Daca scriai putin mai repede mesajul,ma gandeam de 2 ori sa pun niste jucatori pe lista de transfer,sau sa concediez direct. Asta e,acum voi astepta sa vad daca il vand pe careva,in caz ca nu,cest la vie :)
E cam greu de inteles in egnleza explicatiile celor care au postat,deoarece nu sunt familiarizat cu expresiile folosite in baschet..in fine,ma descurc.
Cat despre acei jucatori tineri mentionati de tine,recent i-am transferat si se pare ca vor fi achizitii reusite (imi pare rau ca l-am ratat pe "ciro zoletto" (daca cumva te uiti pe el) ,era un jucator foarte talentat dar am asteptat prea mult si in loc de 28k,am licitat 28 iar timpul nu m-a iertat :))
Oricum,thanks for advices ,ne vedem in finala cupei ^^ .
PS:Eu nu foloseam un titular pe intreg meciul pe pozitia ce urma sa fie antrenata..Chestia asta n-am stiuto pana sa-mi zici tu ,deci practic nu pot reface ce e gresit inainte de urmatorul antrenament ,pt ca trebuie sa iasa minutele jucatorilor care deja au cate 30 de minute sa spunem . + nu se leaga ceva,eu am acum cate 1 meci la 2 zile,dar pe urma voi avea 1 la 3 sau chiar 4 zile,deci voi putea efectua decat 1 antrenament sau max 2 /saptamana . Ca sa fac tot 3,ar trebui sa avansez non stop in cupa,ceea ce e putin posibil din cate cred (dar cine stie..) si mai e si forma jucatorilor in joc,in caz ca vor juca prea mult . Atunci banuiesc ca nu voi avea de ales,v-a trebui sa antrenez maxim 2 jucatori/sapt ,corect?
Last edited by Burky_xxl at 8/1/2011 12:19:33 PM