χαχαχα παντως μου φαινεται απιστευτο απο βασικο καποιος να σε ριχνει σε 0 λεπτα. Τοσο χαλια επαιζε μεσα στην σεζον η απλα δεν του αρεσε η φατσα του? [
]
ο Άρτσι έκανε μεγάλη πατάτα πυο δεν τον έβαλε να παίξει προχθές. Αυτή είναι η γνώμη μου τουλάχιστον. Βέβαια όπως του είχε ήδη χαντακώσει την ψυχολογία...
Ας τα πιάσουμε από την αρχή όμως. Ο Πεδουλάκης είναι αμυντικογενής προπονητής και είχε από το Περιστέρι όταν ήταν σκάλωμα με τα γρήγορα πόδια στους ψηλούς. Αυτό έκανε και στην πρώτη του θητεία στον ΠΑΟ. Έφερε Γκιστ και Λάσμε (τον μόνο για τον οποίο λύσσαξε πραγματικά να του φέρουν) και έχτισε δυνατή άμυνα. Φέτος προτού καν έρθει στην ομάδα, όταν ήταν καλεσμένος στο euroleague show στη ΝΕΤ είχε πει
α) οι ψηλοί του ΠΑΟ είναι πολύ αργοί αμυντικά, με πρόβλημα στα πικ εν ρολ
β) είναι πολύ αργοί στο επιθετικό transition κι έτσι δεν εκμεταλλευόμαστε τον Καλάθη
γ) είναι αργοί και στα πιν εν ρολ στην επίθεση με αργά κοψίματα στην ρακέτα
δ) το καλύτερα μομέντουμ στα ματς είναι με Φώτση και Γκιστ
ε) ο Παπαγιάννης έχει πολύ γρήγορα πόδια για το ύψος του και μπορεί να κόβει καλύτερα
Ε, ότι είπε τότε το έκανε και μάλιστα με τρελό σκάλωμα. Αλλά ότνα πάει το ματς σε 2 παρατάσεις και δεν τον βάζεις τον άλλο μέσα ούτε ένα λεπτό, κάτι άλλο παίζει. Αν χαλάστηκε κάπου με την συμπεριφόρα του παίκτη που πιθανότατα να δυσανασχέτισε με τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του, τον καταλαβαίνω. Στην συνέντευξη τύπου είπε
α) άριστος χαρακτήρας ο Ουίλλιαμς
σαν να λέει, κάποιοι άλλοι δεν είναι
β) ο Μήτσος δείχνει αφοσίωση στην ομάδα
με αφορμή τον ΔΔ, τη λέξη αφοσίωση πρέπει να την είπε τουλάχιστον 4 φορές.
Με προβληματίζει το θεματάκι Ραντούλιτσα. Εϊναι ένα όπλο που πρέπει να το εκμεταλλευτείς και δεν το έκανε. Και πρέπει να βρίσκεις λύσεις και από παίκτες που θα έχουν επιθετικό ρόλο. Δεν γίνεται να φτιάξεις ομάδα μόνο με αμυντικογενείς παίκτες.
Κατά τάλλα ήταν μάγκας στους τελικούς. Ο Παο πήρε 3 παίκτες τα Χριστούγεννα και μετά για να σώσει το καράβι. Ο Πεδουλάκης παραλίγο να πάρει το πρωτάθλημα χωρίς κανέναν από τους 3 αυτούς και χωρίς και τον Ραντούλιτσα, και χωρίς τον Γιάνκοβιτς, και χωρίς τον Πάβλοβιτς, και χωρίς τον Κούζμιτς! Και ήταν 1000% ανταγωνιστικός χρησιμοποιώντας τον Χαραλαμπόπουλο, τον Παππά και τον Παπαγιάννη. Και πιστεύω ότι αυτός είναι και ο λόγος που ανανεώθηκε η συνεργασία του με τον ΠΑΟ.
Σχετικά με τον Τζόρτζεβιτς, με όποιον μπασκετάνθωπο μιλήσεις θα σου πει ότι δεν έπρεπε να κάνει γιορτές Χριστουγέννων στην Ελλάδα. Έχει χρεωθεί με κακό σχεδιασμό ρόστερ, υπέμετρη Σερβοφροσύνη αλλά κυρίως με ψιλορποπονητική αμπαλοσύνη, δυστυχώς. Το τελευταίο είμαι λίγος και έχω δει και λίγα για να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω. Πιστεύω πάντως πως κάποιες στιγμές είχε καλό δέσιμο ψυχολογικά με τους παίκτες και ήξερε να τους δίνει έξτρα κίνητρο.
Τώρα θυμήθηκα και το εξής. Δ¨ηλωνε στην αρχή της χρονιάς πως επιθυμούσε να χτίσει η ομάδα πολύ πιεστική άμυνα και να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο. Με τον Ραντούλιτσα δεν γίνονται αυτά τα πράγματα κι εδώ όντως δεν μου κολλάει κάτι.