Big 8:
PG: Duże zaskoczenie! Puigví wydawał się być murowanym kandydatem. Aapo Ahja jest dobrym zawodnikiem ale na pewno nie allstar ligi.
SG: Bez dyskusji Zagrobelny jest jednym z najlepszych zawodników ligi i zasłużył na grę w pierwszej piątce.
SF: W lidze widać deficyt na tych zawodników. Rojas jest raczej przeciętnym zawodnikiem. Tutaj wystąpić mogło wielu zawodników.
PF: Praskaras... nie zdziwiło mnie to, a was?
C: Jak dla mnie na tą pozycję zasłużył Kwok Long An. Wybór Kešysa do podstawy jest dyskusyjny.
Great 8:
PG: Martinazzi w głosowaniu to dla mnie jakieś nieporozumienie. Parchański vs Uibo w pierwszej piątce. Obaj znajdą swoich zwolenników, zobaczymy kto będzie lepszy w meczu.
SG: Tu rzeczywiście mógłby wskoczyć Parchański, chociaż... Sapun od początku sezonu ciągle się rozkręca.
SF: Deficyt :/ Šmit wydawałby się nieco lepszym wyjściem, ale Virinš powinien sobie poradzić.
PF: Sureda jest najlepszy ze stawki, na dodatek świetnie się rozumie z Cejovicem.
C: Duet Sureda-Cejovic? A może Sureda-Sánchez? Ci pierwsi zdecydowanie lepiej się rozumieją.