BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 14. Sezon

14. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
160019.68 in reply to 160019.67
Date: 10/18/2010 8:47:15 AM
Overall Posts Rated:
6565
SİMYASPOR -- MuGiWaRaIcHiMi: mugının evde bu macı kaybetme ıhtımalı dusuk. yuzde 70 mugı.

BC Dingo -- Uludağ Wolfs: uludag bırıken ısteklılıgını kullanabılır ama ıbre dıngodan yana. yuzde 55 dıngo.

DeU CarnivorS -- KANaryagucu: ev sahıbı avantajının konusacagını dusunuyorum, yuzde 60 kanarya.

HucJiaB -- Schweppes Kinder: artık toparlanmaya baslayan sweps bu macı da zorlayacaktır ısteklılık anlamında. ben yıne ev sahıbı alır dıyorum, yuzde 60 sweps.

RealMaden-SK -- xXLoneStarStateXx: bu kadroyla bu kadar. yuzde 95 lonestar.

Bagkur Idmanyurdu -- Layhar TV: tek zayıf yonu dıs sut olan bagkur normal cıktıgı takdırde kazanır gıbı gelıyor. yuzde 60 bagkur.

kırkısrak eagles -- indiana pacerizers: takımın faul sorunu devam ederse kazanmam cok zor, uc macta uc tane 6 faul lımıtı doldurduk. dar kadro yuzunden buyuk bı sıkıntı yaratıyor bu. yuzde 55 ındıana.

FlareX UnieX --SchweyeSchweye MiyaMiya: flarex de cz yemezse galıbıyetle doner gıbı, yuzde 65.

This Post:
00
160019.69 in reply to 160019.68
Date: 10/18/2010 1:09:33 PM
Overall Posts Rated:
9797
SİMYASPOR -- MuGiWaRaIcHiMi: %60 ev sahibi alır

BC Dingo -- Uludağ Wolfs: uludağın toparlanma maçı olur %55 uludağ

DeU CarnivorS -- KANaryagucu:%60 ev sahibi

HucJiaB -- Schweppes Kinder: rainbow hocam saha avantajını bu sezon sağlamdan tutucak gibi görünüyor %60 hucjiab

RealMaden-SK -- xXLoneStarStateXx: bazı fikirlerim değiştikden sonra tüm maçlarımda favori görüyorum kendimi..

Bagkur Idmanyurdu -- Layhar TV: layhar sahasında üstün %60 layhar

kırkısrak eagles -- indiana pacerizers: erenin ne yapıp edip alıcağını düşünüyorum. rakibi 5 kişi tamamlayamaz :)

FlareX UnieX --SchweyeSchweye MiyaMiya: flarex alır %60

This Post:
00
160019.70 in reply to 160019.66
Date: 10/18/2010 3:04:42 PM
FlareX UnieX
II.2
Overall Posts Rated:
7979
Second Team:
DarklyDreaM
SİMYASPOR -- MuGiWaRaIcHiMi: İki takım için de eksikliklerden dolayı zor ve kritik bir maç.. %55 MuGiWaRaIcHiMi

BC Dingo -- Uludağ Wolfs: BC Dingo'nun ve oyuncularının aklı BEİ maçındadır zannedersem.. %60 Uludağ Wolfs

DeU CarnivorS -- KANaryagucu: %60 DeU CarnivorS

HucJiaB -- Schweppes Kinder: Schweppes Kinder bu maç sonunda fikstürün zor bir kısmını geride bırakacak ve kendisi açısından daha önemli maçlara çıkacağından dolayı, %70 HucJiaB

RealMaden-SK -- xXLoneStarStateXx: Çok birşey yazmaya gerek yok.. %90 xXLoneStarStateXx

Bagkur Idmanyurdu -- Layhar : Ligin en iyi iç takımlarından ikisinin kapışmasında dışarıdan daha etkili olan kazanacaktır.. Bu yüzden süpriz olarak, %51 Layhar

kırkısrak eagles -- indiana pacerizers: Leó Sógor'un her maç 45+ atma potansiyelinin olması bile bir takım için çok büyük güven duygusu.. Ancak yine de, %55 kırkısrak eagles

FlareX UnieX -- SchweyeSchweye MiyaMiya: Her maç ayrı ve yeni bir deneyim kazanan Flarex için yine zor olacak bir maç olsa da.. %53 FlareX UnieX

This Post:
00
160019.71 in reply to 160019.70
Date: 10/18/2010 4:16:14 PM
Overall Posts Rated:
44
SİMYASPOR - MuGiWaRaIcHiMi --> MuGiWaRaIcHiMi sahasında maçı vermek istemeyecektir
BC Dingo - Uludağ Wolfs --> Ben de BEİ diyorum. Uludağ Wolfs
DeU CarnivorS -- KANaryagucu --> DeU CarnivorS %51
HucJiaB - Schweppes Kinder --> Söyleyecek farklı bir şey bulamadım. HucJiaB
RealMaden-SK - xXLoneStarStateXx --> xXLoneStarStateXx
Bagkur Idmanyurdu - Layhar --> Kazanmak istiyoruz, ama Fois'i durdurabilme konusunda gerçekçi olmak gerekiyor. Bagkur Idmanyurdu
kırkısrak eagles - indiana pacerizers --> indiana pacerizers iyi başlangıcını bu maçla taçlandırır.
FlareX UnieX - SchweyeSchweye MiyaMiya --> FlareX UnieX şimdiye kadar oynadığı maçlarda bu maçta favori olduğunu gösterdi

This Post:
00
160019.72 in reply to 160019.1
Date: 10/19/2010 2:38:49 PM
Overall Posts Rated:
6565
yanlıs taktıkle cıkmısım, neyse kı kayıp yok. yalnız oyun ısrar edıyor bana antrenman verdırmemek konusunda. xınhua her ıkı hafta da oynadıgı maclarda erken oyun dısı kaldı. rakıplerın eforu benımkınden yuksek degılken bu durum tuhaf gelıyor, sabıkası da yok faul konusunda.

This Post:
00
160019.73 in reply to 160019.72
Date: 10/19/2010 3:21:32 PM
Overall Posts Rated:
4141
Ben de Hucji maçında taktik vermeyi unutmuştum hocam. o yüzden bugünkü deu maçında genç oyuncumu uf oynattım 48 dk ve deu maçını da verdim antreman alabilmek için. yine de beklediğimden iyi oynamışım:) bu sezon da ligi bıraktım sanırım bu haftaki unutkanlığımdan dolayı 4. ya da 6. olayım bari:)

This Post:
00
160019.74 in reply to 160019.73
Date: 10/19/2010 3:35:18 PM
Overall Posts Rated:
153153
ben de bugünkü maçın son periyodunu gördükten sonra salarım artık kendimi. belki son periyotta eğrisi doğrusuna denk geldi ama maçın başını ve kıçını bambaşka oynatan bu motora bir ayar lazım. insanda psikoloji filan bırakmıyor bu motor. maçın başından itibaren geride olup kaybetsem hiç dert etmem ama böyle kaybedince yada kazanınca çok rahatsız oluyorum.

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
160019.75 in reply to 160019.74
Date: 10/20/2010 10:36:03 AM
Overall Posts Rated:
153153
5. hafta maçları:

kırkısrak eagles - RealMaden-SK = %100 kırkısrak eagles

FlareX UnieX - Bagkur Idmanyurdu = ÇZ yemezsem şu anki kadrolarla %65 kazanırım.

SchweyeSchweye MiyaMiya - Layhar = %100 Layhar.

xXLoneStarStateXx - indiana pacerizers = Çağrı'nın BEİ'den elenip elenmemesine bağlı olarak değişir bu maçın sonucu. BEİ'de devam ederse RO çıkacağı için %100 indiana pacerizers.

DeU CarnivorS - SİMYASPOR = SİMYASPOR son kurşunu da sıktı Mugi'ye ama hiç belli olmaz. DeU'yu RO'ya karşı ÇZ yakalarsa herşey olabilir. bunun dışında %65 DeU.

HucJiaB - BC Dingo = BC Dingo BEİ'den elenmenin üzüntüsünü bu maçı kazanarak hafifletmek isteyecektir. %55 BC Dingo.

MuGiWaRaIcHiMi - KANaryagucu = Mir sakat, Hemmati ve diğer as oyuncular formsuz. Mugi'nin işi çok zor. %65 KANaryagucu.

Schweppes Kinder - Uludağ Wolfs = Schweppes Kinder için kritik bir maç. Uludağ da son transferi ile daha da güçlendi. ortada bir maç. son periyoda başabaş girilirse evsahibi avantajı çalışabilir. %65 Uludağ Wolfs.

Last edited by bağkur™ at 10/20/2010 11:20:10 AM

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
160019.76 in reply to 160019.75
Date: 10/21/2010 8:32:17 AM
Overall Posts Rated:
6565
formlar henuz bılınmıyor ama bende yazayım.

kırkısrak eagles - RealMaden-SK = bu kadroyla mac kazanmak cok guc gercekten. yuzde 99 1.

FlareX UnieX - Bagkur Idmanyurdu = flarex kadrosunu ufak caplı upgrade etse ev sahıbı avantajı burada konusacaktır, ayrıca bagkur dıs hucum tercıh eden takımlara en ters rakıplerden. yuzde 80 2.

SchweyeSchweye MiyaMiya - Layhar = burada da buyuk bı ısteklılık farkı olmazsa ev sahıbı kazanır gıbı. yuzde 75 2.

xXLoneStarStateXx - indiana pacerizers = bu mac sonrasında ısteklılık toplamaya ve antrenman vermeye baslıcam eger planlarda degısıklık olmazsa. esit isteklılıkte ev sahıbı avantajı konusur. bei macını boslarsa lonestar one cıkabılır. yuzde 60 2.

DeU CarnivorS - SİMYASPOR = degısık bı mac, sansları esıt goruyorum.

HucJiaB - BC Dingo = dingo bırıktırdıgı ısteklılıgı yastık altından cıkaracak, ama bunu tahmın eden hucjıab da benzer bı karsılık verebılır. yuzde 51 2.

MuGiWaRaIcHiMi - KANaryagucu = yıne garıp bı mac, ev sahıbı avantajı ıle kanarya bı adım onde. yuzde 60 2.

Schweppes Kinder - Uludağ Wolfs = deplasmanlarda sımdıye kadar kotu performans sergıleyen swepsten bı hamle beklıyorum acıkcası, yuzde 51 sweps.

From: KANaryaa

This Post:
00
160019.77 in reply to 160019.76
Date: 10/21/2010 11:53:24 AM
Overall Posts Rated:
4141
!!! Bir haftada iki kez taktik ayarlama unutulur mu?! Bu sene okuldaki ders, kulüp çalışmaları vs yüzünden hesap devredecek birini aramayı bile düşünmeye başladım yani. mahvolacak yarın antremanım ve formlarım.. Yağmur 100dk'yı geçecek:s kondisyon mu serbest atış mı diye sorayım buradan Eren hocama bari de biraz olsun hatamı telafi etmiş olayım.. şimdi kondisyona geçiyorum. istersen serbest atışa çevirebilirim hocam..?

Advertisement