BuzzerBeater Forums

BB Israel > נבחרת בוגרת עונה 20

נבחרת בוגרת עונה 20

Set priority
Show messages by
This Post:
00
219149.71 in reply to 219149.70
Date: 7/9/2012 3:08:55 PM
Overall Posts Rated:
114114
נצחון יפה הערב בבית על אקוודור - נבחרת טובה ומסוכנת. היינו חייבים לנצח משחק בית וכפייבוריטים עשינו את שלנו מעל ומעבר ונצחנו בקלילות. אקוודור עלתה בנורמל במטרה לגנוב את המשחק והלכה לצבע. המשחק לשמחתנו היה בשליטתנו מההתחלה וזה נשאר כך עד הסיום.

לא בדקתי הסטורית לכל השחקנים איך הם היו במשחק הראשון שלהם אי פעם בנבחרת אבל עידו בלום שזומן לראשונה
בגיל 29 למשחק היום נתן את משחק הבכורה הכי טוב שראיתי בנבחרת וסביר להניח שהוא אחד היותר טובים שהיו גם בכל הזמנים עם 29 נקודות ב61 אחוז מהשדה, חמישים אחוז לשלוש ו83 מהקו וכל זה ב32 דקות במשחק עם חשיבות ומול נבחרת טובה. בעזרתו ובעזרת לא מעט שחקנים ששיחקו היטב כמו רן באס,קביליו, תבורי וארז והאמת שכמעט כולם הבריקו היום ולכן ניצחנו ב25 הפרש משחק שעל הנייר לא היה פשוט מה שיכול לתת לנו פוש קטן בהפרש סלים.

קישור למשחק:
(20225)

בשבוע הבא משחק מעיק- פקיסטן שהיא נבחרת יחסית חלשה תסיים את דרכה בטורניר וכנראה תלך קראנץ ובנוסף יש לה ביתיות. בכל זאת כמובן שאנו פייבוריטים גם כך לנצח אותה ונקווה לסיים במקום שיוביל איכשהו לביתיות

Last edited by LA-dov bear at 7/9/2012 3:09:56 PM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
From: Cedar
This Post:
00
219149.72 in reply to 219149.71
Date: 7/17/2012 8:46:13 AM
Overall Posts Rated:
1414
מה אתם מעריכים את הסיכויים שלנו מול בלגיה?

From: Ehud

This Post:
00
219149.73 in reply to 219149.72
Date: 7/17/2012 9:15:28 AM
Overall Posts Rated:
274274
ברמות האלו קשה להגיד לפני שרואים כושר משחק
אפשר להגיד שחבל שהגענו לשלב הנוקאווט במצב כזה אחרי הפסד מבאס לפאקיסטן הדיי חלשה עם קראנץ' מול רגוע.

מן הסתם לא היה יותר מידי מה לעשות בנידון, אבל זה בהחלט היה הפסד מאוד הזוי נוכח הנסיבות שהפסדנו עם טקטיקה נכונה יחסית מול הגנה אזורית שגויה שלהם.

ההפסד הזה הוריד אותנו למקום 24 וקבע שנשחק בלי בייתיות ומול נבחרת חזקה. לפיכך הסיכויים לא כל כך גבוהים בשלב זה. אבל שוב, נהיה חכמים יותר אחרי שניראה כושר משחק.

נצחון מול פאקיסטן היה מקפיץ אותנו לפחות עד מקום 17, מה שגם לא היה נותן לנו בייתיות, אבל היינו פוגשים יריבה נוחה יותר ככל הניראה...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
219149.74 in reply to 219149.72
Date: 7/17/2012 5:27:59 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
לצערנו נפלנו בדירוג בטירוף אחרי המשחק האחרון.
היינו בשלב של ביתיות במשחק הראשון והיא ברחה לנו.
מה שניסן יכול לעשות זה לתת פייט ולקוות שיקרה משהו חיובי.
מעבר לזה..את הטורניר ניחומים הזה לא נביא הביתה.
קשה לקבל את זה אבל אנחנו לא ברמות הגבוהות ביותר עדיין.

From: baruch2
This Post:
00
219149.75 in reply to 219149.74
Date: 7/18/2012 2:30:30 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
טוב אני חייב להגיב, ואני מתנצל מראש אם אני אשמע כילד הרע, שוב אני מתייחס לנבחרת שלנו מבלי לדעת את הסקילים של השחקנים אלא רק בהתבסס על ציוני המשחק.

לדעתי העלייה רגוע כאשר היה ברור שהפקיסטנים עולים קראנץ הייתה טעות.
כל משחק מבחינתי יש לעשות הכל על מנת לנצח, הפרש שתי הגישות שבר את גב הגמל: תראו איזה פיגור בריבאונד
29 לעומת 48
נכון שהפקיסטנים טעו בהגנה שלהם, אז מה? כאשר עולים קראנץ נגד רגוע זה לא יעזור ברמות האלה.
לפני המשחק אמרתי לניסן שאם יהיה כאן הפרש של שתי גישות יש מצב שאנחנו מפסידים
פקיסטן היא לא נבחרת מאוד מאוד חלשה, הדירוג העולמי שלה משקר כמו הדירוג של אנגליה שגם להם הפסדנו.

יבואו המקטרגים ויגידו... נכון גם במידה והיינו מפסידים היינו עולים בגלל הפרש סלים טוב יותר, ונכון שאנו גוררים את ההתלהבות לסיבוב הבא, אני אומר רבותי אם היינו מנצחים כמו שאמר אהוד היינו מסיימים נגיד 17 במקום 24 ואת מי היינו מקבלים?? את מולדובה שלא ספק נבחרת נוחה יותר מבלגיה.

כמו שאמר יהודה קודמי ואני מסכם איתו שאת טורניר הניחומים לא ניקח, אבל לפחות לעבור סיבוב, שניים:: קיבלנו כאן נבחרת קשה מאוד שיהיה מאוד קשה לעבור.

Last edited by baruch2 at 7/18/2012 2:31:37 AM

From: ig

This Post:
00
219149.76 in reply to 219149.75
Date: 7/18/2012 4:28:57 AM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
בוא נגיד שבמידה וננצח את בלגיה ונקבל את הדירוג שלה, נקבל נבחרת נוחה יחסית בסיבוב השני, בעוד שאם היינו מסיימים במקומות 16-17 ועוברים סיבוב, היינו מקבלים נבחרת שסיימה ראשונה כבר בסיבוב השני. יש מצב שגם השיקולים האלה השפיעו על ההחלטה לצבור את ההתלהבות לקראת הפלייאוף.

בגדול, בשיטת ההגרלה הנוכחית, לא כל כך משנה באיזה מקום תסיים אם אין לך את הביתיות (או במקרה הטוב-ביתיות למשחק אחד), כי הגרלה נוחה בסיבוב הראשון יכולה לגרור הגרלה גרועה מאוד בסיבוב השני. כמו כן, הנבחרות לאו דווקא מדורגות על פי החוזק שלהן. יש כאן אלמנט עצום של הגרלה, ואי אפשר באמת לדעת על מי תיפול. כל זה מביא אותי למסקנה שחשוב להגיע לפלייאוף במצב האופטימלי, ולכן גם בדיעבד אני לא חושב שהייתה טעות לעלות רגוע למרות ההפסד.

בקשר לבלגים, בהחלט אפשר לעבור אותם. אם ניצחנו את הגרמנים, הרוסים, אוקראינים ורק בגלל פציעה הפסדנו לצרפתים, אין שום סיבה שלא ננצח את הבלגים, שהם נבחרת מצויינת אבל לא יותר טובה מהנבחרת שלנו ובהחלט אפשר לבטל את יתרון הביתיות שלהם ולנצח אותם בחוץ. אבל אני כמובן מסכים עם אהוד. נהיה הרבה יותר חכמים אחרי האימון ביום שישי הקרוב

Last edited by ig at 7/18/2012 4:30:31 AM

From: chp3
This Post:
00
219149.77 in reply to 219149.76
Date: 7/18/2012 4:35:28 AM
Overall Posts Rated:
6767
לדעתי הבעיה הייתה השילוב של הרגוע וצמד הגבוהים שפתח
שניהם מגוונים ומתאימים לטקטיקת חוץ אך אני חושב שהיינו צריכים עוד בשר בפנים
יכול להיות שהיו בעיות בכושר אצל שאר הגבוהים או ששני הפותחים השתפרו בראשיות
אבל במצב כושר נורמלי ואם הגבוהים שפתחו לא עלו הרבה בראשיות אני חושב שהיה מקום להחליף אחד מהם בגבוה עם ראשית טובות יותר

From: baruch2

To: ig
This Post:
00
219149.78 in reply to 219149.76
Date: 7/18/2012 4:46:47 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
מסכים איתך בקשר לאלמנט ההגרלה
העניין הוא שאיך שלא תסתכל על זה ותהפוך את זה כמו שאמר יהודה את טורניר הניחומים לא ניקח.
אני חושב ואני יודע שאני כאן בדעת מיעוט שכולם נותנים משקל גדול מידי לנושא ההתלהבות
אני בהחלט חושב שהעלייה כאן רגוע הייתה טעות (אפילו אמרתי זאת לניסן בשיחות סגורות) בגלל שהיה ברור שפקיסטן יעלו קראנץ והפרש של שתי גישות עלול לא להספיק.
אם ניסן החליט שהמשחק הזה פחות חשוב ושהוא מוכן לעלות לסיבוב הבא גם עם הפסד זה גם לגיטימי למרות שאני לא הייתי נוהג כך.

אם תסתכלו על הטבלה תראו שסיימנו במאזן 5-3 בדיוק כמו אנגליה ורומניה שברגע האחרון עפו מהמשך הטורניר, לדעתי זה היה סתם משחק באש ואני לא הייתי בונה על העלייה בזכות הפרש סלים שזה מה שבעצם העלה אותנו.

בקשר לבלגיה אפשר לעבור אותם וכמו שאמרת נהיה חכמים רק אחרי אימוני יום ו ומשחקי שבת.

דוגרי אני אופטימי לגבי המשחק הזה ומאמין שאפשר לעבור אותם.

From: ig
This Post:
00
219149.79 in reply to 219149.78
Date: 7/23/2012 11:12:16 AM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
בוסניה מנצחת את פינלנד עם הבאזר, ככל הנראה בעזרת קראנץ'! סימן שבמידה ואנחנו עוברים את הבלגים, יש לנו ביתיות בסיבוב הבא מול השאריות של הבוסנים. לדעתי יש לשקוול מחדשש את הגישאא בעקבות הנסיבוות!

From: LA-dov bear

To: ig
This Post:
00
219149.80 in reply to 219149.79
Date: 7/23/2012 1:33:20 PM
Overall Posts Rated:
114114
אוקיי-נתחיל בזה שעם סוף הרבעון וכו' החודש הזה הוא מאוד עמוס והקדשתי זמן בבאזר לעבודה עצמה ופחות בפורומים ועמכם הסליחה על העיכוב בתגובה בנוגע לפקיסטן. השיקול מול פקיסטן היה פשוט- היה לי ברור שנעלה שלב ושהסבירות שזה יקרה עם ביתיות די נמוך. לכן עליתי רגוע למרות שהיה ברור מראש שיהיה פער שתי גישות ושיש להם ביתיות. קיוויתי שבמצב הזה של 40 אחוז לנצח בערך בזכות פער האיכות שבכל זאת כמובן קיים הטקטיקה תגבר וקלעתי לשמחתי בול עם מושן מול הגנה איזורית 3 בפנים. איכשהו זה לא הספיק והפסדנו במשחק צמוד- אם לא הבחירה הנכונה של הטקטיקה אפילו לא היינו מתאכזבים מההפסד. קורה- אין הסבר מעבר כשבסה"כ ברור שעלינו נכון יותר ממאמן היריבה מבחינה טקטית.

לגבי המשחק היום - -יהיה קשה בטירוף מול נבחרת איכותית מאוד בחוץ ונקווה להפתיע. בלגיה העונה במאזן שבעה נצחונות והפסד בודד, יש לה מאמן עם בחירות טקטיות מעניינות ומגוונות וסגל מאוד חזק ובכושר טוב והכי חשוב - הם השיגו מה שאנחנו נכשלנו להשיג - ביתיות. אני מקווה להפתיע ועלינו היום בנורמל, נתקוף מבחוץ - נקווה שהבלגי מתכונן לזה שנלך פנימה עם הגבוהים שבכושר ובהגנה -אישית(נורא רציתי הימור- אבל באמת שזו לא נבחרת שזה יכול לעבוד מולה ככל הנראה במיוחד שהחבר'ה שבכושר אצלנו יותר מתאימים בעיני לאישית.) עם החמישיה:
וסנובר, בובליל,לוז, אשכנזי וורסנו
קביליו,באס,רוזנבלט,ברדפורד ופארן מחליפים
רוטציה/גיבוי - תבורי וטובי

שיהיה בהצלחה!

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
219149.81 in reply to 219149.80
Date: 8/21/2012 11:29:22 AM
Overall Posts Rated:
114114
היות ומסתיימת קדנציה בנבחרת חשבתי לסכם בקצרה.
קודם כל מבחינתי הייתה חוויה מעניינת ולמרות סה"כ חיובי מהרבה בחינות הייתה לי קדנציה מתחת לסטנדרטים האישיים שלי. מבחינת יכולת ותחרותיות היינו טובים והשתדרגנו רמה, שיחקנו כשווים וניצחנו כמה מהקבוצות הכי טובות בעולם כמו גרמניה רוסיה אוקראינה וכו' וגם הסגל שיש כרגע הוא טוב יותר ושלם יותר בעמדות שהיינו חלשים יחסית בהן מזה שהתחלתי איתו .מאידך לפחות בסטנדרטים שלי שום דבר מתחת לפיינל פור לא תופס ולכן אני מאוכזב.

אני מרגיש שהסגל בשל להישגים ומקווה שהמאמן הבא יצעיד את הנבחרת אליהם ולכן ממש הייתי רוצה לראות אחד המאמנים המוכרים הטובים וה"בכירים" שלנו נרשם לאימון הנבחרת- עד לרגע זה לא נרשמו מאמנים כאלו(שיסלחו לי כי יכול להיות שהם מעולים- רק לא הוכיחו בקבלות עדיין). פיני כבר הוכיח שהוא לא ממש מבין את המשחק וגם עצבן לא מעט מהמשתמשים עם גישה קנטרנית "טרולית" והאחרים לא מוכרים לי ולא ראיתי משהו מרשים בהישגי הקבוצות שלהם.

אני מזמין את המאמנים הבכירים והותיקים של הקהילה בעיקר מצמרת ליגות 2 וליגת העל להרשם לנסות להבחר ולקחת נבחרת עם סגל נפלא להצלחה. עדיף לרענן ולגוון כמובן אבל לא על חשבון ההצלחה של הנבחרת ולכן נשמח אם יבוא מישהו כזה.
בעקבות זה שלא נרשמו מאמנים כאלו כבר קבלתי 3 פניות לנסות לחזור לקדנציה שנייה אבל אני מחכה עוד יום יומיים בתקווה שאחד מהמאמנים האלו יירשם ואם לא - ארשם שוב. אם אכפת לכם מהנבחרת ואתם רוצים שתצליח ותהיה המשכיות לגרף ההתקדמות בוא קחו את הניהול שלה לשתי עונות ותיהנו מעוד אתגר מעניין.