Uskumatu koosseis ikka sul! Teadsin et pean taktikaga pihta minema et lootust oleks, aga et isegi nii ei tulnud pingelist mängu on üsna masendav. Enda arust endal ka päris korralik koosseis, aga et su mehed 48min ja ühtki väsimuse märki. Ja vägev kaitse, olen suht läbi hooaja üle 100p visanud ja kindlalt liiga kõige resutatiivsem meeskond ja nüüd ainult 72p.. väike lootus jääb et lihtsalt ei kukkunud ja ilmselt peab tarva stiilis lihtsalt hullu proovima panna, et kõik või mitte midagi. Ühtlasi usun et olen ilmselt üks kolmanda liiga tugevamaid finaali teisi kohti ja peab ainult kiruma et kuhugi teise liigasse ei sattunud. Ja ju vist sain lohutus auhinnaks mvp tiitli, mis tundub üsna koomiline, sest samal positsioonil liigas koondise mees ja ega sinu S.Eesmaa just ka palju alla ei jää

samas sai sellised vanurid tiimi toodud et nendega väga järgmisel hooajal sellist mängu enam ei mängi ja oli kindel tahtmine järgmine hooaeg drafti järgi minna ja koondise jaoks keegi kasvatada ja vb siis müün üldse põhimehed ära ja käin korra seal neljandas ka ära. Samas veel on ju võimalus ja finaalis ju ausat mängu enam pole ja meestel on luba tapma minna

vigastus aitaks kindlasti minu lootustele kaasa