Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Ημέρα 5 (Σάββατο 22 Αυγούστου 2015) : Επιδόσεις από http://www.buzzer-manager.comΑποτελέσματαGiouxtas 80 - kleinmein 69
BOMBAY MIXX 98 - Kolosseus 96
Tiptoners 111 - Sipiada 40
Great Alexander 48 -
Enjoy Bulls 70kologries 97 -
Averwf Larisas 105Rhino Warriors 70 -
Fakistra Shells 86Propain 77 -
Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ 95L e g e n d 93 -
P.Faliro bc 108Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της βραδιάςΠόντοι : 111 : Tiptoners
Ριμπάουντ : 64 : Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Ασσίστ : 31 : BOMBAY MIXX
Κλεψίματα : 12 : BOMBAY MIXX
Τάπες : 12 : Tiptoners
Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της βραδιάςΠόντοι : 33 : D. Mayo (kologries)
Ριμπάουντ : 23 : K. Ladyshkin (kologries), K. Vamvoukas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ)
Ασσίστ : 14 : C. Harrer (BOMBAY MIXX)
Κλεψίματα : 5 : B. Navratil (BOMBAY MIXX)
Τάπες : 5 : S. La Penna (Tiptoners)
Το Τop 5 της βραδιάςΠόιντ Γκαρντ : M. Farzaliev (Kolosseus) (31 Πόντοι, 3 Ριμπάουντ, 6 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 26
Σούτινγκ Γκάρντ : D. Mayo (kologries) (33 Πόντοι, 5 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 3 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 29
Σμολ Φόργουορντ : F. Potokar (Kolosseus) (29 Πόντοι, 9 Ριμπάουντ, 5 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 36
Πάουερ Φόργουορντ : K. Vamvoukas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ) (25 Πόντοι, 23 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 3 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 43
Σέντερ : I. Gojak (BOMBAY MIXX) (20 Πόντοι, 14 Ριμπάουντ, 5 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες), M. Mperis (P.Faliro bc) (24 Πόντοι, 17 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 1 Τάπες), T. Díez de Escoron (kleinmein) (19 Πόντοι, 20 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 33
Ο MVP της βραδιάςK. Vamvoukas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ) (25 Πόντοι, 23 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 3 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 43
Η χειρότερη επίδοση της βραδιάςP. Mparmperopoulos (Great Alexander) (6 Πόντοι, 2 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -10
Στατιστικά όλων των ειδώνΟ παίκτης με τα περισσότερα λάθη : J. Berezowski (Kolosseus) : 6 Λάθη
Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : T. Tsouknidas (kologries), O. Gheorghe (Rhino Warriors), Y. Chassidim (Propain), K. Slominski (Propain), R. Budge (L e g e n d), A. Põld (L e g e n d), T. Díez de Escoron (kleinmein) : 6 Φάουλ
Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : M. Mperis (P.Faliro bc), S. Voges (Tiptoners), T. Notopoulos (Great Alexander), L. Mugione (Propain), Y. Chassidim (Propain), S. Butler (Averwf Larisas), L. Ceballos (L e g e n d), Z. Fevgas (Sipiada), N. Lianopoulos (Sipiada), Y. Stavroulakis (Sipiada), R. Álvarez (kleinmein), J. Zuberník (kleinmein), A. Yaseri (kleinmein), V. Ansari (kleinmein), F. Potokar (Kolosseus), M. Zanteroglou (Kolosseus) : 48 Λεπτά
Ο σουτέρ : T. Mantzouranas (P.Faliro bc) : 4 Τρίποντα
Ο καλύτερος : E. Fragoso (Averwf Larisas) : Αξιολόγηση : 18.0
Ο χειρότερος : Y. Leventis (Sipiada) : Αξιολόγηση : 2.5
Υ.γ Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δώσω προγνωστικά για ακόμα μια αγωνιστική! Πάντως από ότι σκεφτόμουν να δώσω θα έπιανα 3 με 4... Ειδικά στο κόκκινο όμιλο θα είχα 0 στα 4! Τελικά ο κόκκινος όμιλος είναι ο συναρπαστικότερος εδώ και 3 χρόνια που είμαι στην II.2! Η ομάδα μου έκανε μια τεράστια νίκη σήμερα, με εκπλήσσει μέρα με την μέρα και ενώ εκεί που είμαι να ξεπουλήσω τα πάντα και να στήσω την ομάδα από το 0, τώρα ψάχνω να σπρώξω ότι έχω και δεν έχω για να βρω το κατάλληλο 3αρι που θα συμπληρώσει την ομάδα! Βέβαια με αυτά τα αποτελέσματα στο κόκκινο όμιλο θα πρέπει η ομάδα μου να κάνει και καμιά νίκη εκτός έδρας προκειμένου να αποφύγουμε μπαράζ και απευθείας υποβιβασμό! :)