Çok önemli bir galibiyet aldık takım adına makina gibi işleyen bir oyun oynadık,taktiğimde yeni aldığım oyuncunun daha fazla potaya bakmasını beklerken diğer oyuncum ki fevkalade oynadı böyle maçlar çıkartıyor yaş ve özelligine rağmen tebrik ediyorum.Bir transfer daha gerçekleştirdik artık transfer sezonunu kapatıyoruz :) şuan lige ayak uyduracak bir ekip olduk ve hocamında dediği gibi ligde ki her maç zor.Yendiğim ekip benim dağıldığım Jnr bol'u yenmeyi başaran bir ekip ve 3/1 ile yoluna devam ediyordu.Takım olarak gercekten sağlam bir galibiyet aldık son çeyrekte ki vurgunumuz ile.Haftaya ligin en dişli takımı sayılabilecek ekip ile oynayacağız.Kafa tutmayı planlıyorum :) Maçlara gelirsek gerçekten zor maçlar çıktı
Galatasaray A.Ş hocamı tebrık ederım ben rakibin yeneceğini düşünüyordum maçı iyi tuttu.
Adanagücü hocam son saniyede gelen 3lük ile yenilmiş.Belliydi zor maç.
Miami heat hocam sizide tebrık ederım zor bir maçtan galibiyet aldınız
Jnr bol yener diyordum yenilmesi şaşırttı biraz.Gerçi rakipte iyiydi o da var.
Bugrahan hocam yagiz hocamı yenmiş savunma ağırlıklı maçta tebrık ederım.Yagiz hocamın Enting bayagı yorulmuş.
Inatcılar hocamı da kutlarım :) diğer takımların hocalarını da beklıyoruz buraya :)