Να δωσω και τον δικο μου σχολιασμο της αγωνιστικης επιγραμματικα:η μπομπαη επικρατησε ανετα της χαβαλενθια αλλα εντος και με καλυτερη διαθεση,περιμενα μεγαλυτερη διαφορα ισως...αν η διαθεση ηταν αναποδη πιθανως θα χαμε ντερμπυ.
οι τιπτονερς θελαν περισσοτερο την νικη και γι αυτο την πηραν,ωστοσο βαση στατιστικων οι μπιριμπακηδες δειχνουν πιο δυνατοι.ειδωμεν,περιμενω να δω κι αλλα ματς απ τους τιπτονερς,ο κοουτς ειναι εμπειρος και δεν ξερω τι μπορει να μας επιφυλασσει...
ο αριβα κερδισε ανετα τους ρετρο και απεδειξε οτι διαθετει πιθανως την ισχυροτερη αμυνα του ομιλου.αυτο τον κανει πολυ επικινδυνο καθοτι και επιθετικα ειναι δυσκολο να τον πιασεις αφου χρησιμοποιει συνεχως διαφορετικα συστηματα.μπραβο του!οι ρετρο λογικα πανε για πλει αουτ καθως εχουν μπλεξει σε δυσκολο υποομιλο...
τα τρελα μυρμηγκια θα μας τρελανουν μαλλον καθως το πανε πολυ καλα ως τωρα.το αντιθετο ακριβως ισχυει για την λιουμη,που πρωτη φορα απο τοτε που επεσε παει τοσο χαλια.ατυχια που τραυματιστηκε κι ο φλινθανγκ αλλα και παλι κατι δεν παει καλα.μαλλον κρατανε δυναμεις για το επομενο ματς...!
ωραια η υπομονετικη της αφαλαριδας,πραγματικα με ξαφνιασε αφου ο σεντερ μου κυνηγουσε τον sg τους με αποτελεσμα να μου βαλει 50 ποντους.ωστοσο,ενας κουκος δυσκολα φερνει την ανοιξη...οσο για μενα,τωρα τελευταια ολοι με παιζουν 2-3 και κατι πρεπει να σκεφτω.
παμεσα-μπαντ γκρινς no comment για το αποτελεσμα αφου οι φιλοξενουμενοι δεν το παλεψαν.τα χα πει πολυ νωρις για τους νεοφωτιστους,το ξαναλεω και τωρα που τους εχουμε δει και στον αγωνιστικο χωρο:πρωτο φαβορι για ανοδο.ασταματητοι επιθετικα και με τραυματια τον πασκοαλ.και μαλλον με φραγκα στην ακρη.με εμπειρους γκαρντς και πιτσιρικαδες τουμπανα ψηλους.εδω βρηκες να ανεβεις?για τους μπαντ...μπαντ τα πραγματα.
ο κτπ εβαλε τα δευτερα γι αυτο και η μικρη διαφορα με τους τρελιαρηδες.του ευχομαστε καλη επιτυχια στο δυσκολο ματς κυπελλου την πεμπτη και ρωτω τον πινι περιπου ποσο θελει να φτασει το γηπεδο του?
τελος,οι ιπποτες του κοσμα πηραν ευκολη νικη στην παναθα αλλα πολλοι μου φαινονται οι 30π.οι γηπεδουχοι δεν παρεταξαν την καλυτερη τους πενταδα,ισως γι αυτο.