добре нико ,отговарям ти от уважение само за Янчев ми даваш пример от първенство като Германия ,където контрола е огромен играч на 36-ет години да може да тича като него,но окей може да е физиология и да може това да го правиме ,въпреки че всичките тези години тренировки и тази възраст болката е голяма но окей няма проблем приемаме ,че е така.
След мача ,Локо- Цска 0:3 ,победата на цска незнам какъв е коефициента но е по голям от този за победа на домакините който преди това остраняват левски ,победили преди това Литекс и Лудогорец.....след този мач единият от застреляните букмейкъри ,убите биват трима ако си спомняте сезира незнам коя истанция ,че този мач е игран на точен резултат.....резултата беше неговото убийство споменаването на това само веднъж и то само от една печатна медия и канала ако не греша и повече нищо не се спомена ....Но добре и това е от филма както казваш ти ,голяма поредица от случайности и събития ...
Залага се в азиатски букмейкърски незнам си какво ,защото в повечето страни в Азия хазарта е незаконен.
Може както ти да говоря глупости ,или да не вярвам много на нещата ,ама в т'ва филмче с Мел нали си спомняш той се оказа прав.Аз дълбоко се надявам ,че не съм прав но говорим за хора ,който наливат милиони и нямат реална възвращаемост все пак ,всяка каца си има дъно или чалъм да и се намери дъното ако е бездънна.
Това го написах само за да ви дам поводи за размисъл и да не приемате всичко което казват по медиите за чиста монета
С най големи уважние към всички вас ,моя скромна милост !!