BuzzerBeater Forums

BB Israel > 3 גבוהים

3 גבוהים

Set priority
Show messages by
From: ron1243

This Post:
00
228066.7 in reply to 228066.6
Date: 10/6/2012 8:08:37 PM
Overall Posts Rated:
168168
ראשית כל, אני חושב שזה המקום האחרון שאפשר להשוות בין המציאות לבין באזרביטר. במציאות (ובמיוחד בליגה שלנו), אתה רואה גם הרכבים של 4 גארדים ביחד, ואלו דברים שיכולים להשתנות יופי תוך כדי המשחק. אצלנו בבאזרביטר- אתה יכול לעלות עם 4 גארדים (ואני בטוח שיש פה כאלה שעשו את זה מתישהו), אבל זאת התחייבות לכל המשחק ואתה בבעיה עם זה. בכל מקרה, לדעתי ההשוואה פשוט מיותרת ולא מראה על שום דבר.
בנוגע לדבר השני שאמרת- שקבוצה שרוצה לשחק ברמות הגבוהות באמת חייבת סמול מגוון? אני לא מסכים איתך. בהחלט ניתן לראות בהרבה מאוד מקומות בעולם שקבוצות מגיעות רחוק מאוד עם גבוה שנותן הגנה חיצונית ומשניות גבוהה מאוד, אבל בהחלט שחקן שאם אתה רואה אותו אתה מגדיר אותו כשחקן פנים ולא כשחקן שווה פנים-חוץ. בסופו של יום, סמול פרוורד מגוון ככל שיהיה, לרוב לא באמת מגיע עד לרמות הגבוהות. או שהוא יהיה שחקן שחזק יותר בצד אחד, או שהוא יהיה שחקן שהוא חור בכל התכונות. כי היום, שחקן עם 14 הגנה חיצונית לא מספיק בשביל קבוצה בטופ של ליגת העל- כי שחקנים קולעים יותר מזה, וגם גבוה עם 14 הגנה פנימית לא מספיק. באותה מידה סמול פרוורד עם 14-14 הגנות זה לא מספיק. ואם הוא כבר נותן 17-17 הגנות (דבר שאני בטוח שדיי נדיר), קשה לי להאמין שהוא גם קולע ברמות הגבוהות ביותר גם בפנים וגם בחוץ, עם אחד על אחד גבוה, ועם מסירה וריבאוד שלא מביישים אותו. בכל אופן, יכול להיות שקיימים שחקנים כאלה- אבל הם בודדים בעולם וזה לא דבר שאפילו הקבוצות בטופ העולמי יכולות לבנות על כך שיהיה להן.

This Post:
00
228066.8 in reply to 228066.7
Date: 10/7/2012 4:08:53 AM
Overall Posts Rated:
173173
דווקא בגלל שהמצב כיום שרוב הקבוצות משחקות עם 3 גארדים אני מאמין שלשחק עם 3 גבוהים זה רעיון לא רע בכלל.

מה שצריך לזכור הוא שלכל מטבע יש 2 צדדים, אם הסמול של הקבוצה היריבה הוא בעצם גארד והוא יכול לקלוע מבחוץ יחסית בקלות על הסמול שלך, רוב הסיכויים שגם הסמול שלך יקלע מבפנים דיי בקלות עליו.

From: GM-Eran

This Post:
00
228066.9 in reply to 228066.7
Date: 10/7/2012 6:56:09 AM
Overall Posts Rated:
341341
אני חושב שלקיחת דוגמא ספציפית והשלכתה למציאות היא לא טאבו, בטח כשמדובר בסימולטור כדורסל ולא סימולטור פוטבול. אם אתה חושב שנתתי את ההשוואה כדי לחזק טענה מסוימת, קרא את מה שכתבתי שוב, הפעם התייחס לכל המילים המקשרות בין חלקי המשפט.

לגבי סמול, בקש יפה מאלופת העולם להראות לך את הנתונים של הסמול שלה. אתה חושב שהוא לוקה בתחום מסוים במשחק שלו? יכול להיות שתופתע.

כשאני אומר מאוזן אני לא מתכוון שוויון מוחלט קומוניסטי בין יכולות החוץ והפנים. אני מתכוון לשחקן שהנטייה שלו אינה בבירור לתחום מסוים. אם אתה שם בסמול שחקן עם 15 הגנה פנימית ו6 הגנה חיצונית, אתה יכול להיות בטוח שהוא יהיה שומר יותר טוב מסמול עם 12 הגנה פנימית ו12 הגנה חיצונית? אתה יכול להגיד בוודאות שהתפקוד שלו הגנתית יהיה טוב יותר מהסמול היותר מאוזן?

יש מספיק קבוצות בצמרת הכי הכי גבוה שמי שמשחק אצלם בסמול אכן מוגדר כסמול בעמדה המועדפת, וזה מספיק לי כדי לדעת שבמשכורת שלו, אין ספק שהוא מאוזן.