Az aukcióval nincs gondom nekem sem. Csak idén nem szabad késnem még 3 percet sem.

Az nem volt előnyös, hogy tavaly nem tudtuk milyen szabályra draftolunk. Nekem voltak emiatt teljesen félrement draftjaim.
Péter nem a statisztikai számítással van gondom, hanem azzal, hogy pl egy eladott labda duplán/triplán húz le egy játékost. Ha van egy centered aki átlagol 15 pattanót meg 20 pontot és elad meccsenként 4 eladott labdát, az a tavalyi rendszerben használhatatlan játékossá válik. Pedig ez azért elég durva. Embiid pl. tavaly többet vitt el sokkal mint amennyit hozott a konyhára. Ez szerintem nem kóser. Abban a rendszerben C-t meg Ecs-t nincs értelme pályára küldeni. Sokat mondó volt, hogy aki nem állított csapatot pl egész szezonban több kategóriában is az élen végzett. Ez érthetetlen számomra.
Milyen lehetőségeink vannak a lebonyolításra? Van pl. arra opció, hogy statisztikai alapon de hetente más más ellen játszunk, vagy ha a statisztikai alapot választjuk, akkor mindenképpen ez a szezonos lebonyolítás van?Van olyan, ahol a rossz statisztikák ténylegesen egy helyen számítanak csak?