ma akrivos gi ayto ton logo eimai ekneyrismenos.exoume ta idia ratings sta rimpaount,kai mou pairnei 18 epithetika,eno ego molis 4,me apotelesma na kanei parapano epitheseis kai na xaso to mats,eno eimai kaluteros sta ppp100.episis,exo kalyterh amyna,po;u kaluterh periferiakh,kai kano sxedon ta diplasia la8h apo ton antipalo,kai eno einai ligo kalyteros sthn roh.oute ayto kolaei.to theiko de,einai pou eno se ka8e mats parakalao na mhn varaei 40+ lepta o PF mou,pou einai kai o kalyteros mou paikths,kai ksafnika simera paizei 37 lepta kai ton kanei allagh 4 lepta prin to telos me to skor isopalo,kai vazei ton anapliromatiko na paiksei,o opoios einai ena paiktaki ths seiras pou den einai kan psilos.triari einai.alla logo traumatismon anagkastika na ton valo gia na parei kana lepto oste na mhn xtipisei o allos 48.telos panton,to 8ema einai oti oti egine egine.ekneyristika polu giati tha me skisei oikonomika aytos o agonas.sinexizoume loipon,kai molis girisi kai o traymatias pou exo,eixa 2 kai ton esteila ton ena lol,kai ftiaksei kai h agonistiki katastash aytou pou pira,tha epanelthoume sto sosto dromo.