Bobans, samo edno ne mi e jasno, daj mi objasnenie na ova moe prasanje, i poveke nema da komentiram. Zosto koga nekoj ke napomene deka problemot sto se pojavuva vo ovaa igra na BB za Makedonija e do tebe, ova ne e licno napaganje, tuku e realno iznesuvanje, bidejki sum bil GM, i jas sum bil drug prema nasite igraci vo Makedonija, i na toa ne mi reagirale gazdite na igrata, sekogas sum imal dobro objasnuvanje za niv, sekogas koga ke me prasale, zosto sum takov prema igracite na svojata drzava, no za toa sum bil snaodliv, i sekogas sum bil pobednik prema gazdite na igrata, pa za toa, nemoj da se pravdas, deka ti ne si vinoven, takvi se pravilata, nekogas treba da dokazes deka i malku treba da se promeni nesto od pravilata, i gazdite ke svatat deka ima nekoja greska vo pravilata, jas na taa igra sum promenil, poveke od pravilata, ama se svati, deka ima ne pravilnosti, prema menadjerite. I za toa ti velam, treba malku da se drzis za igracite od Makedonija, a ne i ti da kastris do gola koza. Bez da se nalutis, ova ne e licno iznesuvanje prema tebe, tuku go kazuvam realnoto sto e. I znam, deka po seto ova ke zarabotam i BAN, bidejki sakam da ukazam na nekoj ne pravilnosti.