Хайде стига сте говорили глупости. Какъв е смисъла да тръгнем в атака да се надиграваме и да загубим с 5 гола ? Всеки отбор гледа да използва силните си страни. Виж, че играхме без двама от основната ни защита, Рамирес, който направи феноменален сезон също го нямаше в средата на терена. Нормално е да играем затворено и да разчитаме на контраатаки. Атаките започват да се градят от защитата. Ние ли сме виновни, че Байерн създадоха 25 положения от чисти по-чисти и не успяха да си ги реализират ?
Съдбата си знае работата. Още след като отстранихме Наполи и видях жребия за четвъртфиналите и полуфиналите бях сигурен, че ще вземем купата и ще си върнем на всички. Върнахме си по-болезнен начин на Барса за 2009 година, спечелихме финала на дузпи, а 2008 го загубихме. Тери тогава пропусна решителната дузпа, сега го нямаше. Отново знак, че съдбата ще ни върне загубеното. Същото се случи и за ФА Къп. Ливърпул ни бие там, където ни хване, но си върнахме в най-важния момент - финала. Това беше годината на Челси, годината на ОТМЪЩЕНИЕТО.
Дано Роберто ди Матео да остане. И на мен особено не ми се нрави тази по-защитна игра срещу големите отбори, но сега като европейски шампиони дано привлечем 2-3 класни попълнения, за да започнем да играем по-атакуващ футбол и да се опитаме да станем първия отбор, защитил трофея в Шампионската лига.