BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 8. sezon

8. sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
74557.67 in reply to 74557.65
Date: 5/11/2009 6:47:35 AM
Overall Posts Rated:
227227
Soldier of Orcun @ galatasaray yoruma gerek yok.. galatasaray..
LFM @ GalataSaray_RealMaden galibiyete ihtiyacı olan taraf LFM.. GalataSaray_RealMaden'in yedinciliği kesinleşti.. LFM diyorum..
Schweppes Kinder @ Fab_Five Fab_Five diyorum..
Mattsan @ Baglan_Semetey Mattsan'ın düşmesi kesinleşti.. Baglan_Semetey kazanır..
Beton Spor @ akyurt fighters bu maç iki takım için de fazla birşey ifade etmiyor.. Beton Spor'un kaderi ligin son maçında belli olacak.. akyurt fighters kazanır..
kahramanlar @ DeU CarnivorS DeU CarnivorS'un güçlü pota altı bu maçı kazanmasına yetecektir..
HucJiaB @ kırkısrak eagles kırkısrak eagles'ın ne yapmaya çalıştığı belli değil.. HucJiaB diyorum..
Swift Bew @ Uludağ Wolfs Uludağ Wolfs'un da ligde bir amacı kalmadı.. Swift Bew kümede kalmak için bütün gücüyle asılacaktır.. sürpriz oynamak isterdim ancak ne olursa olsun Uludağ Wolfs'u evinde yenmek çok zor.. Uludağ Wolfs kazanır..

aynen katılıyorumm yalnız ne yapmaya çalıştığım belli değil mi?? 7.liğe oynuyorum işte :D

Last edited by aquila at 5/11/2009 6:48:07 AM

From: aquila

This Post:
00
74557.68 in reply to 74557.67
Date: 5/12/2009 2:52:19 PM
Overall Posts Rated:
227227
geçen hafta hepsini tutturdum :)) son hafta tahminleri

akyurt fighters DeU CarnivorS ( yer değiştirmeyecek 2 takımın maçı artık akyurdun isteklilik toplamaıs lazm olduğu için hemde deu sahasında olduğu için deu)

kahramanlar Beton Spor ( kahramanları daha çok ilgilendiren bir maç ama kahramnalar için tek değişen şey SOO veya GRM den hangisinin gelecğei dışında bir değişiklik olmayacak kümede kalam maçları öncesi isteklilik toplamak için fazla kasmayacaktır sahasında betonspor alır)

kırkısrak eagles Uludağ Wolfs ( hmm ne desem ki geçen sene 1.lik için maç yapıyorlardı bu sene biri düşme mücadalesi veriyor uludağı sahasında yenmek zor her zamanki gibi denyeceğim biliyorsunuz :D )

Swift Bew HucJiaB ( evet beni çok ilgilendiren maö swift bew in kaybedecek birşeyi yok diyemeyiz burda CT çekip çekmeme arasında karar vermesi lazm olası bir swift galibiyeti kırkısrak ı düşürür canı gönülden hucbaj ı destekliyoruz gözümüz bu maçta olacak )

evet her zamanki gibi sıkıcı bir yarış içinde olan doğuya geçiyoruz çok sıkıcı ya ( gerçi mutluyu tebrik ederim bu sene biraz renk kattı kupaya asılacağını tahmin ediyorum gri yakışıyor adama :D )

galatasaray GalataSaray_RealMaden GS schweppes deridnden lkurtldu geçen maç ile bu hafta bu maça asılması için hiçbir sebep yok karar GRMiçinde hiçbir önemi yok o yüzden GS alır diyorum
LFM Soldier of Orcun LFM için maç önem taşıyor SOO yenip olası FAB5 yenilgisi için dua edecektir

Fab_Five Baglan_Semetey ikisi içind eöenmli galibiyet ama fab 5 için daha önemli playoff kalmak isteyecektir ama baglanda karşısında GS yerine schweppesi isteyecektir

Mattsan Schweppes Kinder schweppesin içinde mattsan içnd ehiçbir önemi yok maçın schweppes alır

dediğim gibi çok sıkıcı bir konferans :D

This Post:
00
74557.69 in reply to 74557.68
Date: 5/12/2009 5:37:20 PM
Overall Posts Rated:
198198
hocam gecen tahminlerin tuttuda bnm maca gir bi ilk peryodu izle takım beni bile sasırttı farkı 20sayıya kadar cıkardı emektar kfm heper alemdar yüksek yüzdeyle oynayınca daha sonra fark yavas yavas kapandı 3.peryodun ortasından son peryodun 6.dakkasına kadar fln mükemmel mac oldu bende beklemiodm bukdr cekismeli macı ama bu yılki en güzel macımdı sonra koptu mac uzun forvetim sapikowskinin kötü yüzdesine ragmen yetenegine güvenip sürekli sansını kendi denemesi yüzünden:)

From: mevara

This Post:
00
74557.70 in reply to 74557.68
Date: 5/12/2009 6:06:19 PM
Overall Posts Rated:
00
LFM Soldier of Orcun LFM için maç önem taşıyor SOO yenip olası FAB5 yenilgisi için dua edecektir

demişsin eaglesight hocam ancak arada 154 sayılık bir avaraj farkı olması ne yazık ki olasılığı oldukça düşürüyor dolayısıyla bu ligi 5. bitireceğiz
buda iyidir ilk yılımızda tblde kalmayı başardık
bu maç tek amaç antreman olacak benim için

ps: hacam bakıyorumda sen benim maçları hiç tutturamıyon tahmin olayında ya :D

This Post:
00
74557.71 in reply to 74557.70
Date: 5/13/2009 12:40:44 AM
Overall Posts Rated:
22
doğru..
bizim konferansta artık herkesin yeri belli..
son maçlarda, önünde maçları olan herkes ro çıkıp isteklilik artırmaya bakacaktır.

run out pants to sniff?
This Post:
00
74557.73 in reply to 74557.72
Date: 5/13/2009 5:08:13 AM
Overall Posts Rated:
227227
oraya akyurt mu yazmışsın sennnn allah seni bildiği gibi yapsın öle tahmin mi yapılır??? :=)))))))))))))))

düşmeyi niye hakkettim alla alla heyecan olmayınca sıkılıyorum bak son haftaki heyecana :)) ama yalnız 7.lik içn yenmeye mi oynamayalım yenilmeyemi onu çözemedim hala yenilirsen swift yenerse düşerim yenersem kahramanlar yenerse 6.olurum oda işime gelmiyor ne yapsak acaba hangisi daha iyi olur GRM mi SOO mu kimi düşürsem acabaaaaaaaa :)))))

mevara: hocam averaja bakmamışım ama tbr ederim çıkanlar arasında iyi yer yapan ender takımlardansın ( sürpriz takım akyurttan sonra tabi :) )

Last edited by aquila at 5/13/2009 5:09:09 AM

From: aquila

This Post:
00
74557.75 in reply to 74557.74
Date: 5/13/2009 7:17:02 AM
Overall Posts Rated:
227227
:D öle olsun hocam 2.liglerden gelip bu kadar iyi olmanı kasdetmiştim sadece :))

Advertisement