BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Είναι Απλά Τα Πράγματα!- Σεζον 35

Είναι Απλά Τα Πράγματα!- Σεζον 35

Set priority
Show messages by
This Post:
00
279448.70 in reply to 279448.69
Date: 6/1/2016 2:31:00 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ο μαγκαλαες ξεπατωθηκε χωρις λογο. Εγω ημουν απο κινητο και δεν το ειδα το ματσ. τα νουμερα του ειναι ομως εξωπραγματικα

Είχε λόγο!!!Ήθελε να αποδείξει ότι ήταν καλύτερος του Magralef!! :-)

Το πιο περίεργο ήταν αμυντικά,γιατί για 29 λεπτά μάρκαρε στο 3,έβγαλε πολλές άμυνες και κατέβασε ριμπ.,απέναντι σε παίχτη με 15 IS kai 12 ριμπ.!Και τα ΠΠ δείχνουν μόνο 90 στο ΣΦ!Περίμενα σίγουρα πάνω από 100 σε αυτή την θέση!Απέδειξε ότι είναι all-around παίχτης!! :-)

Πάντως ακόμα και έτσι,η νίκη σου είναι δίκαιη!Σκέψου ότι λόγω απόσυρσης ο Lunq έπαιξε μόνο 19 λεπτά!Στο 4ο μπήκε και εκεί άνοιξε η διαφορά!

χαχαχαχαχαχα μονο 10 εσωτερικη? ουτε για ΙΙΙ δεν κανει αυτη η αμυνα

εγω τον ραντουλιτσα σε 1 ματσ ολοκληρο τον εχω δει να παιζει και ηταν με την Εθνικη στο μουντομπασκετ του 2014 που ειχε ξεκολοθει κι αυτος και ολοι οι υπολοιποι Σερβοι

Καλά ρε!!Δεν βλέπεις καθόλου μπάσκετ??? :-)

Και φέτος έκανε όργια σε αρκετά ματς του βάζελου(όχι σε κρίσιμα όμως)!Αν αρχίσει να βάζει,δεν σταματιέται χωρίς double team!Είναι πολύ δυνατός,με καλές κινήσεις στο post καλό σουτάκι από τα 4-5 μέτρα!Αλλά στην άμυνα είναι να γελάς!

This Post:
11
279448.71 in reply to 279448.70
Date: 6/1/2016 6:24:14 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ B3 ΚΑΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΗΤΗΤΗ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ 1 ΨΗΛΟ, Η ΟΜΑΔΑΡΕ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ. Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ. ΜΙΛΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ B3. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΤΖΕΤ. ΗΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ 2 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΦΙ. ΠΑΡΟΛ'ΑΥΤΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΠΕΛΟ. ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ 2ΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΘΕΟ......
ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ. ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕ ΝΟΗΜΑ...:
"ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ. ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΑΤΥΧΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΛΟΓΩ ΑΓΟΡΑΣ, ΔΕΝ ΕΣΤΗΣΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΧΑΡΙΣΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ. Ή ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΕΙΚΗΤΕ ΤΙΤΛΟΥΣ, Ή ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ....."

This Post:
00
279448.72 in reply to 279448.71
Date: 6/1/2016 7:54:24 PM
Overall Posts Rated:
531531
Αυτο το ποστ μαλιστα ναι αυτος ειναι ο θεος που ολοι λατρεψαμε
Ρε μπας και ειχες παει διακοπες και εγραφε τα επινικια κανας λουλης τι σκατα και φοβηθηκα μην χαλασες με την κουπα αλλα επεστρεψες καλυτερος απο ποτε χαχαχαχα εισαι τελικα ενας μικρος θεουλης

This Post:
00
279448.73 in reply to 279448.62
Date: 6/1/2016 8:07:21 PM
Overall Posts Rated:
10001000
χαχαχα παντως μου φαινεται απιστευτο απο βασικο καποιος να σε ριχνει σε 0 λεπτα. Τοσο χαλια επαιζε μεσα στην σεζον η απλα δεν του αρεσε η φατσα του? []

ο Άρτσι έκανε μεγάλη πατάτα πυο δεν τον έβαλε να παίξει προχθές. Αυτή είναι η γνώμη μου τουλάχιστον. Βέβαια όπως του είχε ήδη χαντακώσει την ψυχολογία...

Ας τα πιάσουμε από την αρχή όμως. Ο Πεδουλάκης είναι αμυντικογενής προπονητής και είχε από το Περιστέρι όταν ήταν σκάλωμα με τα γρήγορα πόδια στους ψηλούς. Αυτό έκανε και στην πρώτη του θητεία στον ΠΑΟ. Έφερε Γκιστ και Λάσμε (τον μόνο για τον οποίο λύσσαξε πραγματικά να του φέρουν) και έχτισε δυνατή άμυνα. Φέτος προτού καν έρθει στην ομάδα, όταν ήταν καλεσμένος στο euroleague show στη ΝΕΤ είχε πει

α) οι ψηλοί του ΠΑΟ είναι πολύ αργοί αμυντικά, με πρόβλημα στα πικ εν ρολ
β) είναι πολύ αργοί στο επιθετικό transition κι έτσι δεν εκμεταλλευόμαστε τον Καλάθη
γ) είναι αργοί και στα πιν εν ρολ στην επίθεση με αργά κοψίματα στην ρακέτα
δ) το καλύτερα μομέντουμ στα ματς είναι με Φώτση και Γκιστ
ε) ο Παπαγιάννης έχει πολύ γρήγορα πόδια για το ύψος του και μπορεί να κόβει καλύτερα

Ε, ότι είπε τότε το έκανε και μάλιστα με τρελό σκάλωμα. Αλλά ότνα πάει το ματς σε 2 παρατάσεις και δεν τον βάζεις τον άλλο μέσα ούτε ένα λεπτό, κάτι άλλο παίζει. Αν χαλάστηκε κάπου με την συμπεριφόρα του παίκτη που πιθανότατα να δυσανασχέτισε με τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του, τον καταλαβαίνω. Στην συνέντευξη τύπου είπε

α) άριστος χαρακτήρας ο Ουίλλιαμς

σαν να λέει, κάποιοι άλλοι δεν είναι

β) ο Μήτσος δείχνει αφοσίωση στην ομάδα

με αφορμή τον ΔΔ, τη λέξη αφοσίωση πρέπει να την είπε τουλάχιστον 4 φορές.

Με προβληματίζει το θεματάκι Ραντούλιτσα. Εϊναι ένα όπλο που πρέπει να το εκμεταλλευτείς και δεν το έκανε. Και πρέπει να βρίσκεις λύσεις και από παίκτες που θα έχουν επιθετικό ρόλο. Δεν γίνεται να φτιάξεις ομάδα μόνο με αμυντικογενείς παίκτες.

Κατά τάλλα ήταν μάγκας στους τελικούς. Ο Παο πήρε 3 παίκτες τα Χριστούγεννα και μετά για να σώσει το καράβι. Ο Πεδουλάκης παραλίγο να πάρει το πρωτάθλημα χωρίς κανέναν από τους 3 αυτούς και χωρίς και τον Ραντούλιτσα, και χωρίς τον Γιάνκοβιτς, και χωρίς τον Πάβλοβιτς, και χωρίς τον Κούζμιτς! Και ήταν 1000% ανταγωνιστικός χρησιμοποιώντας τον Χαραλαμπόπουλο, τον Παππά και τον Παπαγιάννη. Και πιστεύω ότι αυτός είναι και ο λόγος που ανανεώθηκε η συνεργασία του με τον ΠΑΟ.

Σχετικά με τον Τζόρτζεβιτς, με όποιον μπασκετάνθωπο μιλήσεις θα σου πει ότι δεν έπρεπε να κάνει γιορτές Χριστουγέννων στην Ελλάδα. Έχει χρεωθεί με κακό σχεδιασμό ρόστερ, υπέμετρη Σερβοφροσύνη αλλά κυρίως με ψιλορποπονητική αμπαλοσύνη, δυστυχώς. Το τελευταίο είμαι λίγος και έχω δει και λίγα για να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω. Πιστεύω πάντως πως κάποιες στιγμές είχε καλό δέσιμο ψυχολογικά με τους παίκτες και ήξερε να τους δίνει έξτρα κίνητρο.

Τώρα θυμήθηκα και το εξής. Δ¨ηλωνε στην αρχή της χρονιάς πως επιθυμούσε να χτίσει η ομάδα πολύ πιεστική άμυνα και να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο. Με τον Ραντούλιτσα δεν γίνονται αυτά τα πράγματα κι εδώ όντως δεν μου κολλάει κάτι.

This Post:
00
279448.76 in reply to 279448.75
Date: 6/2/2016 5:15:40 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Δηλαδη ο Μπουρουσης που τον αποθεωσε ολη η ευρωπη φετος και ειναι και ψυχαρα πεζει μηπως καλυτερη
αμυνα απο τον Ραντουλιτσα??

Κατά την γνώμη μου,ο Μπουρούσης αν και αργός,παίζει κλάσεις καλύτερη άμυνα από τον Ραντούλιτσα!Ξέρει να τοποθετείται καλύτερα,έχει πολύ καλύτερο SB και κυρίως κατεβάζει τα αμυντικά ριμπ. με ευκολία!

.Και για να τα λεμε και ο ολα μπορει να εβαλε το κρισιμο ο Σπανουλης αλλα ο Νταστον
ηταν ογκολιθος στην ρακετα του Ολυμπιακου και τους καταπιε ολους τους ψηλους του ΠΑΟ αν και μονος του και ειναι
αλλη μια αιτια που ο Πεδουλακης δεν εβαλε τον Ραντουλιτσα να τον φθειρει με φαουλ...

Ρεεεε!!!Ο Ντάνστον παίζει στην ...Εφές!!! :-)

Συμφωνώ πάντως ότι ο Ραντούλιτσα θα μπορούσε να φθείρει τον Χάντερ!Ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ που θα σφυρίζονταν πιο εύκολα τα φάουλ!

This Post:
00
279448.77 in reply to 279448.73
Date: 6/2/2016 5:28:27 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
ο Άρτσι έκανε μεγάλη πατάτα πυο δεν τον έβαλε να παίξει προχθές. Αυτή είναι η γνώμη μου τουλάχιστον. Βέβαια όπως του είχε ήδη χαντακώσει την ψυχολογία...

Πάντως η αλήθεια είναι Στέλιο,ότι όποτε έπαιξε στα 3 πρώτα ματς,αυτό ηταν θετικό για τον Ολυμπιακο!

Μετά το 3ο ματς,που έπαιξε 1,5 λεπτό και έκανε 2 φορές βήματα και 1 φάουλ,ήταν δύσκολο να τον εμπιστευτεί στο τέλος ενός αγώνα!Επίσης και ο Ραντούλιτσα έβλεπε ότι δεν τον εμπιστευόταν καθόλου και δεν είχε καλή ψυχολογία!

This Post:
00
279448.80 in reply to 279448.73
Date: 6/2/2016 11:42:19 AM
Overall Posts Rated:
419419
Ρε ΒΒ, spoiler alert να πούμε, μη μας βάζεις τα χρήματα πριν το κύπελλο. Καλά αυτό δεν το είχαν διορθώσει;

Πάμε στ'άλλα.

Με προβληματίζει το θεματάκι Ραντούλιτσα. Εϊναι ένα όπλο που πρέπει να το εκμεταλλευτείς και δεν το έκανε. Και πρέπει να βρίσκεις λύσεις και από παίκτες που θα έχουν επιθετικό ρόλο. Δεν γίνεται να φτιάξεις ομάδα μόνο με αμυντικογενείς παίκτες

Ναι έπρεπε να τον εκμεταλλευτεί επειδή ήταν στο ρόστερ. Π.χ. στον 3ο τελικό που ο βάζελος είχε το μπόνους των βολών στο τέλος και δεν σκόραρε, έπρεπε να του δώσεις 1-2 φάσεις με πλάτη μπας σκοράρει ή πάρει κάποιο φάουλ. Αλλά στην πραγματικότητα, ο ρόλος του Ραντούλιτσα είναι αυτός για τοπ κλαμπ: Στον πάγκο ή ακόμα καλύτερα ούτε απ' έξω. Εγώ πανηγύριζα όταν πήρε ο ΠΑΟ τον Ραντούλιτσα.

Κατά τάλλα ήταν μάγκας στους τελικούς. Ο Παο πήρε 3 παίκτες τα Χριστούγεννα και μετά για να σώσει το καράβι. Ο Πεδουλάκης παραλίγο να πάρει το πρωτάθλημα χωρίς κανέναν από τους 3 αυτούς και χωρίς και τον Ραντούλιτσα, και χωρίς τον Γιάνκοβιτς, και χωρίς τον Πάβλοβιτς, και χωρίς τον Κούζμιτς! Και ήταν 1000% ανταγωνιστικός χρησιμοποιώντας τον Χαραλαμπόπουλο, τον Παππά και τον Παπαγιάννη. Και πιστεύω ότι αυτός είναι και ο λόγος που ανανεώθηκε η συνεργασία του με τον ΠΑΟ.

Είσαι γενναιόδωρος με τον Πεδουλάκη. Ο Ραντούλιτσα ήταν στο ρόστερ, δεν τον χρησιμοποίησε. Ο Πάβλοβιτς και ο Κούζμιτς δεν ήταν, αντίθετα ήταν ο Χέινς και ο Χάντερ που τους αντικατέστησαν. Επίσης, το αντεπιχείρημα είναι ότι ο Ολυμπιακός είχε Γιανγκ εκτός και μόνο έναν κανονικό ψηλό να παίζει, ΜΗΔΕΝ τεσσάρια επιπέδου στο game 4, αφού ο Πρίντεζης κλάταρε και τον Λοτζέσκι να τίθεται νοκ άουτ, άσχετα αν νομίζω ότι αυτό τελικά μας ευνόησε γιατί ο Ματ αμυντικά είναι τρύπα μεγαλύτερη και από τον Σπανούλη.

Υποτιμάς μια παράμετρο: Το πόσο μέτριος έως κακός προπονητής είναι ο Σφαιρόπουλος και πόσο αδούλευτος ήταν ο Ολυμπιακός φέτος και αυτό φάνηκε στην Ευρώπη που αποτύχαμε παταγωδώς.

1. Κεντρικό pick & roll και άγιος ο Θεός με τον Σπανούλη κύριο εκφραστή.
2. Περιφέρεια που με εξαίρεση τον Λοτζέσκι κανείς δεν σκοράρει σταθερά από το τρίποντο (εντελώς ανάποδη κατεύθυνση με το μπάσκετ στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ).
3. Κακές αποστάσεις για την κυκλοφορία της μπάλας ή αλλιώς η έξτρα πάσα αυτός ο άγνωστος...
4. Τραγική επιλογή για hedge out στο μαρκάρισμα του pnr ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ που μας διέλυσε στην Ευρώπη μέχρι και στο game 1 των τελικών, όταν πήρε χαμπάρι ότι θα φάει το κεφάλι του άσχημα (29 ασσίστ από τον ΠΑΟ του Πεδουλάκη στο ΣΕΦ).
5. Γυμνή η ομάδα στο 4 πίσω από τον Πρίντεζη.
6. Γυμνή η ομάδα στο 5 μετά τον τραυματισμό του Γιανγκ, τραγικές επιλογές ψηλών.
7. Ανακάτεμα της ομάδας την εποχή που ρολάρει με την χωρίς λόγο και αιτία απόκτηση Όντομ που έχει ίδια χαρακτηριστικά με Χάκετ και Στρόμπερι (καλή άμυνα, μέτρια δημιουργία, αναξιόπιστο σουτ).
8. Επιμονή στον ντεφορμέ Μάντζαρη και ειδικά σε δίδυμο με Σπανούλη.

Και αυτά είναι μερικά πράγματα που μου έρχονται. Τι να λέμε, ο τύπος είναι από τους χειρότερους προπονητές που θυμάμαι στον ΟΣΦΠ. Πραγματικά αν η ομάδα αυτή δεν λεγόταν Ολυμπιακός δεν υπήρχε περίπτωση να την δω, τόσο βαρετή ήταν. Καμία σχέση με ομάδες όπως η Λαμποράλ, η Κούμπαν (του καλύτερου Έλληνα προπονητή, ας όψονται οι επιστήμονες του ΣΕΦ), η Μπάμπεργκ του Τρινκιέρι που έχει κάνει το spacing επιστήμη. Και αναφέρω ομάδες με μικρότερα μπάτζετ για να μην αρχίσει η καραμέλα του μπάτζετ.

Άρα κράτα λίγο μικρό καλάθι για τον Πεδουλάκη, για το πόσο κόντραρε τον Ολυμπιακό του Σφαιρόπουλου που διασύρθηκε σε Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Κίμκι, Κάουνας και Μπάμπεργκ μέσα. Ο Πέδουλας στο Καζάν απέτυχε παταγωδώς, με μεγαλύτερο μπάτζετ. Καλός για Ελλάδα ο Άρτζι, λευκή πετσέτα για Ευρώπη. Πάντως τον θεωρώ καλύτερο του Σφαιρόπουλου (όπως και τους Πρίφτη, Μαρκόπουλο κλπ).

Advertisement