Πάρτε φέτος ότι μπορείτε,από την επόμενη σεζόν θα παίξουμε μπάλα υψηλού επιπέδου (εαν βρουμε κ κανένα ψηλό στη λίστα)! :-P
Άμα βρεις κανένα στείλε μήνυμα γιατί ενδαφέρομαι κ εγώ!

Αετέ αν προς το τέλος δεις ότι βαράς κανόνι μην ντραπείς να πουλήσεις παίκτες! Θα είναι κ η πρώτη φορά που ο 1ος διεκδικητής του τίτλου ξεφορτώνει πριν τους τελικούς! :-))
Οι φανέλες Τσιόμπα - Nikson - Gabriel πουλάνε σαν τρελές. Δίνουμε και δώρο card postal από το γήπεδο και τα έσοδα ρέουν.
Αφού τα ξέρεις.
Αν και... τίποτα δεν είναι απίθανο! Στόχος της ομάδας δεν είναι κάποιος τίτλος. Στόχος του GM ήταν να σπασει το ρόδι με Ξεφτάιλα και να παρθεί διπλό στην έδρα που αγαπάμε να μισούμε. Στόχος του GM ήταν να μπορεί να παίζει εξωτερικά σε βαθμό που να τον διπλομαντεύουν. Στόχος του GM είναι να βγάλει MVP στη φετινή λίγκα (όποιος και να ναι αυτός!) + να αυξήσει την εκπροσώπηση στο All Star Game. Στόχος του GM είναι να μην αλλάζει κανάλι όταν κάποιος διαιτητής χρεώνει παίκτη του με 4 φαουλ από ημίχρονο, ή κάποιος παθαίνει γαστρεντερίτιδα στο 10'.
Κάποια από τα παραπάνω ήρθαν ήδη φέτος (έστω και άδοξα βλ. τραυματισμό Παπαρέτου). Κάποια άλλα ήρθαν ή ελπίζουμε να έρθουν, σαν αποτέλεσμα δουλειάς και.. θυσιών. Και δεν εννοώ οικονομικών. Γιατί για να γυρίσει ο Λόγος ΑΣΣ/ΛΑΘΗ του Λάου χρειάστηκαν αρκετές καμμένες βδομάδες προπόνησης PG. Το ίδιο και για το JS και JR στο SG. Θα θέλαμε να ήταν λίγο μεγαλύτερος ο Λαου, ή να ειχε απ τα 25 του 135 σκιλλ αλλά είπαμε να πάμε με προπόνηση διότι PF στην αγορά... ΔΕΝ!
Κλείνοντας, θέλω να πω και 1-2 λόγια για τον Gabriel.
Το παλικάρι έχει ακούσει τα εξαμάξης από τον εθνικό προπονητή της Γαλλίας. "Υπάρχουν κι άλλοι στο παρκέ, με μεγαλύτερο ταλέντο από σένα" και "Είσαι εκτός αποστολής" άκουγε να του λένε συνέχεια στα casting. Και δεν έχει και μαλλιά να παίξει σε διαφήμιση. O ένας είναι πιο καλό κοντό 3άρι, ο άλλος πιο καλό ψηλό 3άρι. Πίκρα.
Δουλεύει όμως. Με ποπ απ ακόμα και στα 31, για την ώρα είναι 1ος στη λίγκα (και χώρα) σε απόδοση, και μιλάει ακόμα και στα derby πέρα από τα blowout. Με 33 πόντους και 20.5 απόδοση, κρατώντας στον υπερπαίκτη Jagodka στο 2 στα 10 βοήθησε για το διπλό στην έδρα των LEGENDS (όσο εμείς ψάχναμε τον Νίξον), και με Supernova κράτησε την ομάδα στο παιχνίδι (μέχρι να βρεθεί ο Νιξον τελικά) αναγκάζοντας τον Kong σε 4 λάθη και κρατόντας τον στο 4/12 για 38'.
Μάλλον θέλει σαν τρελός να παίξει τελικούς. Ποιος είμαι εγώ να του χαλάσω την ομάδα και να του στερήσω τη διεκδίκηση?
Last edited by karapatsakidis at 10/20/2020 4:46:57 AM