BuzzerBeater Forums

Bulgaria - I.1 > Сезон 20

Сезон 20 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
216310.67 in reply to 216310.66
Date: 5/18/2012 1:31:05 PM
Cosmic Flowers
II.2
Overall Posts Rated:
2929
добре нико ,отговарям ти от уважение само за Янчев ми даваш пример от първенство като Германия ,където контрола е огромен играч на 36-ет години да може да тича като него,но окей може да е физиология и да може това да го правиме ,въпреки че всичките тези години тренировки и тази възраст болката е голяма но окей няма проблем приемаме ,че е така.
След мача ,Локо- Цска 0:3 ,победата на цска незнам какъв е коефициента но е по голям от този за победа на домакините който преди това остраняват левски ,победили преди това Литекс и Лудогорец.....след този мач единият от застреляните букмейкъри ,убите биват трима ако си спомняте сезира незнам коя истанция ,че този мач е игран на точен резултат.....резултата беше неговото убийство споменаването на това само веднъж и то само от една печатна медия и канала ако не греша и повече нищо не се спомена ....Но добре и това е от филма както казваш ти ,голяма поредица от случайности и събития ...
Залага се в азиатски букмейкърски незнам си какво ,защото в повечето страни в Азия хазарта е незаконен.
Може както ти да говоря глупости ,или да не вярвам много на нещата ,ама в т'ва филмче с Мел нали си спомняш той се оказа прав.Аз дълбоко се надявам ,че не съм прав но говорим за хора ,който наливат милиони и нямат реална възвращаемост все пак ,всяка каца си има дъно или чалъм да и се намери дъното ако е бездънна.
Това го написах само за да ви дам поводи за размисъл и да не приемате всичко което казват по медиите за чиста монета
С най големи уважние към всички вас ,моя скромна милост !!

This Post:
00
216310.68 in reply to 216310.65
Date: 5/18/2012 1:31:21 PM
Overall Posts Rated:
1818
:D:D:D:D:D

This Post:
00
216310.69 in reply to 216310.67
Date: 5/18/2012 3:23:50 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Пише ти човек, който от 8 години е в индустрията, изкарва си хляба от нея (предимно чрез залози) и познава лично немалко шефове на големи европейски компании (Бет365, bwin, unibet, betfair и т.н.). Този бизнес е тъмна Индия за повечето българи, като "знанията" за него почти винаги са митове и легенди. Относно азиатците само ще коментирам - имам сметки във всеки един азиатски букмейкър и ще ти кажа само, че Нико е напълно прав - букитата (хората с парите) не са балъци дето спонсорират балкански шмекери. Последният пример беше сравнително наскоро - хора в БГ загубиха доста пари от уреждане на мачове. Просто азиатските "балъци" не им платиха нито стотинка. Малко хора възприемат, че в повечето случаи мачове се уреждат заради игри на президенти, а не заради тото печалби.

Относно заобикалянето на лимитите с другия мит (черното тото) - доста по-евтино е на мафиота-организатор да плати на някой да те гръмне, вместо да си споделя богатството с теб. Това между другото е една от версиите за покушението на Жоро Илиев, но дали е вярно само шефа на снайпериста знае.

From: Gopeto

This Post:
00
216310.70 in reply to 216310.69
Date: 5/18/2012 4:49:55 PM
Overall Posts Rated:
1818
Много малко хора я знаем истината за Жоро :). Но не бих написал тия неща във форума ;). Като се съберем пак да хапнем и да пийнем, ще ти я споделя лично :).

This Post:
00
216310.71 in reply to 216310.70
Date: 5/19/2012 6:27:37 PM
Overall Posts Rated:
66
Сбъдната мечта - Челси е европейски шампион ! Ако има и други фенове на този отбор - честито, момчета !

This Post:
00
216310.72 in reply to 216310.71
Date: 5/19/2012 6:45:42 PM
Overall Posts Rated:
1818
Ние с татко сме от Байерн. Тоя отбор на Челси е подигравка за футбола !

From: Dodor

This Post:
00
216310.73 in reply to 216310.72
Date: 5/19/2012 6:58:14 PM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Dodor Inc
След всички големи тренери, които се изредиха в Челси, точно Ди Матео да им донесе така жадуваната купа. Заслужавва да му се даде шанс да продължи.
Иначе адмирации и за двата отбора за представянето им тази година (особено полуфиналите). Накрая всичко беше късмет.

From: venko_gg

This Post:
00
216310.74 in reply to 216310.73
Date: 5/20/2012 3:10:45 AM
Spartak_Plovdiv
III.1
Overall Posts Rated:
8686
честито на феновете на Челси. не мисля, че с тоя автобус заслужават титлата, но все пак честито.
иначе да, ще е много интересно дали ще оставят Ди Матео. не че е нещо ново да махнат тренер току-що взел ШЛ. според мен ще остане.

From: Gopeto

This Post:
00
216310.75 in reply to 216310.73
Date: 5/20/2012 3:19:09 AM
Overall Posts Rated:
1818
Кви адмирации ? Тва футбол ли е? Кажи ми тва футбол ли е? Да паркираш рейса отзад. И после ей такива смешни тимчета ти стават шампион. Принципно не съм завистлив човек, да ни бяха надиграли, да ни бяха били. Разбирам и ние нищо да не бяхме играли.... ама то кво да ти кажа. Това вчера не беше футбол. Тия убиха романтиката в тая игра след вчерашния финал.

This Post:
00
216310.76 in reply to 216310.75
Date: 5/20/2012 5:19:58 AM
Overall Posts Rated:
66
Хайде стига сте говорили глупости. Какъв е смисъла да тръгнем в атака да се надиграваме и да загубим с 5 гола ? Всеки отбор гледа да използва силните си страни. Виж, че играхме без двама от основната ни защита, Рамирес, който направи феноменален сезон също го нямаше в средата на терена. Нормално е да играем затворено и да разчитаме на контраатаки. Атаките започват да се градят от защитата. Ние ли сме виновни, че Байерн създадоха 25 положения от чисти по-чисти и не успяха да си ги реализират ?
Съдбата си знае работата. Още след като отстранихме Наполи и видях жребия за четвъртфиналите и полуфиналите бях сигурен, че ще вземем купата и ще си върнем на всички. Върнахме си по-болезнен начин на Барса за 2009 година, спечелихме финала на дузпи, а 2008 го загубихме. Тери тогава пропусна решителната дузпа, сега го нямаше. Отново знак, че съдбата ще ни върне загубеното. Същото се случи и за ФА Къп. Ливърпул ни бие там, където ни хване, но си върнахме в най-важния момент - финала. Това беше годината на Челси, годината на ОТМЪЩЕНИЕТО.
Дано Роберто ди Матео да остане. И на мен особено не ми се нрави тази по-защитна игра срещу големите отбори, но сега като европейски шампиони дано привлечем 2-3 класни попълнения, за да започнем да играем по-атакуващ футбол и да се опитаме да станем първия отбор, защитил трофея в Шампионската лига.

From: Dodor

This Post:
00
216310.77 in reply to 216310.75
Date: 5/20/2012 5:34:33 AM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Dodor Inc
За мен Байерн игра може би най-добрия футбол тази година в шампионската. Тотално надиграха Реал в два мача. Явно са били доста по-добри и снощи (не успях да гледам финала). Но в крайна сметка всеки отбор играе както може. Доколкото разбирам, дори с паркирания автобус, Мюнхен са имало доста шансове да вкарат, и дузпа изпускат в продълженията. Не е било тяхната вечер просто.

Advertisement