Arkadaşlar,
Nosfer'in oyun dişi kalmasi, kaç sezondur doğunun hegemonyasındaki PO şampiyonluğunu bu sene bitirebilir. Ben bunu bir seri gibi düşünüyorum, bir taraf başlayinca devamı da o konferanstan uzun süre geliyor. Bence bu sezon kırılma noktası olabilir uzun soluklu bir dönemdeki. Ama tabii bu bir oyun, ne zaman ne olacağı belli olmaz.
Kendimi değerlendirecek olursam, 2. lig için 1 veya 2 tane transfer yapmam şart, şu halimle, seneye aranıza gelebilirim :) Tabii çıkarsam. Ya şimdi böyle konuşuyorum ama, çıkamamak da var işin ucunda :) Kısmet diyelim, biraz para biriktireceğim, al-sat'a yönelip, eğer çıkacak olursam da 1-2 transfer ile 2. ligde tutunmaya çalişacağim.
Bu arada, batı konferansı tamamen ezmeye başladi. Son 3 haftada 22 galibiyet 2 yenilgi ne demek doğuya karşı?! Trojan oradayken böyle miydi bu diyarlar :))
Beyler kupa önemli, elenmemeye bakın, haftada 50.000 i az görebilirsiniz ama 4 maç oynadık, 200.000 gelir geldi kupadan, yarın 5. maç olacak. Kasanızdaki paraya bakın ve 200.000 in o para içindeki yerini düşünün. Kiminin %10 u kiminin %20 si olabilir o miktar. Geçen sezon 10 tur geçmiştim, 500,000 benim için ciddi bir rakamdı açıkcası.
Salon gelirleri önemlidir, salonu büyütmeye bakin, birileri söyledi, dikkat etmedim kim olduguna ama wolfie'nin 200ü geçiyordur belki denildi salon geliri tek maçta.. 215.000 civari bir salon gelirim var şu an itibariyle, maç başina yaklaşik olarak. Yapana kadar cok para harciyorsunuz ama uzun vadede cabuk geri dönüşü oluyor.
Başka sorusu olan? :)