BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > PLAY-OFF - PLAY -OUT

PLAY-OFF - PLAY -OUT

Set priority
Show messages by
This Post:
00
91022.8 in reply to 91022.7
Date: 5/22/2009 2:19:48 PM
Overall Posts Rated:
3434
konferans finali maçına normal çıkacağım büyük ihtimal çekişmeli maç olacaktır. kaybedeceğim pek bişey yok maç hasılatları hariç :)

doğuda galatasarayın zorlansada kazanacağını düşünüyorum Schweppes Kinder bu sene çok iyi düzeyde olsada deplasmanda kazanması çok zor gözüküyor. 2 takımada başarılar..

ligde kalma maçlarında soo rahat kazanacak gibi fakat kahramanlar - Galatasaray RealMaden maçı çok çekişmeli olacak tahminim oyuncu formlarını iyi ayarlayan takım kazanacaktır..

From: andaç
This Post:
00
91022.9 in reply to 91022.8
Date: 5/22/2009 7:56:58 PM
Overall Posts Rated:
00
moutlinho hocamızın güzel yazısını gördükten sonra bir şeyler yazmam gerektiğini düşündüm şu bir gerçek Uludağ Wolfs olsun Schweppes Kinder olsun son dönemlerde en çok finallerde karşılaştığım iki takım ve kadro yapılarına baktığım zaman ( türk oyuncu bulundurma anlamında) lig şampiyonluğunu gerçekten hakkaten iki takım zaten ikisinden biri ev sahipleğini ele geçirse rahatlıka bu şampiyonluğa kavuşacak takımlar

oynancak maçlar hakkında yorum yapamıyacağım ama şunu söylemek isterim kırkısrak eagles takımının direk düşmesi beni çok şaşırttı ne kadar draft için oynasada kadro yapısını beğendiğim takımlardan bir tanesiydi

This Post:
00
91022.10 in reply to 91022.9
Date: 5/23/2009 7:23:02 AM
Overall Posts Rated:
22
ben sana pek katılmıyorum hocam, diğer hocalar alınmasın ama şampiyon olacak takımın kadrosu çok yönlü olmalı, sadece içeriye veya dışarıya dayanan bi kadronun BB'de başarı yakalaması artık çok zorlaştı.

Bence artık en önemli şeylerden birisi, maça çıkmadan önce rakip takımın senin nasıl maça çıkacağını kestiremeyecek olması. Eğer kadroda bu çeşitlik sağlanırsa başarının daha kolay geleceğine inanıyorum. Bu yüzden gerek uludağ'ı gerekse de schweppes'i durdurmanın yolu belli. Yani bu takımlar çok süpriz yapabilecek takımlar olarak gelmiyor bana..

Bunun dışında artık kaliteli dışarı oyuncuları bulmak veya yetiştirmek iç oyuncu bulmaktan daha da zorlaştı diye düşünüyorum. Bu bağlamda eaglesight'ın doğru hamleler yaparak belki de Türkiye'nin en kuvvetli takımını yaratabilecek potansiyele sahip olduğunu düşünüyordum. Fakat bence elinedki şansı çok iyi kullanamadı, çok daha iyi yerlere gelebilirdi.

Son olarak da kendi takımımdan bahsetmek gerekirse, ben de takımımda yukarıda bahsettiğim yapıyı kurmaya çalışıyorum. Tabi çok üst düzeyde bir takım kurmak kolay değil ama uğraşmak güzel olan yanı..Planlarım var, kasa para dolu, beni izleyin..:)

run out pants to sniff?
This Post:
00
91022.12 in reply to 91022.11
Date: 5/23/2009 7:41:08 AM
Overall Posts Rated:
22
evet oyun da ev sahibi avantajı çok değerli fakat benim düşünceme göre
gs'nin schweppes ve uludağı deplasmanda yenme şansı bu iki takımın gs'yi deplasmanda yenme şanslarından çok daha yüksek ve bence bu sadece gs'nin daha iyi özelliklerde adamları olduğundan değil daha çeşitli adamları var diye geçerli..

run out pants to sniff?
From: aquila
This Post:
00
91022.14 in reply to 91022.12
Date: 5/23/2009 9:49:37 AM
Overall Posts Rated:
227227
hmm evet güzel bir konu olmuş bensiz ne yapacaksınız kimse konu açmaz birşey etmez bilmiyorum kimsede üstüne alınmamış maşallah :)

farkedilmeyen birkaç şey söyleyim serkan hoca kısalara döndü
mutlu hocada kısaların defansını hiç hafife alınmayacak gibi ( beni yenemez o başka)

This Post:
00
91022.16 in reply to 91022.15
Date: 5/23/2009 1:33:29 PM
Overall Posts Rated:
227227
:(((((((((

2-3 alan yada adam adama çıksan daha iyi oolurdu bence uzunları elinden geldiği kadar kullanmalıydın

This Post:
00
91022.17 in reply to 91022.16
Date: 5/23/2009 3:48:35 PM
Overall Posts Rated:
3434
bizim maç beklediğim gibi çekişmeli geçmiş zorda olsa kazanmışım rakibimi tebrik ederim.

galatasaray takımı beklenenin aksine daha rahat bir galibiyet almış.benim için final maçı geçen sezona göre biraz daha zor olacak ama çekişmeli olmasını umuyorum.

GalataSaray_RealMade... kahramanlar maçı çok zevkli olacak gibi kahramanlar takımının formu çok düşük GMR takımını biraz daha şanslı görüyorum

Swift Bew takımı istekliliği düşük olduğu için deplasmanda pek direneceğini düşünmüyorum herkese başarılar..

Advertisement