BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 54 “Strike first. Strike hard. No mercy.”

Σεζόν 54 “Strike first. Strike hard. No mercy.”

Set priority
Show messages by
From: Res

This Post:
22
310939.65 in reply to 310939.64
Date: 9/3/2021 1:51:44 AM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
Δεν θα ηθελα να παρω θεση η αληθεια ειναι ουτε να τσακωθω!Η αποψη μου ειναι οτι σιγορα γνωριζες τι θα κανει ο τεραστιος δεν αμφιβαλω!Αλλα πολλες φορες ενω εχεις εντος εδρας διαλεγεις το ΕΚΤΟΣ γιατι η ομαδα ειναι πιο ευκολη,χωρις να θελω να πω κατι για τα αγγουρια.Τελος ας παρουν οι πιο παλιοι θεση εαν το θελουν,εγω τα εβγαλα τα συμπερασματα μου.Παιχνιδι ειναι,για να περναμε καλα εγω αυτο εχω να πω.

καλη συνεχεια!

From: Kung Flu

To: Res
This Post:
22
310939.66 in reply to 310939.65
Date: 9/3/2021 2:48:20 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Κατά τη γνώμη μου είναι προκλητικό να συμβαίνει αυτό.
Είναι όμως εντός των κανόνων του παιχνιδιού.

Πέρα από το αν είναι άδικο για σένα (που είναι) ,είναι άδικο κ για την εικόνα/αξιοπιστία της Α1 γι'αυτό κ πέρνω θέση.
Προφανώς δεν το βλέπουν έτσι για να το κάνουν.
Προσωπικά δεν το έκανα ποτέ σε όλη μου την πορεία στο παιχνίδι
και μπορώ μάλιστα να εγγυηθώ για μερικούς ακόμα ότι δεν το κάνουν.

Σε κάθε περίπτωση,ακόμα και αν πάρει τον τίτλο ο Μετεωρίτης θα έχει χάσει τουλάχιστον την μισή του αξία
(ασχέτως εαν θα κέρδιζε τον τεράστιο σε μία κανονική αναμέτρηση μεταξύ τους).

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη!

ps:εμείς περιμένουμε με αγωνία την τοποθέτηση του Α'ι'μάρ, για πολλούς κ διαφόρους λόγους. :-))

This Post:
33
310939.68 in reply to 310939.67
Date: 9/3/2021 9:38:14 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Αθώος ο Μετεωρίτης, πρόστιμο 20k!

"Σκάνδαλο! Είναι σκάνδαλο", φώναζαν οι θαμώνες από το (γνωστό πλέον σε όλους) προποτζίδικο στο άκουσμα της είδησης αθώωσης του Μετεωρίτη για τη βαρύτατη κατηγορία δυσφήμισης του αθλήματος, της εικόνας αλλά και της αξιοπιστίας της Α1.

Ο Αϊμάρ βγήκε σε εκπομπή σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και πήρε θέση για το όλο θέμα: "Αρχικά θα ήθελα να αναφέρω ότι είναι προς τιμήν του Μετεωρίτη που δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και παραδέχθηκε ότι γνώριζε τις προθέσεις του τεράστιου. Όσον αφορά το συμβάν θα πω ότι δεν έπεσα από τα... σύννεφα, ούτε είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στην Α1. Ωστόσο, καλό είναι να δούμε ποιοι πραγματικά ζημιώθηκαν από το όλο γεγονός".

"Άμεση συνέπεια ήταν η ήττα των Αγγουριών. Ίσως όχι τόσο βαθμολογικά, καθώς δύσκολα θα τερμάτιζαν πάνω από την 6η θέση ή θα έπαιρναν το πλεονέκτημα στα πλέι άουτ από τους κόκκινους, αλλά οικονομικά καθώς μία νίκη φέρνει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και ίσως καλύτερα εμπορικά. Έμμεση συνέπεια θα είναι επίσης εάν οι Corfu Tigers δεν τερματίσουν 2οι για διαφορά μίας νίκης", τόνισε αρχικά ο μάνατζερ της Βαλένθια και συνέχισε: "Δε με βρίσκει και τόσο σύμφωνο η άποψη του LakeRess. Ακόμη κι εάν η ομάδα του είναι λίγο καλύτερη από τα AGGOYRIA το λογικό είναι να κατέβεις στο εντός έδρας όταν δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ δύο ομάδων. Οπότε απαντώντας στα λεγόμενα του Kung Flu εάν κάποιος αδικήθηκε θεωρώ ότι δεν είναι οι LakeRess, αλλά οι δύο άλλες ομάδες που προανέφερα".

Στη συνέχεια ο τεχνικός των "νυχτερίδων" πρόσθεσε: "Δε συμφωνώ ούτε με το ότι εάν πάρει τον τίτλο ο Μετεωρίτης θα έχει τη μισή αξία, γιατί νομίζω θα βρισκόταν στα ημιτελικά ούτως ή άλλως. Αυτό που άλλαξε ήταν ότι πήρε μία επιπλέον νίκη στο πρωτάθλημα, νίκη που θα κατέληγε στα AGGOYRIA και τελικά να γκρινιάζουν οι φίλαθλοι που πλήρωσαν εισιτήριο για τον προημιτελικό παρωδία που είδαν να παίζουν παίκτες των 2k".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μετεωρίτης θα πληρώσει 20k πρόστιμο, λόγω πρότερου έντιμου βίου, το οποίο θα πρέπει να καταβάλει από τη νέα σεζόν. Ίσως εάν οι κατηγορίες είχαν γίνει από τα AGGOURIA ή τους "τίγρεις" του Corfu η τιμωρία να ήτανε μεγαλύτερη.

This Post:
00
310939.69 in reply to 310939.68
Date: 9/3/2021 9:50:57 AM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
Δεν θέλω να πάρω θέση, ας μιλήσουν οι ίδιοι, και καλό είναι να λύνονται τα θέματα με διάλογο.
Τώρα το αν ήξερε και τι ήξερε και αν άλλαξε κάτι (πιο πολύ νομίζω θα άλλαξε η αγωνιστική κατάσταση των παικτών σε 9αρια επειδη δεν καήκαν στα λεπτά, αλλά και πάλι δεν θα κατέβαζε με Aggoyria).
Γενικά εμπιστεύομαι πιο πολύ τα άτομα εδώ παρά στην ΙΙ γιατί και φίλοι να είναι φαντάζομαι θα παίζουν στα ίσα και ότι γίνει.
Εγώ τουλάχιστον όσα χρόνια παίζω δεν έχω ανταλλάξει μηνύματα με κανέναν για ''στήσιμο'' αγώνα. Μιλάμε για άλλα πράγματα. Στην ΙΙ.1 απ'ότι βλέπω εκεί Sipiada και Tequila πολλές σεζόν τώρα δίνει ο ένας στον άλλο παιχνίδια και κάποιες σεζόν βοήθησε σε αποφυγή υποβιβασμού.

Για να μην με κακολογήσετε δεν ξέρω τι έχει παιχτεί άλλες σεζόν στην Α1, αλλά και ούτε κατηγορώ κάποιον για τέτοιους αγώνες, διαχρονικά φαίνεται κάτι και όχι σε έναν αγώνα.

Τώρα να πω και τα δικά μου, τα έχω σκάσει γερά στον BB Marin γι'αυτό βγήκε έτσι η κλήρωση.
Αν πάω 2η συνεχόμενη φορά τελικό θα είναι σκάνδαλο μεγατόνων.

This Post:
00
310939.70 in reply to 310939.69
Date: 9/3/2021 10:45:05 AM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Εάν μιλάμε για παιχνίδια που κρίνουν υποβιβασμό τότε είναι σίγουρα κάτι πολύ διαφορετικό από μία νίκη μέσα στο πρωτάθλημα που μπορεί να αλλάξει λίγο τις ισορροπίες.

Δεν είμαι δα και τόσα χρόνια στην Α1, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά καθαρή. Τώρα υπάρχουν και αρκετές νέες ομάδες στην πρώτη τη τάξη κατηγορία. Δεν είναι και άγια βέβαια.

Τώρα όσον αφορά την κλήρωση. Είχες βατό δρόμο, αλλά στο διάβα σου βρήκες και δύο ομάδες Α1. Όσο για λεφτά στον Marin, 6ο μπάτζετ έχεις, που τα βρίσκεις; :)

This Post:
00
310939.71 in reply to 310939.70
Date: 9/3/2021 10:59:14 AM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
Όσο για λεφτά στον Marin, 6ο μπάτζετ έχεις, που τα βρίσκεις; :)

Απλά κάνω διαχείρηση, στα όρια κινούμαι. Μακάρι να είχα 5 μύρια στην άκρη, αλλά επειδή έφτιαξα 3 βασικούς με προπόνηση και έκανα και καλές αγορές κάπως την παλέυω συν τα έξτρα λεφτά του κυπέλου και του BBB (700-800 νομίζω).
Στα μείον ότι έχασα απο Τρομοκράτες στην αρχή και είχα λίγο λιγότερα λεφτά απο το γήπεδο.

This Post:
00
310939.72 in reply to 310939.68
Date: 9/3/2021 10:59:30 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662

"Δε με βρίσκει και τόσο σύμφωνο η άποψη του LakeRess. Ακόμη κι εάν η ομάδα του είναι λίγο καλύτερη από τα AGGOYRIA το λογικό είναι να κατέβεις στο εντός έδρας όταν δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ δύο ομάδων. Οπότε απαντώντας στα λεγόμενα του Kung Flu εάν κάποιος αδικήθηκε θεωρώ ότι δεν είναι οι LakeRess, αλλά οι δύο άλλες ομάδες που προανέφερα".

Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα μας είναι στο ποιος αδικήθηκε και πόσο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μετεωρίτης θα πληρώσει 20k πρόστιμο, λόγω πρότερου έντιμου βίου, το οποίο θα πρέπει να καταβάλει από τη νέα σεζόν. Ίσως εάν οι κατηγορίες είχαν γίνει από τα AGGOURIA ή τους "τίγρεις" του Corfu η τιμωρία να ήτανε μεγαλύτερη.

Δλδ δεν έχει σημασία αν έγινε ή όχι κάποια αδικία,έχει σημασία ποιος ζητάει τα ρέστα...?

Ρωτάω γιατί τελικά από όλο το κείμενο δεν βγάζει κανείς άκρη αν τελικά είσαι υπέρ ή όχι αυτών των τακτικών (ασχέτως με το ποιος το κάνει κ ποιος αδικείται)?
Δλδ συμφωνείς ή διαφωνείς με την λογική της προσυνεννόησης....?

Δε συμφωνώ ούτε με το ότι εάν πάρει τον τίτλο ο Μετεωρίτης θα έχει τη μισή αξία, γιατί νομίζω θα βρισκόταν στα ημιτελικά ούτως ή άλλως.

Μπορούμε να διαφωνούμε.
Εξετάζεις μονο τι κάνει ο Μετεωρίτης ομως.
Στην ίδια φάση αν εμπαινα και εγώ στην λογική αυτή της συννενόησης
αυτή την στιγμη ο (43798823) δεν θα είχε 7 κατάσταση.
Αν λοιπόν φτάσουν τα πράγματα και κριθεί οριακά το ματς με μια ομάδα που συνεννοήθηκε και με την άλλη που δεν συνεννοήθηκε, πόση αξία έχει για σένα τελικά ένας τέτοιος τίτλος....? :-)

ps: Ο καθένας επιλέγει να παίξει όπως νομίζει.Απλά κάποιες τακτικές μιας εκφράζουν,κάποιες άλλες όχι!
Απλά θα ήθελα να είναι ξεκαθαρο και από την πλευρά σου,ώς ομάδα της Α1 ,αν είσαι υπερ ή κατά αυτής της λογικής.

This Post:
00
310939.73 in reply to 310939.72
Date: 9/3/2021 12:29:05 PM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Ρωτάω γιατί τελικά από όλο το κείμενο δεν βγάζει κανείς άκρη αν τελικά είσαι υπέρ ή όχι αυτών των τακτικών (ασχέτως με το ποιος το κάνει κ ποιος αδικείται)?
Δλδ συμφωνείς ή διαφωνείς με την λογική της προσυνεννόησης....?

Δημοσιογράφοι. Γράφουν, γράφουν και τελικά δεν είσαι σίγουρος τι λένε!

ps: Ο καθένας επιλέγει να παίξει όπως νομίζει.Απλά κάποιες τακτικές μιας εκφράζουν,κάποιες άλλες όχι!
Απλά θα ήθελα να είναι ξεκαθαρο και από την πλευρά σου,ώς ομάδα της Α1 ,αν είσαι υπερ ή κατά αυτής της λογικής.

Στην ερώτηση εάν είμαι υπέρ αυτής της λογικής η απάντηση είναι ότι είμαι κατά. Γι' αυτό και δεν έχω στείλει ποτέ σε κάποια ομάδα να παίξουμε με χαλαρή διάθεση, παρότι έχω μιλήσει με Αετό, με Ξεφτιλαϊκό παλαιότερα αλλά και με σένα. Άσε που με τις συνεντεύξεις θα ήτανε εύκολο να ζητάω και... πληρωμή μία χαλαρή :P

Δεν έχει σχέση ποιος το κάνει και ποιος αδικείται, ωστόσο έχει σχέση το πόσο. Δεν μπορούν όλα να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι. Για σένα ας πούμε είναι πλημμέλημα και για μένα πταίσμα. Δεν είναι μία νίκη που αλλοιώνει τη βαθμολογία. Δεν είναι για παράδειγμα 5ος και με τη νίκη αυτή βγαίνει 4ος και μία άλλη ομάδα μπορεί να καταλήξει στη 2η κατηγορία μέσω πλέι άουτ.

Τώρα βγάζω πολλά στη φόρα αλλά τα 20k τους προστίματος θα δινόντουσαν στα AGGOYRIA για να μη καταθέσουν αγωγή και να μπει η υπόθεση στο συρτάρι! Πέρα από την πλάκα, νομίζω η πιο αδικημένη ομάδα θα είναι των Corfu Tigers εάν τερματίσουν στην 3η θέση. Σε αυτήν την περίπτωση εάν ο μειλίχιος Giorgio27 νιώθει αδικημένος νομίζω σίγουρα θα τα βρει με τον Meteoriti.

Αν λοιπόν φτάσουν τα πράγματα και κριθεί οριακά το ματς με μια ομάδα που συνεννοήθηκε και με την άλλη που δεν συνεννοήθηκε, πόση αξία έχει για σένα τελικά ένας τέτοιος τίτλος....? :-)

Συμφωνώ σε αυτό που λες, αλλά σε αυτή την περίπτωση δε συνέβη κάτι τέτοιο. Απλώς δε θα κατέβαινε με τα AGGOURIA και οι καταστάσεις θα ήταν οι ίδιες για το ματς της Πέμπτης.

Και μιας που αναφέρθηκα για τον αγώνα Κυπέλλου πάμε και λίγο στα αγωνιστικά για να δούμε και τι αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

Στα ημιτελικά έχουν μείνει ο περσινός κυπελλούχος, δύο από τα φαβορί για κατάκτηση και μία ομάδα από την ΙΙ.2
Οι Renaissance βρίσκονται στο buzzer από τη σεζόν 32 και είναι με διαφορά η μεγαλύτερη επιτυχία τους έως τώρα. Οι book θεωρούν ότι η παρουσία τους στους "4" είναι ήδη κάτι εξαιρετικό και φυσιολογικά είναι το μεγάλο αουτσάιντερ. Οι "τίγρεις" από το Corfu είναι το μεγάλο φαβορί για να βρεθούν για 2η σερί φορά στον τελικό του Κυπέλλου. Πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν φέτος με αξιοπρόσεχτη πορεία και στο B3.

Δεύτερο φαβορί είναι τα Μετεωρα B.C. Στο πρωτάθλημα η σεζόν τους είναι μάλλον απογοητευτική, ειδικά μετά το περσινό 21-1. Στόχος τους είναι το Κύπελλο και η κατάκτηση του πρώτου τίτλου τους. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι οι Supernova Elites, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στον τελικό θα έχουν εύκολο έργο.

Ο τίτλος του φαβορί πηγαίνει στην ομάδα του Kung Flu, κάτι που απεχθάνεται ο ίδιος. Φέτος είναι πρώτος στην Α1, βρίσκεται στους "16" του B3 και δείχνει ικανός ακόμη και για το double! Το βήματα γίνονται όμως ένα - ένα αρχής γενομένης με τον αγώνα της Πέμπτης.

ΚΥΠΕΛΛΟ
1. Supernova Elites 1,60
2. Μετεωρα B.C 2,80
3. Corfu Tigers 4,50
4. Renaissance 100

Last edited by Aimar 21 at 9/3/2021 12:33:23 PM

This Post:
11
310939.74 in reply to 310939.73
Date: 9/3/2021 2:10:43 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Στην ερώτηση εάν είμαι υπέρ αυτής της λογικής η απάντηση είναι ότι είμαι κατά

To κρατάμε στα υπόψιν. :-)

Δεν έχει σχέση ποιος το κάνει και ποιος αδικείται, ωστόσο έχει σχέση το πόσο. Δεν μπορούν όλα να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι. Για σένα ας πούμε είναι πλημμέλημα και για μένα πταίσμα. Δεν είναι μία νίκη που αλλοιώνει τη βαθμολογία. Δεν είναι για παράδειγμα 5ος και με τη νίκη αυτή βγαίνει 4ος και μία άλλη ομάδα μπορεί να καταλήξει στη 2η κατηγορία μέσω πλέι άουτ

Για να μιλήσουμε για ποσότητα στην αδικία θα πρέπει να δούμε που θα καταλήξει η κάθε ομάδα κλπ
Δεν έχει νομίζω πρακτικό ενδιαφέρον να αναλύσουμε όλα τα πιθανά σενάρια για να καταλήξουμε πόσο και ποιοι αδικούνται.
Θα φανεί στο χειροκρότημα!

Συμφωνώ σε αυτό που λες, αλλά σε αυτή την περίπτωση δε συνέβη κάτι τέτοιο. Απλώς δε θα κατέβαινε με τα AGGOURIA και οι καταστάσεις θα ήταν οι ίδιες για το ματς της Πέμπτης.

Για τις καταστάσεις του Μετεωρίτη συμφωνούμε ότι δεν θα άλλαζε κάτι.

Για τις δικές μου καταστάσεις σου μιλάω.
Και εγώ αν είχα συννενοηθεί με τον Αετό, δεν θα κινδύνευα να αποκλειστώ (αφού θα είχα καλύτερο ενθουσιασμό με τα Αγγούρια)
αν είχα συνεννοηθεί με τον άμπαλο δεν θα κατέβαζα τον Vozelj στο κύπελλο και θα είχε σήμερα κατάσταση
και πάει λέγοντας...!

Αν μπούμε όλοι στην λογική των συνεννοήσεων,παύει να έχει και νόημα η φάση.Αυτό λέω!

Μπορούμε να τα παίζουμε και στο μιλητό τα παιχνίδια,αλλά δεν έχει πλάκα! :-)

ΚΥΠΕΛΛΟ
1. Supernova Elites 1,60
2. Μετεωρα B.C 2,80
3. Corfu Tigers 4,50
4. Renaissance 100

Tώρα έδεσε το γλυκό! Πάω για διαλογισμό,αρκετά με συγχύσατε!:-))

This Post:
00
310939.75 in reply to 310939.74
Date: 9/3/2021 2:51:15 PM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Για τις δικές μου καταστάσεις σου μιλάω.
Και εγώ αν είχα συννενοηθεί με τον Αετό, δεν θα κινδύνευα να αποκλειστώ (αφού θα είχα καλύτερο ενθουσιασμό με τα Αγγούρια)
αν είχα συνεννοηθεί με τον άμπαλο δεν θα κατέβαζα τον Vozelj στο κύπελλο και θα είχε σήμερα κατάσταση
και πάει λέγοντας...!

Αν μπούμε όλοι στην λογική των συνεννοήσεων,παύει να έχει και νόημα η φάση.Αυτό λέω!

Μπορούμε να τα παίζουμε και στο μιλητό τα παιχνίδια,αλλά δεν έχει πλάκα! :-)

Ε καλά δεν είναι κάτι που γίνεται κατά συρροή, αλλά μεμονωμένο περιστατικό. Σαφώς και δεν έχει νόημα το μιλητό.

Υγ. Εάν δεν κατακτήσεις το Κύπελλο μη τα βάλεις με τις εταιρίες που σε δίνουν φαβορί :)

Υγ2. Άσε που βλέπω να σε δίνουν φαβορί και για το πρωτάθλημα :P

@Nova, επιλογή 4 θα ήταν ότι την ήττα την έκανα για να έχουν οι Valencia κίνητρο αν κάνουν καλύτερο ρεκόρ από εμένα/τον πρώτο μπλε, να τα δώσουν όλα για να πάνε τελικό με απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Αυτό δεν στέκει ούτε ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας!!
Αν το κάνουμε ταινία ,θα γίνουμε! :-PP

Υγ3. Ούτε σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Μάλιστα... Το κρατάμε στα υπόψιν.

Advertisement