Δυστηχώς το φόρουμ του ομίλου μας από ημιανενεργό την περασμένη σεζόν, φέτος έχει νεκρωθεί εντελώς και οφείλω να αναλάβω και ο ίδιος μερίδιο ευθύνης. Επειδή φέτος πραγματικά το πρωτάθλημα στον ομιλό μας έχει πάρει φωτιά και δεν μοιάζει σε καμία των περιπτώσεων με το περσινό, όπου είχαν ξεκαθαρίσει οι θέσεις σχεδόν όλων μας αρκετά πρίν το τέλος του, αξίζει να διατηρήσουμε το φόρουμ ενεργό.
Αξιοσημείωτο στοιχείο του φετινού πρωταθλήματος είναι και ότι όλες οι ομάδες έχουν βάλει λίγο πολύ το χέρι στην τσέπη(βαθιά μάλιστα) και έχουν ανεβάσει αρκετά το επίπεδο του ανταγωνισμού, λίγες οι περιπτώσεις μάνατζερ που έχουν ξεπουλήσει.
Έχουμε φτάσει προς το τέλος της κανονικής περιόδου και πλησιάζουν τα play-off με 4 τουλάχιστον ομάδες να διεκδικούν την άνοδο, ενώ μαθηματικά τουλάχιστον δεν έχει αποκλειστεί καμία ομάδα ως 8η, άρα συναρπαστικά θα είναι και τα play-out, όπου φέτος οφείλω να ομολογίσω ότι μπορεί εκεί να βρίσκονται ακόμα και οι περσινοί πρωταθλητές του μπλέ ομίλου κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο.
Από μεριάς μου να δηλώσω ότι υπάρχει φέτος μια πιθανότητα να διεκδικήσω την άνοδο έστω και με μειονέκτημα έδρας και με σαφές μειονέκτημα από πλευράς ρόστερ έναντι των δύο αντιζηλών μου, Xanthi Crocodiles και Olympiakos Volou B.C. Η πιθανότητα αυτή θα πραγματοποιηθεί αν το νέο μέλος της ομάδας μου το οποίο πλήρωσα αδρά, αγωνιστεί με τον τρόπο που αναμένουμε. Επομένως, σημαντικό για εμάς είναι να μπορέσουμε να δώσουμε τα σωστά λεπτά στους παίκτες μας ώστε να μπορούν να αποδίδουν στο μέγιστο των ικανοτήτων τους.
Τέλος, μια παράκληση προς όλους σας. Θα ήθελα όποιος βρίσκει λίγο χρόνο να γράφει δύο πράγματα τώρα που το πρωτάθλημα κορυφώνεται είτε για τους στόχους του, είτε για κάποιο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα ώστε να γίνεται συζήτηση και να ζωντανεύει το φόρουμ μας. Ευχαριστώ !
The enemy of good is...the better!