνεται έχει βρεθεί και η συνταγή για επιτυχίες!

Για τους προληπτικούς και τους φαν των στατιστικών, υπάρχει πλέον και ένα πατέρων εδώ. Τις χρονιές που ο Νόβα κερδίζει κύπελλα, οι Bucks τσεπώνουν το πρωτάθλημα. Και όταν δεν συμβαίνει αυτό και το κύπελλο πάει στα Ελάφια, τότε ο Αλήτης είναι αυτός που στέφεται πρωταθλητής.

Και δίνοντας ασσίστ, όπως αυτές που μας συνήθισε ο Γραφίδης τόσο με την Εθνική όσο και με την ομάδα του, περνάω παρακάτω δίνοντας συγχαρητήρια και στον δεύτερο φιναλίστ. Δυστυχώς ήσουν εσύ ο άτυχος όπως προείπες και οι τραυματισμοί αυτή τη σεζόν βρήκαν εσένα στους τελικούς.

Δεν θα το κρύψω, καλά σιγά το επτασφράγιστο μυστικό εδώ που τα λέμε, περίμενα ότι θα κάνεις threepeat, θέτοντας εσύ την υποψηφιότητα να ισοφαρίσεις τα τέσσερα συνεχόμενα του spartans από την μακρινή σεζόν 30. Ο τελευταίος που πλησίασε αυτό το κατόρθωμα έχοντας όλα τα φόντα να πάρει και ακόμα περισσότερα, ήταν ο τεράστιος τις σεζόν 47 48 49.

Μακάρι να αργούσε λίγο ακόμα το τρένο μου να έγραφα περισσότερα

Όπως είπε και ο Str είναι αρκετά στενάχωρη η ανακοίνωση να σταματήσεις και ταυτόχρονα κρίμα να φεύγουν από το παιχνίδι τέτοιοι μάνατζερ. Η εθνική έχει ανάγκη από τους επόμενους Γραφίδη και Σταματά και έχεις δείξε ότι έχεις το know how.

Η σεζόν αυτή είχε πολλά ενδιαφέροντα, ευχάριστα και δυσάρεστα.

Μετά από σχεδόν μισή μπαζερική ζωή ο Κοτίδης βλέπει την ομάδα να πέφτει στην ΙΙ κατηγορία. Ο γέροντας ζούσε για τις μεγάλες συγκινήσεις ανέκαθεν. Το χωριό κινούταν κάθε Σάββατο στους ρυθμούς τις ομάδες και στα εντός έδρας γινόταν χαμός. Ο Αλέξανδρος δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο φόρουμ. Πρόλαβε άραγε να φυγαδευτεί στο εξωτερικό ή τον πρόλαβε ο γέροντας???

Η Α1 δεν θα είναι σίγουρα η ίδια χωρίς τον αέρα των Legends!

Αλλά για να περάσω και στα ευχάριστα, στις ομάδες που προβιβαστηκαν αυτή τη σεζόν βλέπω δυο παλιούς γνώριμους απο την ΙΙΙ και ΙΙ κατηγορία. Δυο μάνατζερ που το ζουν το παιχνίδι, το έχουν μάθει και κατάφεραν και οι δυο τους να δημιουργήσουν δυο υγιείς ομάδες και να πετύχουν την άνοδο.

Ο λόγος για τον παλιοφιλο Biancorossi από τον ΙΙΙ.11 που μετά από τρεις χαμένους τελικούς ήρθε η σειρά να περάσει στην ΙΙ κατηγορία και από εκεί στην πρώτη του εμφάνιση σε τελικούς να πάρει το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία.

Για μια ακόμη φορά στον ίδιο υποόμιλο με τη Γιαγιά. Ελπίζω να έχουμε εξίσου ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις όπως τότε!

Ο δεύτερος, εξίσου παλιός μου αλλά και στους περισσότερους γνώριμος της παρέας είναι η παλιά καραβάνια του ΙΙΙ.3 Κολοσσός. Εξίσου εξαιρετικός μάνατζερ άφησε την δεύτερη κατηγορία μετά από 23 συνεχόμενες σεζόν. Ο Κοτίδης φεύγει ο Κολοσσός έρχεται. Όπως έγραψε και στο φόρουμ του όμιλου σας, δύο ομάδες με τεράστια ιστορία αφήνουν τους ομίλους/κατηγορίες τους μετά από 23 και 28 σεζόν αφήνοντας μνήμες και θρύλους να τους συνοδεύουν

Μακάρι να εδραιωθείς στην Α1 όπως στον ΙΙ.3.

Το θετικό είναι ότι θα έχουμε ενδιαφέρουσα σεζόν και το φόρουμ προμηνύεται ένα σκαλί πιο ενεργό.

Νομίζω ξέρω ποιος από τους νεοφώτιστους θα είναι αυτός που θα ανοίξει το νέο νήμα

Η γιαγιά σας περιμένει όλους το Σάββατο το πρωί πριν την πρεμιέρα σπίτι για τσάι.

Καλή σεζόν!

Last edited by bobos-re at 2/9/2023 2:04:54 PM

This Post:
77
316755.79 in reply to 316755.73
Date: 2/12/2023 8:25:01 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
''ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ''...ηταν το πρωτοσέλιδο της LEGEND NEWS.''Ο ανεκδιήγητος μάνατζερ αφού πρώτα κατέστρεψε την ιστορική ομάδα μας,την κοπάνησε μαζί με 14 μύρια ντόλαρς στο εξωτερικό, πριν προλάβει και πέσει στα χέρια του Κοτίδη''.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν,έτσι τελείωσε και το πολυετές μας ταξίδι στην Α1.Ηταν το χρονικό ενός γεγονότος που νομοτελειακά θα συνέβαινε!Το παράξενο ήταν που κράτησε τόσο και που πήρα και άλλο ένα πρωτάθλημα σε αυτό το διάστημα.

Ήταν τιμή μου που ΄συναγωνιστήκαμε τόσα χρόνια και εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά ότι καλύτερο στη ζωή του!

Η συμβουλή μου προς εσάς είναι να μην κατακτήσετε ποτέ τίτλο στο Β3. :-)Λειτουργεί σαν να τερματίζεις την τελευταία πίστα σε ένα videogame.

Οι LEGENDS ηταν ο Κοτίδης!Και μόλις ο Κοτίδης εξαφανίστηκε από το φόρουμ και ''πέθανε',΄πέθαναν'' και οι LEGENDS μαζί του.

Συγχαρητήρια στον Αιμάρ για την παραμονή.Θα ήταν κρίμα να έπεφτε για να έμενα εγώ.Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα να μην κατεβάσω ομάδα,αλλά ευτυχώς δεν το έκανα και με κέρδισε στα ίσια.

Σας αποχαιρετώ όλους!Αν θα είναι για πάντα δεν ξέρω!Λεφτά υπάρχουν,γνώση του παιχνιδιού επίσης,αν βρεθεί και όρεξη ίσως επιστρέψω.

Ιδιαίτερους χαιρετισμούς σε αυτούς που χάρηκαν περισσότερο,στον μισητό και στο βαφτηστήρι μας! :-)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Όσο για σένα,και για μένα ήσουν η καλύτερη παρέα που είχα για πολλές σεζόν και σε συμπαθώ πάρα πολύ!Και εμένα μου έχουν λείψει οι συζητήσεις που είχαμε!Ειδικά αυτές που δεν αφορούσαν το παιχνίδι!Λυπάμαι που έχουμε χαθεί,αλλά ξέρεις τον λόγο που δεν έχω καθόλου χρόνο εδώ και μερικά χρόνια!Θα προσπαθήσω να στέλνω κανα μήνυμα που και που να τα λέμε και μην γίνω bot.

Αλήθεια,μετά από πόσες μέρες χωρίς login γίνεσαι bot?

This Post:
11
316755.80 in reply to 316755.79
Date: 2/12/2023 11:42:28 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Γύρνα πίσω μισητεεεεέ....Δεν ξέρω ποιον να γλενταω τώρα....! :-)
(λίγο ο campo μου την δίνει αλλά είναι μόλις στο 5% απ'οσο μου την έδινες εσύ!! :-P)

Για το πότε γινεσαι μποτ δεν είμαι σίγουρος, 3-4 βδομάδες...?

This Post:
44
316755.81 in reply to 316755.80
Date: 2/13/2023 3:28:21 AM
Campo Stars BC
IV.21
Overall Posts Rated:
261261
Second Team:
Experiment BC
Α και πάνω που ένιωθα τύψεις για αντίστοιχα συναισθήματα για σένα, αν και πρώτα μου τη δίνει ο Bucks και μετά εσύ.
Ο bucks γιατί δεν μπορώ να τον πιάσω σχεδόν ποτέ στις προβλέψεις και εσύ για ό,τι και εγώ

Μια που είμαστε στην κατηγορία αχώνευτοι να πω 2 πράματα για τον Legend.
Παίζω το παιχνίδι από το τέλος της σεζόν 2 αρχές 3, κάποια στιγμή ανεβαίνω Α1 με το παλιό ΑΦΜ και καθιερώνομαι για αρκετές σεζόν χωρίς όμως να κάνω κάτι καλό (έναν χαμένο τελικό κυπέλου με τον Crete και στο πρωτάθλημα κάπου στη μέση).Εκείνη την εποχή παρακολουθώ 2 μάνατζερ που έρχονται φουριόζοι και με μεγάλη παρουσία στα φόρουμ της ΙΙ κατηγορίας. Ο ένας είναι ο Fey stelaios (μετέπειτα stelaios) και ο άλλος ο Αλέξανδρος-Κοτίδης.
Τον 1ο τον κορόιδευα από μέσα μου για το Nick name (του τύπου, καλά μαζί με τη γυναίκα του κάναν αυτοί ομάδα? Φαίη-Στέλιος). Όπως μου προκαλούν γέλιο όσοι έχουν προφίλ στα social media μαζί με τη γυναίκα-γκόμενά τους και γράφουν Γιάννης Παπαδόπουλος. Τέλος πάντων ο στελαίος ανέβηκε κ με ξεπέρασε γρήγορα.
Αυτός όμως που μου ήταν πραγματικά αχώνευτος (χωρίς καν να έχουμε έρθει αντιμέτωποι) ήταν ο Legend. Δεν έβρισκα τίποτε χιουμουριστικό στα ποστ του, τον θεωρούσα σχιζοφρενή-διπολικό ή ότι άλλο θες. Μόνο λόγια θεωρούσα ότι έγραφε και από ουσία τίποτα. Αφού έλεγα τότε ότι αν ανέβει Α1 δεν πρόκεται να στεριώσει, είναι τρελος!
Να όμως που διαψεύστηκα πλήρως. Όχι μόνο ανέβηκε, αλλά σάρωσε σε τίτλους και κατάφερε και το αδιανόητο, να πάρει Β3!!!
Του βγάζω λοιπόν το κάπελο, και του λέω και ένα δημόσιο ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το πόσο τον κορόιδευα (αν και ποτέ δεν το έγραψα ή του το είπα) και παρόλο που επίσης τις τελ.σεζόν μου την έσπαγε που με(μας) κέρδιζε με τα γερόντια, θα του πω να μην παρατήσει το παιχνίδι.
ΥΓ: Αν κάποια στιγμή κάποιος θέλει να μου εξηγήσει τι ακριβώς φάση είναι αυτή με τον κοτίδη να καταλαβω κ εγώ..

ΥΓ2: Μάλλον πρέπει να ανοίξουμε κ ένα ποστ με τίτλο "μισητοί,αχώνευτοι,μου την δίνουν" θα βγει πολύ υλικό

Last edited by Astericius at 2/13/2023 3:38:59 AM

This Post:
00
316755.82 in reply to 316755.81
Date: 2/13/2023 5:39:16 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Τώρα που έφυγα,μαθαίνω ότι πέρα από τους φανερούς εχθρούς σαν τον μισητό,είχαμε και κρυφούς εχθρούς!χαχα!

Κοίτα!Είναι θέμα γούστου.Στο πέρασμα των ετών υπήρχαν πολλοί μανατζερ που λάτρευαν τον φανταστικό πρόεδρο της ομάδας Αγαμέμνονα Κοτίδη και τις ιστορίες του.Είναι λογικό όμως και κάποιοι άλλοι να τα βρίσκαν όλα αυτά σαχλαμάρες!

Ο μισητός πάντως γνωρίζει ακριβώς πότε δημιουργήθηκε η περσόνα Κοτίδης!

Μισητεεεε,δεν πιστεύω τώρα που έφυγα να μου αποκαλύψεις και εσύ ότι μισούσες τον Κοτίδη?? :-)

This Post:
00
316755.83 in reply to 316755.82
Date: 2/13/2023 6:54:36 AM
Campo Stars BC
IV.21
Overall Posts Rated:
261261
Second Team:
Experiment BC
Ρε συ δεν καταλάβαινα τίποτα, έλεγα κανα παιδάκι θα είναι 15χρονών. Χρήζει όμως ψυχιατρικής έρευνας η περίπτωσή σου
Τώρα θα μου πείς τι να πω κ για σένα Campo που πότε μιλάς στο 1ο πρόσωπο και πότε στο 3ο για τον εαυτό σου..
Τέλος πάντως, από ό,τι φαίνεται η ζωντάνια στο φόρουμ είναι το αλατοπίπερο του παιχνδιού.
ΥΓ: Ο bucks ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στη λίστα των αχώνευτων τώρα καθώς τόσοι του είπαμε συγχαρητήρια, αλλά αυτός μούγκα στη στρούγκα.
Καταλαβαίνω ότι δεν είναι υποχρεωτικό να γράφεις στο φόρουμ (άλλωστε οι περισσότεροι δεν έχουν ούτε διάθεση ούτε το χρόνο) αλλά η ολοκληρωτική αποχή κάνει πιο ψυχρό το παιχνίδι.
Εξάλλου αν δεν γράφεις πως θα σε αντιπαθήσει ο άλλος???

Υγ2: Αυτό με το χρόνο πάντως δεν το πολυπιστεύω, όποτε συνδέομαι και ρίχνω ματιά ποιοι είναι συνδεδεμένοι, τχστον στην Α1 50% των χρηστών είναι online. Στο live ίσως πιάνουμε και μεγαλύτερο ποσοστό.

ΥΓ3: Ο νόβα ας πούμε βλέπει σχεδόν όλα τα live και ιδίως τα μεταξύ μας. Πες την αλήθεια flu, τα έριξες τα καντήλια σου στην 1η περίοδο ή είπες αρχή είναι ακόμα θα γυρίσει το ματς?
Εγώ την πάτησα πάντως και είπα απο μέσα μου, πάμε για μεγάλη εκτός έδρας νίκη...
Χαχαχα, μετά γελούσα με τα χάλια μου (αλλά εκνευρίστηκα κιόλας)

Last edited by Astericius at 2/13/2023 6:58:14 AM

Advertisement