F*szom kivan, hogy állandóan kilép a buzzerbeater 5 perc után, nem lehet egy normális hozzászólást írni, ma már másodszor megy egy 30 soros komment a levesbe, pedig gyorsan írok...
Röviden újra:
Ha tavaly nem akart senki cserélni, idén sem fog, akármilyen szabályok is lesznek. A hajlandóság hiányzik. Meg mondjuk értelme sincs. Sztárért csak ugyanakkora sztárt éri meg cserélni, én pl hajlandó lettem volna továbbcserélni Towns-t, de nem Dwight Howardért, még ha hozzá is csapják Jeremy Lint és Kris Dunnt, viszont Giannist, meg Cousins-t valahogy senki nem akarta beajánlani érte. Persze cserélgettem D'Angelo Russellt, meg Dinwiddie-t, de az azért nem volt akkora fun faktor, hogy az tegye szórakoztatóvá számomra a szezont.
Az is egy szempont ahogy te nézed a létszámkérdést, de szerintem nagyobb kihívás arról dönteni, hogy Wallt, vagy Paul George-ot hagyom-e ki (kis keret), mint arról, hogy Reggie Bullock, vagy Wayne Ellington (nagy keret). Ráadásul pont a kis keretnél nem teszi tönkre a szezont egy sérülés, mert van honnan pótolni. Ha mindenkinek van 15 játékosa, kivel pótolod az esetlegesen lesérülő Irvinget, vagy Lillardot?
(a példaként felhozott nevek csak hasraütés-szerűen lettek beírva, senki ne sértődjön meg, ha ledegradáltam a kedvencét)
Last edited by petermarshall at 8/14/2018 2:05:41 PM