BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > ΣΕΖΟΝ 42-BASIC RULES OF A1

ΣΕΖΟΝ 42-BASIC RULES OF A1

Set priority
Show messages by
This Post:
00
293677.73 in reply to 293677.72
Date: 7/17/2018 3:52:09 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Τελικά ο Μάντης καλά τα έλεγε!!Είμαστε μέσα γύρω στα 48 μύρια πάνω κάτω....

http://prntscr.com/k7nrzf :(

This Post:
00
293677.74 in reply to 293677.72
Date: 7/17/2018 7:23:45 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Ο Κοτίδης δεν είναι απλά ωραίος!!Είναι ένας γόης!!Ένας γυναικοκατακτητής!!Για αυτό άλλωστε την έριξε την πρόεδρο της Κροατίας και άσε τον ΘΕΟ να λέει ότι θέλει!!!

Συγχαρητήρια για την εντυπωσιακή επάνοδο!!!22-0 και πρωταθλητής!!Νομίζω είχα δίκιο που σου είχα πει να μην πουλήσεις τόσο χαμηλά τον Rumyantsev και τελικά τον τσίμπησες πίσω!

Η πρόεδρος της Κροατίας είναι καλή?

Δώσε καμιά συμβουλή και φέτος ντε! Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω μετανιώσει για την μαζική ανανέωση που έκανα κάποτε στην Α1. Προσπαθώ να στύψω το μυαλό μου μπας και κατεβάσει καμιά ιδέα, αλλά μάταια το παλεύω...

This Post:
00
293677.75 in reply to 293677.74
Date: 7/18/2018 3:48:06 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Η πρόεδρος της Κροατίας είναι καλή?

Ρε!Δεν είδες τελικό Μουντιάλ?Την απονομή?Που τους αγκάλιαζε όλους?

Δώσε καμιά συμβουλή και φέτος ντε! Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω μετανιώσει για την μαζική ανανέωση που έκανα κάποτε στην Α1. Προσπαθώ να στύψω το μυαλό μου μπας και κατεβάσει καμιά ιδέα, αλλά μάταια το παλεύω...

1)Μην έρθεις στους κόκκινους..(δεν ήρθες)!! (y)

2) Πάρε ένα ψηλό με core,ειδικά σε άμυνα και ριμπάουντ!

3) Αν μπορείς,δώσε και εσύ καμιά συμβουλή σε μένα για το πως να αποφύγω την χρεοκοπία κατακτώντας το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα!!! :?

This Post:
22
293677.76 in reply to 293677.73
Date: 7/19/2018 7:10:18 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Τελικά ο Μάντης καλά τα έλεγε!!Είμαστε μέσα γύρω στα 48 μύρια πάνω κάτω....

(http://prntscr.com/k7nrzf) []

Ακουστηκε οτι ο Αλεξανδρος7 εκανε υπεξαιρεση εκατομμυριων απο το σωματειο των Λετζεντες αλλα λιγο πριν μπει στο αεροπλανο και εξαφανιστει διαπαντως απο την χωρα για μονιμες διακοπες ξεσκεπαστηκε απο τον Κοτιδη!!! Με μεγαλη ανυπομονησια περιμενουμε να μαθουμε τις εξελιξεις...

Υ.Γ.1
Λογικα θα το εχεις βαρεθει αλλα για αλλη μια χρονια πρεπει να ανοιξεις το νημα

Υ.Γ.2
Πρεπει να σκεφτεις και εναν καλο τιτλο για την νεα σεζον

Last edited by τεράστιος at 7/19/2018 7:11:15 PM

This Post:
11
293677.77 in reply to 293677.76
Date: 7/20/2018 4:22:00 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ακουστηκε οτι ο Αλεξανδρος7 εκανε υπεξαιρεση εκατομμυριων απο το σωματειο των Λετζεντες αλλα λιγο πριν μπει στο αεροπλανο και εξαφανιστει διαπαντως απο την χωρα για μονιμες διακοπες ξεσκεπαστηκε απο τον Κοτιδη!!! Με μεγαλη ανυπομονησια περιμενουμε να μαθουμε τις εξελιξεις...

Δυστυχώς το σχέδιο δεν πέτυχε!!!Η Κροάτισσα Πρόεδρος είχε την αποστολή να ξελογιάσει και να ξεζουμίσει τον Κοτίδη,την ώρα που θα έκανα την υπεξαίρεση 50 εκατομμυρίων Eyro!!Έπειτα θα μοιραζόμασταν αυτό το ποσό και θα εξαφανιζόμουν από την χώρα!!!

Η επιτυχία ήταν σίγουρη καθώς ο πάνσοφος τσίμπησε!Αλλά μετά από μια νύχτα πάθους και ενώ η Κροάτισσα του ζήτησε να παραμείνουν στη Ρωσία και άλλο,αυτός της διαμήνυσε:''Καλά περάσαμε μωρή,αλλά αυτό το σώμα δεν είναι για χόρταση!Έχουν δικαίωμα και άλλες γυναίκες να το απολαύσουν!Φεύγω σήμερα κιόλας,έχω και μια κούπα να σηκώσω!Καλά να περνάς.... (hi)

Υ.Γ.1
Λογικα θα το εχεις βαρεθει αλλα για αλλη μια χρονια πρεπει να ανοιξεις το νημα XD

Υ.Γ.2
Πρεπει να σκεφτεις και εναν καλο τιτλο για την νεα σεζον :/

Ρε,που να φανταστώ όταν πρότεινα το νήμα να το ανοίγει ο πρωταθλητής,ότι αμέσως μετά θα έπαιρνα 3 συνεχόμενα??Ωραία ιδέα είχα!!! (whew)

Για τίτλο δεν έχω ιδέα!Πέρασαν κάποιοι από το μυαλό μου,αλλά είναι λίγο μουφα!Διάλεξε κάποιον ή πες(πείτε) καμιά ιδέα:

-Only the strong survive
-Show must go on
-A new generation
-Catch me if you can
-???????(Άντε βρες ένα εσύ!!!) :)

ΥΓ: Ωραία κλήρωση ρε!!Να ξεκινήσουμε με ήττα,να ξαναφουντώσει ο Κοτίδης!!Δεν φτάνει που παίζουμε στην έδρα σου,δεν φτάνει που μας νίκησες σε ουδέτερο πέρσι,έχεις και τον άλλο με τα 150 σκιλ τώρα!!! (:|

This Post:
33
293677.78 in reply to 293677.77
Date: 7/20/2018 6:42:00 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Ρε,που να φανταστώ όταν πρότεινα το νήμα να το ανοίγει ο πρωταθλητής,ότι αμέσως μετά θα έπαιρνα 3 συνεχόμενα??Ωραία ιδέα είχα!!! []

Ε αφησε με να παρω το πρωταθλημα τοτε την επομενη σεζον να το ανοιξω εγω

Για τίτλο δεν έχω ιδέα!Πέρασαν κάποιοι από το μυαλό μου,αλλά είναι λίγο μουφα!Διάλεξε κάποιον ή πες(πείτε) καμιά ιδέα:

-Only the strong survive
-Show must go on
-A new generation
-Catch me if you can
-???????(Άντε βρες ένα εσύ!!!) []

Ο Κοτιδης ειναι εξαλλος μετα την αποπειρα να κλεψεις 50 εκατομμυρια απο την περιουσια του και μου ειπε να μην σε βοηθησω καθολου : ''Οπως εστρωσε να κοιμηθει ο αμπαλος!'' Αυτες ηταν οι λεξεις του!

ΥΓ: Ωραία κλήρωση ρε!!Να ξεκινήσουμε με ήττα,να ξαναφουντώσει ο Κοτίδης!!Δεν φτάνει που παίζουμε στην έδρα σου,δεν φτάνει που μας νίκησες σε ουδέτερο πέρσι,έχεις και τον άλλο με τα 150 σκιλ τώρα!!! []

Κι εσυ ομως εχεις τους αλλους 2 (Hinov-Layec) Και τον Κοτιδη

Last edited by τεράστιος at 7/20/2018 6:42:38 PM

This Post:
00
293677.79 in reply to 293677.78
Date: 7/21/2018 1:28:51 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ε αφησε με να παρω το πρωταθλημα τοτε την επομενη σεζον να το ανοιξω εγω XD

Μήπως γίνεται να το πάρω εγώ,αλλά να φερθείς σαν φίλος και να το ανοίξεις εσύ???? :/ :D

Ο Κοτιδης ειναι εξαλλος μετα την αποπειρα να κλεψεις 50 εκατομμυρια απο την περιουσια του και μου ειπε να μην σε βοηθησω καθολου :(: ''Οπως εστρωσε να κοιμηθει ο αμπαλος!'' Αυτες ηταν οι λεξεις του!

Ωχ...μωρέ!!Δισεκατομμύρια έχει,τα 50 θα του έλειπαν???

Το άνοιγμα του νήματος πάει με τους ρυθμούς της φετινής ανανέωσης των ομίλων!Ακολουθεί πιστά τον Μαρίν!!

Θα το ανοίξω σύντομα(ίσως και σήμερα),αλλά αν δεν βρεθεί όνομα,το φετινό νήμα θα είναι ανώνυμο! :(

Κι εσυ ομως εχεις τους αλλους 2 (Hinov-Layec) :( Και τον Κοτιδη (:|

Από τους 3,μάλλον μεγαλύτερο ρόλο έπαιξε ο Hinov!!Αν και ο Κοτίδης λέει ότι αυτός τον ντόπαρε ψυχολογικά!Άρα πάλι ο Κοτιδης θα πάρει τα εύσημα!!! (whew)

This Post:
77
293677.81 in reply to 293677.80
Date: 7/21/2018 2:43:30 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ, ΝΑ 'ΤΑΝ ΚΙ'ΑΛΛΟΙ...
ΒΟΛΕΨΟΥ ΜΕ ΤΟΝ NICHOLA ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ...