αλλά άσε με σε παρακαλώ να έχω γνώμη μου,τις εμπειρίες μου και αυτούς που γνώρισα εγώ στα φόρουμ και να υποστηρίζω ευθαρσώς ότι το παιχνίδι δεν βασίζεται στην τύχη
Απλά στο λέω επειδή τα χω μελετήσει αρκετές σεζόν πριν αυτά και σύμφωνα με όλα που χω δει από έμπειρους μάνατζερ είναι γνωστό ότι υπάρχει και τέτοιο παράγοντας.. εξού κι αν επαναληφθεί το ίδιο ματς (ίδιες καταστάσεις , ενθουσιασμό , τακτική , παίκτες , καταστάσεις κλπ) δεν θα ρθει το ίδιο σκορ. Δεν σου είπα ποτέ ότι νικάει ο τυχερό και δεν έχουν σημασία τα άλλα :Ρ προφανώς μετράνε αλλά όπως σου εξήγησα αν παίξουμε ακριβώς έτσι σήμερα (με ίδιους τραυμ κλπ) το σκορ δεν θα είναι ίδιο (δεν λέω για αποτέλεσμα παράδειγμα δίνω).
Εκτός αν έχει γίνει κάποια τεράστια αλλαγή στη μηχανή που δεν ανακοινώθηκε είμαι απόλυτα σίγουρος για τα πάνω , όντως σε ρωτάω ποιος είπε ότι δεν παίζει παράγοντας τύχης στα ματς γιατί έχω διαβάσει από τους πιο ψαγμένους και καταξιωμένους το αντίθετο. Ίσως μπορεί να πάρει θέση κι ο GM της παρέας άμα διαβάσει τη διαφωνία μας.