BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 32

Σεζόν 32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
272399.73 in reply to 272399.68
Date: 8/19/2015 2:42:33 AM
Overall Posts Rated:
118118
Ευχαριστώ πολύ Αλέκο για τα καλά σου λόγια... Θα διαφωνήσω όμως με την λέξη ισάξιοι :P Εκτός έδρας και χαλαρά έπαιζε ο Rhino!

Αυτές οι νίκες όμως δείχνουν το δρόμο της παραμονής, μην σου πω και των πλέι οφ! ;) Ρέφαρες την ήττα σου από μένα την προηγούμενη αγωνιστική! Το παράδοξο όμως βέβαια είναι ότι ενώ έχεις καλή ομάδα σε έχω 5-0 σε προϊστορία! Μάλλον έχω βρει το κουμπί σου! :P

This Post:
00
272399.74 in reply to 272399.73
Date: 8/19/2015 4:16:30 PM
Enjoy Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
121121
Ένα σπουδαίο επίτευγμα για την ομάδα μας.Πρώτη φορά μετά την άνοδο στην ΙΙ,κάποιος παίκτης μας ανακυρήσετε σε MVP της αγωνιστικής.
Αυτήν την φορά ο δικός μου ο S.RAKYAM με ισοβαθμία με τον Υ.CLASSIDIM ήταν οι καλύτεροι!
Επίσης δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον LACfiore.Πρώτη φορά συναντιόμαστε σε αυτόν τον όμιλο.

This Post:
00
272399.75 in reply to 272399.74
Date: 8/23/2015 3:25:30 AM
Overall Posts Rated:
138138
Φοβερός ο ανταγωνισμός στους κόκκινους με 7 ομάδες να τους χωρίζει μία νίκη. Μόνο οι κολογριες έχουν μείνει πίσω και πρέπει να φορτσάρουν.

Αν και νωρίς στους μπλε φαίνονται τρια γκρουπάκια.

Last edited by ALARIHOS at 8/23/2015 3:26:02 AM

This Post:
00
272399.76 in reply to 272399.75
Date: 8/23/2015 8:37:41 AM
Overall Posts Rated:
118118
Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Ημέρα 5 (Σάββατο 22 Αυγούστου 2015) : Επιδόσεις από http://www.buzzer-manager.com

Αποτελέσματα
Giouxtas 80 - kleinmein 69
BOMBAY MIXX 98 - Kolosseus 96
Tiptoners 111 - Sipiada 40
Great Alexander 48 - Enjoy Bulls 70
kologries 97 - Averwf Larisas 105
Rhino Warriors 70 - Fakistra Shells 86
Propain 77 - Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ 95
L e g e n d 93 - P.Faliro bc 108

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 111 : Tiptoners
Ριμπάουντ : 64 : Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Ασσίστ : 31 : BOMBAY MIXX
Κλεψίματα : 12 : BOMBAY MIXX
Τάπες : 12 : Tiptoners

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 33 : D. Mayo (kologries)
Ριμπάουντ : 23 : K. Ladyshkin (kologries), K. Vamvoukas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ)
Ασσίστ : 14 : C. Harrer (BOMBAY MIXX)
Κλεψίματα : 5 : B. Navratil (BOMBAY MIXX)
Τάπες : 5 : S. La Penna (Tiptoners)

Το Τop 5 της βραδιάς
Πόιντ Γκαρντ : M. Farzaliev (Kolosseus) (31 Πόντοι, 3 Ριμπάουντ, 6 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 26
Σούτινγκ Γκάρντ : D. Mayo (kologries) (33 Πόντοι, 5 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 3 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 29
Σμολ Φόργουορντ : F. Potokar (Kolosseus) (29 Πόντοι, 9 Ριμπάουντ, 5 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 36
Πάουερ Φόργουορντ : K. Vamvoukas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ) (25 Πόντοι, 23 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 3 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 43
Σέντερ : I. Gojak (BOMBAY MIXX) (20 Πόντοι, 14 Ριμπάουντ, 5 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες), M. Mperis (P.Faliro bc) (24 Πόντοι, 17 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 1 Τάπες), T. Díez de Escoron (kleinmein) (19 Πόντοι, 20 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 33

Ο MVP της βραδιάς
K. Vamvoukas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ) (25 Πόντοι, 23 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 3 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 43

Η χειρότερη επίδοση της βραδιάς
P. Mparmperopoulos (Great Alexander) (6 Πόντοι, 2 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -10

Στατιστικά όλων των ειδών
Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη : J. Berezowski (Kolosseus) : 6 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : T. Tsouknidas (kologries), O. Gheorghe (Rhino Warriors), Y. Chassidim (Propain), K. Slominski (Propain), R. Budge (L e g e n d), A. Põld (L e g e n d), T. Díez de Escoron (kleinmein) : 6 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : M. Mperis (P.Faliro bc), S. Voges (Tiptoners), T. Notopoulos (Great Alexander), L. Mugione (Propain), Y. Chassidim (Propain), S. Butler (Averwf Larisas), L. Ceballos (L e g e n d), Z. Fevgas (Sipiada), N. Lianopoulos (Sipiada), Y. Stavroulakis (Sipiada), R. Álvarez (kleinmein), J. Zuberník (kleinmein), A. Yaseri (kleinmein), V. Ansari (kleinmein), F. Potokar (Kolosseus), M. Zanteroglou (Kolosseus) : 48 Λεπτά

Ο σουτέρ : T. Mantzouranas (P.Faliro bc) : 4 Τρίποντα

Ο καλύτερος : E. Fragoso (Averwf Larisas) : Αξιολόγηση : 18.0

Ο χειρότερος : Y. Leventis (Sipiada) : Αξιολόγηση : 2.5

Υ.γ Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δώσω προγνωστικά για ακόμα μια αγωνιστική! Πάντως από ότι σκεφτόμουν να δώσω θα έπιανα 3 με 4... Ειδικά στο κόκκινο όμιλο θα είχα 0 στα 4! Τελικά ο κόκκινος όμιλος είναι ο συναρπαστικότερος εδώ και 3 χρόνια που είμαι στην II.2! Η ομάδα μου έκανε μια τεράστια νίκη σήμερα, με εκπλήσσει μέρα με την μέρα και ενώ εκεί που είμαι να ξεπουλήσω τα πάντα και να στήσω την ομάδα από το 0, τώρα ψάχνω να σπρώξω ότι έχω και δεν έχω για να βρω το κατάλληλο 3αρι που θα συμπληρώσει την ομάδα! Βέβαια με αυτά τα αποτελέσματα στο κόκκινο όμιλο θα πρέπει η ομάδα μου να κάνει και καμιά νίκη εκτός έδρας προκειμένου να αποφύγουμε μπαράζ και απευθείας υποβιβασμό! :)

This Post:
22
272399.77 in reply to 272399.76
Date: 8/25/2015 10:06:06 AM
Overall Posts Rated:
118118
Και ναι μετά από 2 αγωνιστικές επιστρέψαμε στις προβλέψεις:

kologries-Fakistra Shells: Δύσκολο ματς το σημερινό και πολλά θα εξαρτηθούν από το αν κατεβάσει ομάδα ο ria77. Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε μεγάλη νίκη απέναντι στους Rhino Warriors! Απεναντίας με τον krouela που ίσως να περίμενε το διπλό στον αγώνα με την ομάδα μου των 4 παιχτών... Προβλέπω διπλό μιας και συμφέρει και την ομάδα μου! :)

BOMBAY MIXX-kleinmein: Δύσκολη νίκη των BOMBAY MIXX την προηγούμενη αγωνιστική! Σχετικά εύκολο και ματς στο κύπελλο σε αντίθεση με τους kleinmein που αντιμετωπιζούν τον ΘΕΟ! Πιστεύω ο koutsoukman θα προσπαθήσει περισσότερο να πάρει το ματς γιατί έμεινε αρκετά πίσω με την ήττα του εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική! Πιστεύω ότι εύκολα θα έρθει ο άσσος!

Tiptoners-Enjoy Bulls: Ο Sosta πάει τραίνο την ομάδα του καθώς έχει το απόλυτο! Ο alekos1 θα προσπαθήσει να το κλέψει το ματς αν και δύσκολα θα σπάσει ο άσσος!

Great Alexander-Sipiada: Η μάχη των ουραγών στο μπλε όμιλο! Ο PetraN πρέπει να κερδίσει το ματς πάση θυσία γιατί αλλιώς γίνεται το 1ο φαβορί για υποβιβασμό στο μπλε όμιλο! Από την άλλη ο marculionis θα προσπαθήσει για τη 1η του νίκη στην εφετινή διοργάνωση! Προβλέπω ντέρμπι και δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον marculionis!

Rhino Warriors-Averwf Larisas: Με ήδη δυο ήττες ο ALARIHOS δεν θα μπει στη διαδικασία να χάσει ακόμα ένα ματς! Η προσθήκη του Elmo Rimpinen μας κάνει πιο δυνατούς αλλά ακόμα καλά καλά δεν έχει ενσωματωθεί στην ομάδα μας! Δύσκολα θα σπάσουμε την έδρα τους! Χαλαρός άσσος! :)

Propain-P.Faliro bc: Το τηλεοπτικό ματς της αγωνιστικής! Τα γερόντια του Apollo έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν τελείως! Η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν μέχρι στιγμής, θα προσπαθήσουν να μας αποτελειώσουν με το διπλό! Από την άλλη η ομάδα του BullsEye έχει πολλά σκαμπανευάσματα αλλά το σημερινό το ματς θα το χτυπήσει! Προβλέπω άσσο λόγω έδρας αν και δύσκολα!

L e g e n d-Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Ο Kon είναι ο άτυχος του ομίλου με τον διπλό τραυματισμό! Δύσκολα τα πράγματα για αυτόν μιας και έχει και το κύπελλο την Πέμπτη! Από την άλλη ο stathispaok κατεβαίνει με πλήρες ρόστερ! Θα είναι ντέρμπι και ίσως να έχουμε την έκπληξη της αγωνιστικής και διπλό!

Giouxtas-Kolosseus: Μεγάλο διπλό την προηγούμενη αγωνιστική για τον EGM-Nickleon που θέλει να συνεχίσει με νίκη στην έδρα του! Από την άλλη ο LACfiore έχασε στο καλάθι την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να ρεφάρει την ήττα! Θα το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο αν και εγώ πιστεύω ότι θα κριθεί λόγω έδρας! :)

Υ.γ Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες εύχομαι, ελπίζω να επιστρέψατε από διακοπές μιας και εγώ ακόμα δεν έχω ξεκινήσει!! :P Το 4ήμερο που είχα από την Πέμπτη πέρασε γρήγορα και ελπίζω να μπει ο Σεπτέμβρης μπας και ξεκινήσουμε διακοπές! Και μια αφιέρωση http://www.youtube.com/watch?v=8cXeBd1uS1Q

This Post:
00
272399.78 in reply to 272399.77
Date: 8/25/2015 1:10:52 PM
Overall Posts Rated:
118118
Γελάσαμε και σήμερα με το BB... Ειλικρινά ώρες ώρες δεν μπορώ να το καταλάβω το παιχνίδι... Έχασα από το πάγκο μου σήμερα αλλά δεν γίνεται ρε @#$@μηχανή όταν είμαι μπροστά στο σκορ και δεν υπάρχει αντίπαλο σέντερ να μην παίρνει προσπάθεια ο δικός μου παίκτης και ο αντίπαλος να έχει και 2 στα 2... Κρίμα και ήμουν τόσο κοντά....

Υ.γ 8 στα 8 σήμερα.... Κρίμα και ήλπιζα να διεψευστώ σε ένα ματς! :P

Last edited by Scarlito at 8/25/2015 1:23:20 PM

This Post:
00
272399.79 in reply to 272399.78
Date: 8/25/2015 2:04:46 PM
Enjoy Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
121121
Τι είναι αυτός ο VILLIGER των TIPTONERS?
DILLIGER έπρεπε να τον λένε.Πραγματικός gagster
Μας ξέσκισε σήμερα.

From: Apollo

This Post:
11
272399.80 in reply to 272399.78
Date: 8/25/2015 3:50:53 PM
Overall Posts Rated:
2828
Γλυκόπικρη ήττα στη παράταση σήμερα από μια πολύ καλή ομάδα, πολλά μπράβο στον Scarlito για την ακριβέστατη πρόβλεψη!!! Φυσικά αν μου έλεγε κάποιος στην αρχή του πρωταθλήματος ότι τα γερόντια μου θα ήταν τόσο ανταγωνιστικά δεν θα το πίστευα :))
Σήμερα μας έλειψε ο Μπερής στη 4η περίοδο και τη παράταση λόγω αποβολής και ο νεοαποκτηθείς ψηλός δεν είχε την αγωνιστική κατάσταση για να τον αναπληρώσει. Πιστεύω με 1 ακόμη προσθήκη στους γκαρντ τις επόμενες εβδομάδες (αν βρεθεί βέβαια ο κατάλληλος ) να αποφύγω τον απ'ευθείας υποβιβασμό.

This Post:
00
272399.81 in reply to 272399.78
Date: 8/25/2015 5:21:30 PM
Overall Posts Rated:
138138
Έφτασες πολύ κοντά σήμερα αλλά δε σου έδωσε το κάτι παραπάνω ο πάγκος.

Ίσως να σκεφτόσουν την μεταγραφή 1-2 παππούδων στον πάγκο για να αποκτήσεις κάποιο βάθος. Το τριάρι που πηρες θα σε βοηθήσει πάντως.

Last edited by ALARIHOS at 8/25/2015 5:23:18 PM

This Post:
00
272399.82 in reply to 272399.81
Date: 8/25/2015 6:35:33 PM
Overall Posts Rated:
118118
Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Ημέρα 6 (Τρίτη 25 Αυγούστου 2015) : Επιδόσεις από http://www.buzzer-manager.com

Αποτελέσματα
kleinmein 73 - BOMBAY MIXX 86
Kolosseus 85 - Giouxtas 101
Sipiada 92 - Great Alexander 80
Enjoy Bulls 64 - Tiptoners 82
Averwf Larisas 84 - Rhino Warriors 95
Fakistra Shells 121 - kologries 108
Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ 140 - L e g e n d 31
P.Faliro bc 91 - Propain 94

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 140 : Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Ριμπάουντ : 68 : Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Ασσίστ : 38 : Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Κλεψίματα : 18 : Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Τάπες : 17 : Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 49 : I. Hani (Kolosseus)
Ριμπάουντ : 27 : K. Vamvoukas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ)
Ασσίστ : 11 : A. Serra (Fakistra Shells)
Κλεψίματα : 5 : V. Partaolas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ)
Τάπες : 7 : V. Vovos (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ)

Το Τop 5 της βραδιάς
Πόιντ Γκαρντ : B. Deschamps (Fakistra Shells) (33 Πόντοι, 3 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 26
Σούτινγκ Γκάρντ : O. Gheorghe (Rhino Warriors) (39 Πόντοι, 8 Ριμπάουντ, 6 Ασσίστ, 3 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 38
Σμολ Φόργουορντ : A. Serra (Fakistra Shells) (13 Πόντοι, 6 Ριμπάουντ, 11 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 26
Πάουερ Φόργουορντ : K. Vamvoukas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ) (27 Πόντοι, 27 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 4 Κλεψίματα, 2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 58
Σέντερ : V. Vovos (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ) (30 Πόντοι, 13 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 7 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 45

Ο MVP της βραδιάς
K. Vamvoukas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ) (27 Πόντοι, 27 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 4 Κλεψίματα, 2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 58

Η χειρότερη επίδοση της βραδιάς
A. Loverdos (L e g e n d) (16 Πόντοι, 3 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -8

Στατιστικά όλων των ειδών
Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη : S. Soupas (Great Alexander), E. Hariansyah (L e g e n d) : 7 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : M. Mperis (P.Faliro bc), L. Alfieri (Tiptoners), L. Di Chio (Rhino Warriors), T. Jardim (L e g e n d), M. Avdibegović (Sipiada) : 6 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : E. Valenzuela Núñez (kologries), S. Hardison (kologries), T. Tsouknidas (kologries) : 53 Λεπτά

Ο σουτέρ : T. Tsouknidas (kologries), A. Acquaroni (Fakistra Shells), S. Apostolas (Sipiada) : 5 Τρίποντα

Ο καλύτερος : N. Villiger (Tiptoners) : Αξιολόγηση : 18.0

Ο χειρότερος : I. Sismanidis (kleinmein) : Αξιολόγηση : 4.0

This Post:
22
272399.83 in reply to 272399.77
Date: 8/28/2015 4:19:15 PM
Overall Posts Rated:
118118
Επειδή αύριο θα είναι γεμάτη η μέρα μου και ίσως να μην προλάβαινα να δώσω τα προγνωστικά, αποφάσισα να το δώσω από σήμερα το βραδάκι βλέποντας ταυτόχρονα το φιλικό ματσάκι της Εθνικής μας για το τουρνουά Ακρόπολις! Έχουμε και λέμε λοιπόν:

kologries-Rhino Warriors: Η ομάδα του krouela βρίσκεται σε δύσκολη θέση και η νίκη είναι αναπόφευκτη μέσα στην έδρα τους! Εν αντίθεση με την ομάδα του στρατηγού ALARIHOS που κατάφερε στα τελευταία λεπτά να μου κλέψει το μεταξύ μας παιχνίδι, έχει και εύκολο ματσάκι κυπέλλου οπότε δύσκολα θα "κάψει" ματς! Προβλέπω διπλό μιας και φαίνεται να πετάει λευκή πετσέτα ο krouela βάζοντας σε πώληση δυο παίκτες του!

Tiptoners-Great Alexander: Ο Sosta κάνει πλάκα στο 1ο γύρο, ομάδα bot και στο κύπελλο, θα είναι θαύμα εφόσον καταφέρει ο PetraN να κρατήσει τη διαφορά κάτω από τους 10 πόντους! Δεν αναφέρω καν ενδεχόμενο νίκης! :P Πάει για το απόλυτο 7-0 ο Sosta χαλαρά!

Propain-L e g e n d: Θα ήταν ντέρμπι εφόσον ο Kon ήταν πλήρης! Από τη στιγμή που δεν είναι, θα το κάψει το ματς κοιτάζοντας να χτυπήσει το τηλεοπτικό της Τρίτης και το κύπελλο της Πέμπτης! Άσσος για την ομάδα του BullsEye με διαφορά +50 πόντους! :P

Averwf Larisas-Fakistra Shells: Δύσκολο το ματσάκι για την ομάδα μας! Όλα θα εξαρτηθούν από τη διάθεση του πάγκου μας που δεν υπάρχει! :P Δίνω ένα μικρο προβάδισμα για το διπλό αν και η ομάδα μου δείχνει τσαγανό στα εντός έδρας ματς! :)

Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ-P.Faliro bc: Η μάχη των νεοφώτιστων της φετινής σεζόν! Ο stathispaok πέρασε εύκολα την προηγούμενη αγωνιστική από την έδρα του Kon! Από την άλλη τα γερόντια του Apollo είναι κάτι περισσότερο από ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν παλεύοντας όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους! Πιστεύω αν και δύσκολα θα έρθει ο άσσος!

Giouxtas-BOMBAY MIXX: Το ντέρμπι της αγωνιστικής! Πιστεύω στον άσσο του EGM-Nickleon μιας και θα το θέλει περισσότερο αφού έχει σερί 2 τηλεοπτικά ματς (το αλλού εκτός έδρας απέναντι στο στρατηγό) οπότε είναι αναγκασμένος να κερδίσει το ένα από τα δυο! Ανοικτό πάντως το ματς και για διπλό! :)

Sipiada-Enjoy Bulls: O marculionis έκανε την 1η του νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, τον βλέπω να φορτσάρει και μάλλον θα κάνει και την 1η του εντός έδρας νίκη! Ο alekos1 έχει απανωτά δυο εκτός έδρας ματς και κύπελλο οπότε ίσως να "κάψει" κάποιο ματς πρωταθλήματος! :)

kleinmein-Kolosseus: Ο koutsoukman προκείμενου να αντιμετωπίσει τον ΘΕΟ έκαψε τους παίκτες του, θυμίζοντας μου ένα δικό μου ματς απέναντι στον Kon για το κύπελλο 2 σεζόν πριν! Μεγάλη ευκαιρία για τον LACfiore να περάσει με το διπλό από μια δύσκολη έδρα για αυτό και το πιστεύουμε και εμείς! :)

Υ.γ Καλά ματσάκια να έχουμε και να κερδίσουν οι καλύτεροι και εγώ! Χαχαχαχα! :D Άμα μου κάτσει δεύτερη σερί φορά 8 στα 8 θα πάω να παίξω Τζόκερ! :)

Last edited by Scarlito at 8/28/2015 4:24:01 PM

Advertisement