BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 54 “Strike first. Strike hard. No mercy.”

Σεζόν 54 “Strike first. Strike hard. No mercy.”

Set priority
Show messages by
This Post:
00
310939.73 in reply to 310939.72
Date: 9/3/2021 12:29:05 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Ρωτάω γιατί τελικά από όλο το κείμενο δεν βγάζει κανείς άκρη αν τελικά είσαι υπέρ ή όχι αυτών των τακτικών (ασχέτως με το ποιος το κάνει κ ποιος αδικείται)?
Δλδ συμφωνείς ή διαφωνείς με την λογική της προσυνεννόησης....?

Δημοσιογράφοι. Γράφουν, γράφουν και τελικά δεν είσαι σίγουρος τι λένε!

ps: Ο καθένας επιλέγει να παίξει όπως νομίζει.Απλά κάποιες τακτικές μιας εκφράζουν,κάποιες άλλες όχι!
Απλά θα ήθελα να είναι ξεκαθαρο και από την πλευρά σου,ώς ομάδα της Α1 ,αν είσαι υπερ ή κατά αυτής της λογικής.

Στην ερώτηση εάν είμαι υπέρ αυτής της λογικής η απάντηση είναι ότι είμαι κατά. Γι' αυτό και δεν έχω στείλει ποτέ σε κάποια ομάδα να παίξουμε με χαλαρή διάθεση, παρότι έχω μιλήσει με Αετό, με Ξεφτιλαϊκό παλαιότερα αλλά και με σένα. Άσε που με τις συνεντεύξεις θα ήτανε εύκολο να ζητάω και... πληρωμή μία χαλαρή :P

Δεν έχει σχέση ποιος το κάνει και ποιος αδικείται, ωστόσο έχει σχέση το πόσο. Δεν μπορούν όλα να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι. Για σένα ας πούμε είναι πλημμέλημα και για μένα πταίσμα. Δεν είναι μία νίκη που αλλοιώνει τη βαθμολογία. Δεν είναι για παράδειγμα 5ος και με τη νίκη αυτή βγαίνει 4ος και μία άλλη ομάδα μπορεί να καταλήξει στη 2η κατηγορία μέσω πλέι άουτ.

Τώρα βγάζω πολλά στη φόρα αλλά τα 20k τους προστίματος θα δινόντουσαν στα AGGOYRIA για να μη καταθέσουν αγωγή και να μπει η υπόθεση στο συρτάρι! Πέρα από την πλάκα, νομίζω η πιο αδικημένη ομάδα θα είναι των Corfu Tigers εάν τερματίσουν στην 3η θέση. Σε αυτήν την περίπτωση εάν ο μειλίχιος Giorgio27 νιώθει αδικημένος νομίζω σίγουρα θα τα βρει με τον Meteoriti.

Στην ίδια φάση αν εμπαινα και εγώ στην λογική αυτή της συννενόησης
αυτή την στιγμη ο (43798823) δεν θα είχε 7 κατάσταση.
Αν λοιπόν φτάσουν τα πράγματα και κριθεί οριακά το ματς με μια ομάδα που συνεννοήθηκε και με την άλλη που δεν συνεννοήθηκε, πόση αξία έχει για σένα τελικά ένας τέτοιος τίτλος....? :-)

Συμφωνώ σε αυτό που λες, αλλά σε αυτή την περίπτωση δε συνέβη κάτι τέτοιο. Απλώς δε θα κατέβαινε με τα AGGOURIA και οι καταστάσεις θα ήταν οι ίδιες για το ματς της Πέμπτης.

Και μιας που αναφέρθηκα για τον αγώνα Κυπέλλου πάμε και λίγο στα αγωνιστικά για να δούμε και τι αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

Στα ημιτελικά έχουν μείνει ο περσινός κυπελλούχος, δύο από τα φαβορί για κατάκτηση και μία ομάδα από την ΙΙ.2
Οι Renaissance βρίσκονται στο buzzer από τη σεζόν 32 και είναι με διαφορά η μεγαλύτερη επιτυχία τους έως τώρα. Οι book θεωρούν ότι η παρουσία τους στους "4" είναι ήδη κάτι εξαιρετικό και φυσιολογικά είναι το μεγάλο αουτσάιντερ. Οι "τίγρεις" από το Corfu είναι το μεγάλο φαβορί για να βρεθούν για 2η σερί φορά στον τελικό του Κυπέλλου. Πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν φέτος με αξιοπρόσεχτη πορεία και στο B3.

Δεύτερο φαβορί είναι τα Μετεωρα B.C. Στο πρωτάθλημα η σεζόν τους είναι μάλλον απογοητευτική, ειδικά μετά το περσινό 21-1. Στόχος τους είναι το Κύπελλο και η κατάκτηση του πρώτου τίτλου τους. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι οι Supernova Elites, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στον τελικό θα έχουν εύκολο έργο.

Ο τίτλος του φαβορί πηγαίνει στην ομάδα του Kung Flu, κάτι που απεχθάνεται ο ίδιος. Φέτος είναι πρώτος στην Α1, βρίσκεται στους "16" του B3 και δείχνει ικανός ακόμη και για το double! Το βήματα γίνονται όμως ένα - ένα αρχής γενομένης με τον αγώνα της Πέμπτης.

ΚΥΠΕΛΛΟ
1. Supernova Elites 1,60
2. Μετεωρα B.C 2,80
3. Corfu Tigers 4,50
4. Renaissance 100

Last edited by Aimar 21 at 9/3/2021 12:33:23 PM

This Post:
11
310939.74 in reply to 310939.73
Date: 9/3/2021 2:10:43 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Στην ερώτηση εάν είμαι υπέρ αυτής της λογικής η απάντηση είναι ότι είμαι κατά

To κρατάμε στα υπόψιν. :-)

Δεν έχει σχέση ποιος το κάνει και ποιος αδικείται, ωστόσο έχει σχέση το πόσο. Δεν μπορούν όλα να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι. Για σένα ας πούμε είναι πλημμέλημα και για μένα πταίσμα. Δεν είναι μία νίκη που αλλοιώνει τη βαθμολογία. Δεν είναι για παράδειγμα 5ος και με τη νίκη αυτή βγαίνει 4ος και μία άλλη ομάδα μπορεί να καταλήξει στη 2η κατηγορία μέσω πλέι άουτ

Για να μιλήσουμε για ποσότητα στην αδικία θα πρέπει να δούμε που θα καταλήξει η κάθε ομάδα κλπ
Δεν έχει νομίζω πρακτικό ενδιαφέρον να αναλύσουμε όλα τα πιθανά σενάρια για να καταλήξουμε πόσο και ποιοι αδικούνται.
Θα φανεί στο χειροκρότημα!

Στην ίδια φάση αν εμπαινα και εγώ στην λογική αυτή της συννενόησης
αυτή την στιγμη ο (43798823) δεν θα είχε 7 κατάσταση.
Αν λοιπόν φτάσουν τα πράγματα και κριθεί οριακά το ματς με μια ομάδα που συνεννοήθηκε και με την άλλη που δεν συνεννοήθηκε, πόση αξία έχει για σένα τελικά ένας τέτοιος τίτλος....? :-)

Συμφωνώ σε αυτό που λες, αλλά σε αυτή την περίπτωση δε συνέβη κάτι τέτοιο. Απλώς δε θα κατέβαινε με τα AGGOURIA και οι καταστάσεις θα ήταν οι ίδιες για το ματς της Πέμπτης.

Για τις καταστάσεις του Μετεωρίτη συμφωνούμε ότι δεν θα άλλαζε κάτι.

Για τις δικές μου καταστάσεις σου μιλάω.
Και εγώ αν είχα συννενοηθεί με τον Αετό, δεν θα κινδύνευα να αποκλειστώ (αφού θα είχα καλύτερο ενθουσιασμό με τα Αγγούρια)
αν είχα συνεννοηθεί με τον άμπαλο δεν θα κατέβαζα τον Vozelj στο κύπελλο και θα είχε σήμερα κατάσταση
και πάει λέγοντας...!

Αν μπούμε όλοι στην λογική των συνεννοήσεων,παύει να έχει και νόημα η φάση.Αυτό λέω!

Μπορούμε να τα παίζουμε και στο μιλητό τα παιχνίδια,αλλά δεν έχει πλάκα! :-)

ΚΥΠΕΛΛΟ
1. Supernova Elites 1,60
2. Μετεωρα B.C 2,80
3. Corfu Tigers 4,50
4. Renaissance 100

Tώρα έδεσε το γλυκό! Πάω για διαλογισμό,αρκετά με συγχύσατε!:-))

This Post:
00
310939.75 in reply to 310939.74
Date: 9/3/2021 2:51:15 PM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Για τις δικές μου καταστάσεις σου μιλάω.
Και εγώ αν είχα συννενοηθεί με τον Αετό, δεν θα κινδύνευα να αποκλειστώ (αφού θα είχα καλύτερο ενθουσιασμό με τα Αγγούρια)
αν είχα συνεννοηθεί με τον άμπαλο δεν θα κατέβαζα τον Vozelj στο κύπελλο και θα είχε σήμερα κατάσταση
και πάει λέγοντας...!

Αν μπούμε όλοι στην λογική των συνεννοήσεων,παύει να έχει και νόημα η φάση.Αυτό λέω!

Μπορούμε να τα παίζουμε και στο μιλητό τα παιχνίδια,αλλά δεν έχει πλάκα! :-)

Ε καλά δεν είναι κάτι που γίνεται κατά συρροή, αλλά μεμονωμένο περιστατικό. Σαφώς και δεν έχει νόημα το μιλητό.

Υγ. Εάν δεν κατακτήσεις το Κύπελλο μη τα βάλεις με τις εταιρίες που σε δίνουν φαβορί :)

Υγ2. Άσε που βλέπω να σε δίνουν φαβορί και για το πρωτάθλημα :P

@Nova, επιλογή 4 θα ήταν ότι την ήττα την έκανα για να έχουν οι Valencia κίνητρο αν κάνουν καλύτερο ρεκόρ από εμένα/τον πρώτο μπλε, να τα δώσουν όλα για να πάνε τελικό με απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Αυτό δεν στέκει ούτε ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας!!
Αν το κάνουμε ταινία ,θα γίνουμε! :-PP

Υγ3. Ούτε σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Μάλιστα... Το κρατάμε στα υπόψιν.

From: Res

This Post:
00
310939.77 in reply to 310939.75
Date: 9/3/2021 6:08:41 PM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
εγω ξερω εχασα σχεδον σιγουρα play off Για να δουμε τωρα τι αγωνα θα αφησουν!

Last edited by Res at 9/4/2021 3:55:54 AM

This Post:
00
310939.78 in reply to 310939.75
Date: 9/4/2021 4:02:42 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Ε καλά δεν είναι κάτι που γίνεται κατά συρροή, αλλά μεμονωμένο περιστατικό.

Θα τοποθετηθώ τελευταία φορά στο θέμα για να μην το κουράσουμε και όποιος κατάλαβε ,κατάλαβε!

Τα επιχειρήματα δεν γίνεται κατα συρροή ,ή δεν εγινε αλλοιωση βαθμολογίας που αναφέρθηκε σε προηγούμενο πόστ
δεν είναι η βάση πάνω στην οποία συζητάω το θέμα!

Ας σκεφτούμε το εξής παράδειγμα : κάποιος πετάει ένα πλαστικό μπουκάλι στη θάλασσα.
Δεν μπορούμε να λέμε
"ε, εντάξει ένα μπουκάλι είναι δεν το πετάει και κάθε μέρα¨
ή να λέμε
"ε,εντάξει ένα μπουκάλι είναι ,δεν προκαλεί μολυνση του περιβάλλοντος"

Είναι ζήτημα ευθύνης και αυτού που το κάνει και των υπολοίπων που πέρνουν θέση στο συγκεκριμένο θέμα.
Ή θεωρούμε ότι είναι λάθος και το λέμε ρητά και κατηγορηματικά ή λέμε ντάξει δεν τρέχει κ τπτ.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι ενδιάμεσο κατά την γνώμη μου.

Υγ. Εάν δεν κατακτήσεις το Κύπελλο μη τα βάλεις με τις εταιρίες που σε δίνουν φαβορί :)

Με ποιον να τα βάλω,με τον ανάδρομο ερμή,αφού οι στοιχηματικές θα φταίνε...? :-))

Υγ3. Ούτε σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Μάλιστα... Το κρατάμε στα υπόψιν.

Δλδ εσύ δίνεις πολλές ελπίδες στο σενάριο αυτό...? (Νομίζω ο Δον έχει περισσότερες ελπίδες να πάει τελικό πόσο μάλλον αν πουλήσεις κ κάποιον παίκτη) :-)

This Post:
00
310939.79 in reply to 310939.76
Date: 9/4/2021 4:07:39 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
:-))

Tώρα εσύ θέλεις να το φουντώσεις το κλίμα ή το αντίθετο?
Να περιμένω και τον άλλο δεινόσαυρο το Μάμου να σκάσει μύτη.....?
Τα κάνει κάτι τέτοια αμα δει καπνό! :-P

This Post:
55
310939.80 in reply to 310939.79
Date: 9/4/2021 7:38:36 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Σορυ για την καθυστερημένη τοποθέτηση μου αλλά τελευταία ο χρόνος και η διάθεση για το παιχνίδι έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.

Χρωστάω την συνέντευξη και του Αιμαρ και πρέπει τουλάχιστον να κάτσω να την βγάλω μέχρι το τέλος της σεζόν έτσι ώστε να κλείσει ο κύκλος των συνεντεύξεων από την περασμένη σεζόν.

Πρώτα από όλα θα πω ότι θεωρώ περιττό να γράψω κάτι αλλά επειδή βλέπω πάει να πάρει διάσταση για κάποιους το θέμα οφείλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα.

Λοιπόν για το θέμα που συζητάτε επέλεξα να μην αγωνιστώ στον αγώνα κυπέλλου επειδή θεώρησα ότι δεν είχα ελπίδες προκρίσης και παράλληλα ίσως μπορούσα να κλέψω μια νίκη μέσα στους νόβα αν έκαναν μεγάλο ροτέισον και έπαιζαν και τα 3 παιχνίδια της εβδομάδας. Αυτό σε συνδυασμό με μία τυχερή νίκη στην έδρα μου με την Βαλένθια θα μπορούσε να με φέρει κοντά στην 6η θέση και το πλεονέκτημα στα πλέι άουτ. Αν μπορούσα να μείνω άλλη μία σεζόν στην Α1 με το κατώτατο όριο μισθών αλλά και παράλληλα με τα έσοδα της Α1 θα ήταν πάρα πολύ καλό για τα οικονομικά μου οπότε με αυτό το σκεπτικό επέλεξα τα παραπάνω.

Είμαι μια ομάδα που κάνει tanking φέτος οπότε δημιουργούνται όλα αυτά τα προβλήματα. Αν παρατηρήσει κάποιος το πρόγραμμα μου θα δει ότι κατεβαίνω σε 2 παιχνίδια από την αρχή της χρονιάς και μάλιστα κάποιες φορές έχει τύχει να κατέβω μόνο σε ένα. Ειδικά τις πρώτες εβδομάδες προτιμούσα να παίζω ακόμα και με το μποτ στο κύπελλο για να φτιάχνω τα λεπτά των παικτών παρά να παίζω το πρωτάθλημα και εκεί αναγκαστικά κάποιες ομάδες επωφελήθηκαν σε σχέση με άλλες.

Τώρα όσο αφορά το κομμάτι του Βασίλη, επειδή γνωριζόμαστε έκανε το αυτονόητο να ρωτήσει τι έχω σκοπό να κάνω και του απάντησα. Ο οποιοσδήποτε ρωτήσει θα απαντήσω αν δεν με επηρεάζει αγωνιστικά.

Σήμερα για παράδειγμα δεν θα κατέβω επίσης στο πρωτάθλημα για να στρώσω καλά τα λεπτά μου εαν ο τιπτονερ ήταν στο κύπελλο και ρωτούσε για το πλάνο μου θα είχε ακριβώς το ίδιο "μπόνους" που δυστυχώς δημιουργείτε όταν οι ομάδες τανκαρουν.
Επίσης το έχω δει να γίνεται πολλές φορές μεταξύ ομάδων αλλά δεν έχει αναφερθεί κάτι εύλογα από κάποιον ενώ εδώ κάνουμε την τρίχα τριχιά.

Προς το φίλο Λέικερς θα πω με όλο τον σεβασμό ότι ούτε σίγουρα πλέι οφ έχασε, ούτε σίγουρη νίκη. Το αποτέλεσμα του αγώνα του με τον Μετεωρίτη θα ήταν ακριβώς το ίδιο ακόμα και αν αποφάσιζα να κατέβω στο κύπελλο και να μην παίξω το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τους νόβα.

Προς τον φίλο Kung Flu θα πω ότι το παράδειγμα με το μπουκάλι στην θάλασσα σε σχέση με αυτό που έγινε εδώ είναι τουλάχιστον ατυχές.

Όσο αφορά την μισή αξία που θα έχει το κύπελλο αν καταλήξει στον μετεωρίτη θα πω ότι 1ον είναι πολύ μακριά από τον τίτλο ακόμα και το πιθανότερο είναι να μην καταλήξει σε αυτόν έτσι κι αλλιώς και 2ον για να στεφθεί κυπελλούχος θα πρέπει να κερδίσει τον Αετό και εσένα δηλαδή τις δύο κατά την γνώμη μου καλύτερες ομάδες φέτος αλλά και πιθανότατα τον κυπελλούχο Corfu. Θα μιλάμε για ένα από τα δυσκολότερα κύπελλα όλων των εποχών και η μισή του αξία θα χαθεί επειδή κέρδισε ένα ματς που έτσι κι αλλιώς θα κέρδιζε αν έκαιγε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος; Δεν πειράζει αν γίνει πραγματικότητα (που δεν το βλέπω) θα το εκτιμήσουν αυτοί που πρέπει.

Για να κλείσω θα πω ότι ήταν μια απόφαση με αγωνιστικά κριτήρια και επέλεξα αυτό που θεωρούσα καλύτερο για την ομάδα μου. Προφανώς και είναι άδικο για τα Αγγούρια και τον Corfu αλλά δυστυχώς οι ομάδες που παίζουν όπως εγώ φέτος κάθε σεζόν αδικούν κάποιες ομάδες και ευνοούν κάποιες άλλες. Αν είχα ελπίδες κατάκτησης κυπέλλου ή έστω πρόκρισης θα το παίζαμε κανονικά το παιχνίδι όπως είχαμε παίξει κανονικά και τον τελικό κυπέλλου πριν 3 σεζόν.

Δεν θα ξανά τοποθετηθω στο φόρουμ για το θέμα γιατί δεν θεωρώ ότι χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις και φυσικά ούτε η διάθεση ενασχόλησης είναι ίδια σε σχέση με παλαιότερα. Θα επιστρέψω ελπίζω μέχρι το τέλος της σεζόν για να ποσταρω την συνέντευξη του Αιμαρ. Καλή συνέχεια σε όλους.

This Post:
00
310939.81 in reply to 310939.80
Date: 9/4/2021 8:39:17 AM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
εγω ξερω εχασα σχεδον σιγουρα play off

Κι εδώ θα διαφωνήσω. Αρχικά, βλέποντας το πρόγραμμά σου αλλά και της Κρήτης, δε θα είναι έκπληξη να τερματίσεις 4ος, ειδικά εάν βρεις τρίτη νίκη.

Αυτό που μπορώ να καταλάβω είναι ότι περίμενες φυσιολογικά να μην κατέβουν τα Μετεωρα B.C. Ωστόσο, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να κατέβει μία ομάδα και στα τρία ματς της βδομάδας και να... κάψει παίκτες (κάτι που δεν έγινε εδώ).

Κι εγώ περίμενα να μην κατέβουν οι Corfu Tigers απέναντί μου στη διπλή αγωνιστική Κυπέλλου και έπαιξα με χαλαρή διάθεση, μην αλλάζοντας σύστημα στην επίθεση (για την πιθανότητα να χάσει μάντεμα) και ήρθε φυσιολογικά η ήττα.

Δλδ εσύ δίνεις πολλές ελπίδες στο σενάριο αυτό...? (Νομίζω ο Δον έχει περισσότερες ελπίδες να πάει τελικό πόσο μάλλον αν πουλήσεις κ κάποιον παίκτη) :-)

Αρχικά, πριν μερικές εβδομάδες η Βαλένθια απέκτησε δύο εξελίξιμους παίκτες. Από τη στιγμή που η συμμετοχή στα πλέι οφ είναι σχεδόν εξασφαλισμένη οι "νυχτερίδες" είναι λογικό να κοιτάξουν και αυτό το κομμάτι και ίσως χάσουν και τη 2η θέση. Εάν δεν υπήρχε αυτή η εξίσωση, το σενάριο να περάσω τον Αετό σίγουρα δεν είναι επιστημονικής φαντασίας, παρότι έχει πιο εύκολο πρόγραμμα και θα ήταν το φαβορί.

Με το υπάρχον ρόστερ μάλιστα, σίγουρα δε θα έδινα περισσότερες ελπίδες στον Δον για τελικό (αν και ο Jiawen αναμένεται να αποχωρήσει πριν τα πλέι οφ).

Όσον αφορά το προηγούμενο θέμα είπα τη γνώμη μου. Θεωρώ ότι σωστά πήρε θέση ο τεράστιος για να ακουστεί και η δική του πλευρά.

This Post:
22
310939.83 in reply to 310939.80
Date: 9/4/2021 9:27:04 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Τώρα όσο αφορά το κομμάτι του Βασίλη, επειδή γνωριζόμαστε έκανε το αυτονόητο να ρωτήσει τι έχω σκοπό να κάνω και του απάντησα. Ο οποιοσδήποτε ρωτήσει θα απαντήσω αν δεν με επηρεάζει αγωνιστικά.

Άρα το αυτονόητο είναι να στηθεί ένα παιχνίδι σε βάρος κάποιας ή κάποιων άλλων ομάδων.
Προτείνεις δλδ αν έχουμε 2-3 φιλαράκια να συνεννοούμαστε πριν τα παιχνιδια σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Δεν βλέπεις κάποιο foul...?

Χαιρομαι που το ξεκαθαρίζεις αλλά λυπάμαι που το βλέπεις έτσι. :-))

Για να κλείσω θα πω ότι ήταν μια απόφαση με αγωνιστικά κριτήρια και επέλεξα αυτό που θεωρούσα καλύτερο για την ομάδα μου. Προφανώς και είναι άδικο για τα Αγγούρια και τον Corfu αλλά δυστυχώς οι ομάδες που παίζουν όπως εγώ φέτος κάθε σεζόν αδικούν κάποιες ομάδες και ευνοούν κάποιες άλλες. Αν είχα ελπίδες κατάκτησης κυπέλλου ή έστω πρόκρισης θα το παίζαμε κανονικά το παιχνίδι όπως είχαμε παίξει κανονικά και τον τελικό κυπέλλου πριν 3 σεζόν.

Mάλλον δεν έχεις αντιληφθεί ότι δεν κρίναμε ούτε το πλάνο ,ούτε αγωνιστικές επιλογές μιας ομάδας.Την προσυνεννόηση και το στήσιμο κρίναμε.

Σαφέστατα μεσα σε μία σεζόν κάποιες ομάδες ευννοούνται και κάποιες αδικούνται,γιατί όλοι έχουμε αφήσει παιχνίδια είτε για το κύπελλο είτε για να στρώσουμε λεπτά κλπ.
Είναι τελειως διαφορετικό όμως να γίνεται με συνεννόηση.
Καταλαβαίνεις ότι είναι διαφορετικό (όταν υπάρχει συνεννόηση) ή σου φαίνεται το ίδιο...? :-)

Last edited by Kung Flu at 9/4/2021 9:29:14 AM

Advertisement