Nakon uslaska u knockout fazu turnira 3 poraza u prijateljskim.
Zelim se ispricati mozda na svojoj ishitrenosti i kockanju enta na prinove u timu. Samim rusenjem enta sam uzeo sebi pozitivan omjer ove godine, no za njega cu lako s obzirom da sam dao i priliku nekolicini mladih igraca.
Ovom utakmicom sam odlucio zakljuciti sezonu i navesti 3 najbitnije cinjenice za iducu.
1. Za dogodine imamo nevjerovatno jaku momcad sto se tice Sf-ova koji mogu u datome trenutku prijeci i na PF-ove.
Mislim da niti jedna ekipa nema ovoliko dobro istreniranih krila kao mi. Pasarić je vec par sezona prvi izbor za SG-a iako je u biti mozda i najkvalitetniji SF kojega imamo, Ecsegi je standardano rijesenje na toj poziciji, Glavicic je postao zvijer koja ce od iduce sezone imati puno vecu minutazu jer mu je napokon nadoslo i iskustvo. Hladnja + Kaleb + Conjar + Požun imaju kvalitetu da u bilo kojemu trenutku preuzmu ulogu u slucaju pada forme ovih iznad navedenih.
2. Ozbiljan nedostatak Centara. Nazalost Tesla je u silaznoj putanji a nekog kvalitetnog i jasnog rijesenja za dogodine nemamo. Ovim putom molim zainteresirane trenere da uzmu mlade trenirce i bace se na posao jer cemo za sezonu dvije imati ozbiljnih problema. Ovu cemo nekako pregrmiti jer se jos stignemo krpati sa nekim igracima koji su polivalentni PF-ovi.
3. Problem vanjskog suta. Vecina nasih igraca bili oni SG-ovi ili PG-ovi trenirani su na nacin da im vanjski sut nije treniran uopce dok im je unutarnji maxan. Zbog ove simptomaticne boljke vecina nasih napada je ove sezone bila usmjerena na unutarnje napade. Nadam se da ce se isto uskoro promjeniti.