BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > {18. Sezon}

{18. Sezon}

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200374.70 in reply to 200374.66
Date: 11/24/2011 7:19:44 PM
Overall Posts Rated:
4141
@Motor konusunda
Yok arkadaş yine isyan ediyorum. Oyun motoru herkesi içeri bakmaya yönlendirmeye çalışıyor. Benim takım mesela. 15 sezondur dış hücumda ısrar ediyor olunca, artık her maç bir oyuncumun kolunu bacağını kırmaya başladı. Son 2 hafta içinde bir 2 haftalık bir 3 haftalık sakat verdim. Maç içinde kalan da sanırım 3-4 tane sakatlığım oldu. En son bugün de kupa maçında 4. dk'da oyunkurucum sakatlanınca 44 dk boyunca 6k maaşlı pivot ok'de oynadı ve kupadan da elenmiş olduk. Motor dış hücumculara hiç acımıyor bak uyarayım, ben yandım siz yanmayın:) Ben inada bindirdim ama işi. Motora sabote yakındır...

@
Sonuçta X kişisi buraya birşeyler yazarken keyif alıp birşeyler karalıyorsa, bizler de o yazılanı okumakla keyfimizi arttırıp oyuna bağlılığımızın seviyesini yükseltiyoruz.. Yani problem X'den kaynaklandığı kadar, keza çözüm de bir o kadar X'in elindedir :).. (bu anlatımla vizeci öğrencilere selamlar :P )
Yarınki kantitatif iktisat sınavımda bu X'lere ihtiyacım olacak:))

@
ne zaman bir değişiklik olsa duyuru yaparlar işte falanca özelliğin etkisini "hafifçe" arttırdık diye. bir bakarsanız ki ribaunt özelliğinde yaptıkları küçük değişiklik tek bir oyuncunun maç başına ribaunt ortalamasını 5 arttırmış. peki niye böyle oluyor. ya geliştiriciler tepki çekmemek için kelimelerle oynuyorlar ya da daha büyük bir ihtimalle kompleks motor onların küçük değişikliklerini dışsal etkillerle beraber arzuladıklarından çok daha büyük bir hale getiriyor.
Peki o zaman şimdi bir düşünün... Ya asıl suçlu bizim LA'ysa!!! Belki de bu tarz kelime oyunlarıyla milleti oyundan uzaklaştırıp zafere kolay yoldan ulaşmak istiyordur! Bak bunca konuşmanın üstüne hala sesi de çıkmadı zaten. Fark etmeye başlıyoruz gerçeği diye kaçacak yer arıyor kendine tabi.. Yok yok, suçlu kesin o! Artık motora kızmak yok. Gerçek suçluyu bulduk..:)

@
Lig konusunda ben yoğunluktan henüz fazla tahlil yapamadım doğrusu. Gerçi ben daha kendi takımımın tahlilini yapamadım. Şu sakatlıklar ve sonunda kupadan da elenmeyle ne yapacağıma bir türlü karar veremedim transferler konusunda. Tek bildiğim, bir şekilde mücadeleye devam etmek istediğim. Lig için asıl hedefim ilk 4 tabi ama kadroda bir an önce istikrarı oluşturamazsam bu hedeften uzaklaşmaya devam edeceğim gibi gözüküyor. Bugün aldığım yeni kısam tam aradığım tipte ama kasada fazla para kalmadığı ve listedeki pivotum da satıldığı için şimdilik tek pivotla idare ediyorum. Önümüzdeki hafta bir şekilde çözmek gerek bunu da. Ondan sonra(yine sakatlıklar çıkmazsa) başlayacağım sanırım sonunda sezona:)

Neyse yarın sınav 11.30'da. İyi geceler herkese..

Bu arada forumdaki bu hareketlenmeden ötürü keyfim yerine geldi. Hepinizin 1'er mesajına benden +1 oy. Öfke, isyan, rüşvet. Bakalım sırada ne olacak:))

Last edited by KANaryaa at 11/24/2011 7:23:36 PM

Message deleted
This Post:
00
200374.72 in reply to 200374.71
Date: 11/25/2011 12:41:05 PM
galatasaray suns
TBL
Overall Posts Rated:
275275
Second Team:
galatasaray suns II
bu arada bağkur 9 gündür oyuna girmiyor araya bi sıkıştırayım dedim:)

This Post:
00
200374.74 in reply to 200374.73
Date: 11/25/2011 12:55:19 PM
Overall Posts Rated:
118118
zaten Azeri u21de vardı bişeyler, geçmiş olsun.

From: arda

This Post:
00
200374.75 in reply to 200374.73
Date: 11/25/2011 1:02:31 PM
galatasaray suns
TBL
Overall Posts Rated:
275275
Second Team:
galatasaray suns II
bırakıcak dedikoduları vardı ama bu şekilde ayrılması üzücü olmuş banlanması.. tam net bi açıklama yapılırmı bilemem ama geçmiş olsun ..

This Post:
00
200374.78 in reply to 200374.76
Date: 11/25/2011 3:19:05 PM
Overall Posts Rated:
6565
haydaa. nerden çıktı ki bu olay? ben yakında askere gidiyorum, bagkur hocaya emanet etsem bari takımı. :)

bizim takımın iki sezon daha başarı amacı yok. ligi beşinci bitirip kupada ilerlemek ve gençleri yetiştirmek temel hedefler. ligde çıkacağım maçların kadrolarını şimdiden kurup hazırladım, olur da internete girme şansı bulamazsam diye.

This Post:
00
200374.79 in reply to 200374.78
Date: 11/25/2011 3:35:20 PM
Overall Posts Rated:
245245
ben, salih hocanın yasaklanma işini anlamadım açıkçası. çiftlik takımlar herkesin malumu hatta bunların birçoğunun sahte yahut ikinci, üçüncü hesaplar olduğu da genelin malumu iken salih hoca niye ceza aldı ki? (azerbaycan'ın çiftlik takımları türkiye'de bile vardı galiba, bir ara biriyle aynı ligdeydim sanırım.)

bizzat kendisi ikinci bir takım kurduysa tamam, kurallara aykırı da başka türlüyse garip olur. salih hoca gibi tecrübeli birinin ikinci takım açmak gibi bir hataya düşmesi de çok kötü olur. (ya da olmuş.) zaten bırakacaktı ama giderayak b3'te daha iyi işler yapmak için sonunu düşünmeden borç yükü altına girme imkanı vardı ve bu heba oldu. tabii, azerbaycan milli takımı da sahipsiz kalacak bir süre.

neyse, sağlık olsun. sanal camiada tekrar yollarımız keşisir mi bilmem ama, salih hocaya gerçek hayatta mutluluklar, sağlıcakla kal!

Advertisement