Ακουστηκε οτι ο Αλεξανδρος7 εκανε υπεξαιρεση εκατομμυριων απο το σωματειο των Λετζεντες αλλα λιγο πριν μπει στο αεροπλανο και εξαφανιστει διαπαντως απο την χωρα για μονιμες διακοπες ξεσκεπαστηκε απο τον Κοτιδη!!! Με μεγαλη ανυπομονησια περιμενουμε να μαθουμε τις εξελιξεις...
Δυστυχώς το σχέδιο δεν πέτυχε!!!Η Κροάτισσα Πρόεδρος είχε την αποστολή να ξελογιάσει και να ξεζουμίσει τον Κοτίδη,την ώρα που θα έκανα την υπεξαίρεση 50 εκατομμυρίων Eyro!!Έπειτα θα μοιραζόμασταν αυτό το ποσό και θα εξαφανιζόμουν από την χώρα!!!
Η επιτυχία ήταν σίγουρη καθώς ο πάνσοφος τσίμπησε!Αλλά μετά από μια νύχτα πάθους και ενώ η Κροάτισσα του ζήτησε να παραμείνουν στη Ρωσία και άλλο,αυτός της διαμήνυσε:''Καλά περάσαμε μωρή,αλλά αυτό το σώμα δεν είναι για χόρταση!Έχουν δικαίωμα και άλλες γυναίκες να το απολαύσουν!Φεύγω σήμερα κιόλας,έχω και μια κούπα να σηκώσω!Καλά να περνάς.... (hi)
Υ.Γ.1
Λογικα θα το εχεις βαρεθει αλλα για αλλη μια χρονια πρεπει να ανοιξεις το νημα XD
Υ.Γ.2
Πρεπει να σκεφτεις και εναν καλο τιτλο για την νεα σεζον :/
Ρε,που να φανταστώ όταν πρότεινα το νήμα να το ανοίγει ο πρωταθλητής,ότι αμέσως μετά θα έπαιρνα 3 συνεχόμενα??Ωραία ιδέα είχα!!! (whew)
Για τίτλο δεν έχω ιδέα!Πέρασαν κάποιοι από το μυαλό μου,αλλά είναι λίγο μουφα!Διάλεξε κάποιον ή πες(πείτε) καμιά ιδέα:
-Only the strong survive
-Show must go on
-A new generation
-Catch me if you can
-???????(Άντε βρες ένα εσύ!!!) :)
ΥΓ: Ωραία κλήρωση ρε!!Να ξεκινήσουμε με ήττα,να ξαναφουντώσει ο Κοτίδης!!Δεν φτάνει που παίζουμε στην έδρα σου,δεν φτάνει που μας νίκησες σε ουδέτερο πέρσι,έχεις και τον άλλο με τα 150 σκιλ τώρα!!! (:|