BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
179986.690 in reply to 179986.689
Date: 1/27/2012 9:08:43 AM
Overall Posts Rated:
302302
αστα ρε συ..βλεπω μονο 2-3 χρηστες ελληνες προθυμους να προπονησουν σωστα...και δεν σου λεω για εθνικη

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ...να προπονηση και καμια αμυνα που και που...εχω κατι παιδια παλευουν με κατι παικτες με 1-2 στα δευτερευοντα και αν τους πεις δεν αξιζει πουλα τον παρεξηγουνται...

ή υπαρχει και η κατηγορια κινεζος...μου παιρνουν οι κινεζοι κατι τυπους ψιλοτελειωμενους και μου τους κανουν μπουρια...και λεω απο μεσα μου...που να επαιρνε με περισσοτερα φταγκα ενα αλλο ντραφτ ο κινεζος!!!

This Post:
00
179986.691 in reply to 179986.690
Date: 1/27/2012 9:33:36 AM
Overall Posts Rated:
10001000
αστα ρε συ..βλεπω μονο 2-3 χρηστες ελληνες προθυμους να προπονησουν σωστα...και δεν σου λεω για εθνικη

παιδιά δεν ξέρω για τους άλλους,αλλά στον όμιλο μου υπάρχουν 4 ομάδες που ασχολούνται πάρα πολύ σοβαρά με την προπόνηση!εγώ,ο ιδιοκτήτης των Κάγκουρα και Κωστάκη,ο ιδιοκτήτης του Βερνίκου,και ο Γιάννης ο Παντοκράτωρας.
και δεν θέλει και πολύ προσπάθεια για να ψηθούν 2-3 ακόμα.πχ ένα άλλο παιδί είχε νομίζω τον Ταραντάκη.ό ίδιος προπονεί επιθετικούς sto hattrick.

οπότε αναρωτιέμαι.πως γίνεται στον όμιλο μου να υπάρχει κίνηση,και σε άλλους ομίλους όχι?

άσε που όσους ξέρω από το hattrick θεωρώ πως ψήνονται εύκολα!έχω επίσης 3 στο μυαλό μου!

This Post:
00
179986.692 in reply to 179986.691
Date: 1/27/2012 10:28:38 AM
Overall Posts Rated:
150150
πιστεύω ότι αυτό που συμβαίνει στην δική μας κατηγορία απλά έτυχε...γούστο του καθενός αν θέλει να προπονήσει ή όχι έναν τέτοιο παίχτη...εγώ προσωπικά είμαι καμένος με την προπόνηση γενικά οπότε δεν μου είναι κάτι δύσκολο..άλλος μπορεί να θέλει να παίζει με έτοιμους παίχτες μόνο....ο καθένας έχει το δικό του τρόπο παιχνιδιού...

This Post:
00
179986.693 in reply to 179986.690
Date: 1/27/2012 10:48:25 AM
Overall Posts Rated:
231231
Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ πλυμένου και πραγματικά καθαρου.

Μπορεί να μην έχουμε την υποδομή των άλλων Εθνικών έχουμε όμως κούτελο στην κοινωνία...

This Post:
00
179986.694 in reply to 179986.693
Date: 2/1/2012 11:10:46 AM
Overall Posts Rated:
302302
Μια περιεργη χρονια τελειωσε τοσο αγωνιστικα οσο και σε θεματα προπονησης παικτων.Υπαρχουν παικτες 18 χρονων που πραγματικα εχουν ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ χρηστες,μου εδωσαν μεγαλη ελπιδα και χαρα για το μελλον οπως ακριβως την ονειρευομαστε.

Ας δουμε αναλυτικα το προγραμμα των επομενων ημερων:

παρασκευη 3/2: θα ανανεωθουν οι λιστες παικτων που φετος ειναι 20 χρονων και του χρονου θα αποτελεσουν τις επιλογες μας.Η ομαδα θα αδειασει για να δουμε τι θα δουμε με τα φιντανια μας.(δυσκολα παντως τα πραγματα για του χρονου)

τριτη 7/2:Ξεκιναμε να κοιτα μια προς μια τις κατηγοριες και να καλουμε ολα τα νεα ντραφτ ετσι ωστε να γεμισουμε με νεους ταλαντουχους παικτες που θα αντεξουν να φτασουν πιο ψηλα.οποιος ενδιαφερεται να βοηθησει σε αυτη την προσπαθεια που θα λαβει μερος ολη την επομενη εβδομαδα καλο θα ηταν να μου στειλει μηνυμα.ειχαμε κατι περικοπες προσωπικου οποτε καθε προταση δεχτει.

σαββατο 11/2:κλησεις παικτων για την στελεχωση της εθνικης νεων για την σεζον 18.οσοι δειτε τους παικτες σας να μην καλουνται μην στεναχωρηθειτε συνεχιστε την καλη δουλεια.

κυριακη 12/2:συμβουλιο του εγκλογικου μου σχηματος ετσι ωστε να δουμε πως θα κατεβουμε στο τουρνουα που συμμετεχουμε

δευτερα 13/2:πρωτος επισημος αγωνας

1ον)θα παρακαλουσα να μην με τρελανεται την επομενη εβδομαδα σε μηνυμα αν δειτε να κληθει ο παικτης σας στην εθνικη.πολλες φορες δεν σημαινει τιποτα.

2ον)ο κρεπαλεον εχει αναλαβει τους παικτες ηλικιας του χρονου 20 χρονων και 19 οποτε αν δεν εχετε μιλησει μαζι του και εχετε καποιον παικτη που να πληρη τις προυθοθεσεις επικοινωνηστε μετα τις 13/2

3ον)τις προυποθεσεις θα τις δειτε κατω απο τους παικτες σας

4ον)οσοι μπορεσουν να μας βοηθησουν θα ειμασταν υποχρεοι γιατι υπαρχει και μια εξεταστικη σε εξεληξη.

ευχαριστω πολλοι οσους εχουν ασχοληθει με αυτο το εγχειρημα που εχουμε αναλαβει ειτε προπονοντας ειτε βοηθωντας απο το ποστο που τους εχει ζητηθει.

This Post:
00
179986.696 in reply to 179986.694
Date: 2/1/2012 1:06:51 PM
Overall Posts Rated:
9595
πωπω..πλησιαζει η Τριτη...καιρος να φευγω... εμαθα πως εκει στην Ελβετια εχει πολυ χιονι :Ρ

This Post:
00
179986.697 in reply to 179986.696
Date: 2/1/2012 1:10:23 PM
Overall Posts Rated:
302302
καλα καλα οτι θες λεγε...

οταν τα μηνυματα στην αρχη δεν θα σταματανε εκει να δεις πλακα...χαχαχα

Υ.Γ στην ελβετια εχει wi-fi για να εχεις ιντερνετ οποτε ειμαστε ανετα.αποκλεισμενος απο το χιονι και μονη ασχολια η εθνικη νεων.

This Post:
00
179986.698 in reply to 179986.697
Date: 2/1/2012 2:38:23 PM
Overall Posts Rated:
9595
στην ελβετια εχει wi-fi για να εχεις ιντερνετ

φτου! ομολογώ πώς αυτό δεν το σκέφτηκα :Ρ

This Post:
00
179986.699 in reply to 179986.698
Date: 2/1/2012 3:36:33 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Ας πρόσεχες :)

This Post:
44
179986.700 in reply to 179986.1
Date: 2/1/2012 5:25:29 PM
Overall Posts Rated:
173173
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 18ριδων ΣΕΖΟΝ 18

Καλησπέρα και από εμένα! Μετά τις τρομερές προγραμματιστικές δηλώσεις του μεγάλου tzilardino , πάμε σε μια ανασκόπηση των 18ριδων αυτής της σεζόν. Αρχικά σαν ένα πρώτο σχόλιο η φουρνιά αυτή προς το παρόν είναι αρκετά πετυχημένη. Όπως γνωρίζετε στην αρχή της σεζόν ξεκινήσαμε ένα project ώστε να φτιάξουμε παίκτες που θα μπορέσουν στον μέλλον να στελεχώσουν την μεγάλη εθνική. Έτσι καθίσαμε και μαζέψαμε σε μια αρχική λίστα όλα τα ντραφτ 18 ετών που είχαν προοπτική από σουπερσταρ και πάνω. Από το σύνολο των 190 παικτών (πάνω κάτω) στην επόμενη φάση του bootcamp περνάνε οι 105. Θα μου πείτε αυτό επιτυχία είναι? χάθηκαν γύρω 85 παίκτες... με αυτό τον ρυθμό δεν θα έχουμε κανέναν. Το θέμα είναι πως η κρίσιμη σεζόν είναι πάντα η πρώτη. Από εδώ και πέρα θα έχουμε μικρές απώλειες και με τις προσθέσεις παικτών με μικρότερη προοπτική που όμως προπονήθηκαν σωστά ευελπιστούμε πως όταν έρθει η σειρά τους δεν θα παλεύουμε με ένα ρόστερ που με το ζόρι θα φτάνει διψήφιο αριθμό αλλά θα είμαστε αρκετά καλοί και σε ποιότητα και σε ποσότητα.

Από την αρχή της σεζόν είδα αρκετούς Έλληνες μάνατζερ που έδειξαν ενδιαφέρον. Πολλοί τα κατάφεραν αρκετά καλά , άλλοι έκαναν μερικά λαθάκια , κάποιοι δεν είχαν τις γνώσεις και προσπάθησα όσο μπορούσα να τους βοηθήσω και άλλοι (ευτυχώς λίγοι) είτε μας απέρριψαν από την πρώτη στιγμή είτε πραγματικά δεν μπορούσαν να καταλάβουν μερικές συμβουλές που τους έδινα. Πάντα εννοείται πως πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους ξένους μάνατζερ που με σωστή προπόνηση έχουν βάλει πολύ καλά θεμέλια για πολλούς παίκτες.

Στο θέμα της προπόνησης αποφασίσαμε σαν πρώτη σεζόν που οι παίκτες είναι 18 χρονών να αξιοποιήσουμε την ταχύτητα αυτής της ηλικίας και δώσαμε έμφαση στα δευτερεύοντα , στις άμυνες και στην πάσα , τα πιο αργά σχετικά χαρακτηριστικά από άποψη προπόνησης , και τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά. Λίγο πιο καλά σε αυτή την πρώτη σεζόν πήγαν οι περιφερειακοί παίκτες αλλά και οι ψηλοί δεν έμειναν πίσω.

Στους 105 παίκτες που θα συνεχίσουν την προπόνηση στην επόμενη σεζόν θα στείλω μέσα στην εβδομάδα (ίσως και αρχές της επόμενης) ένα γενικό πλάνο προπόνησης ειδικά για κάθε παίκτη. Επίσης να καλέσουμε οποιονδήποτε έχει παίκτη με χαμηλότερη προοπτική αλλά τον προπονούσε φέτος να επικοινωνήσει μαζί μου ώστε να τον περάσουμε στις λίστες και να τον συμβουλέψουμε και αυτόν κατάλληλα για την προπόνηση του.

Advertisement