Ρωτάω γιατί τελικά από όλο το κείμενο δεν βγάζει κανείς άκρη αν τελικά είσαι υπέρ ή όχι αυτών των τακτικών (ασχέτως με το ποιος το κάνει κ ποιος αδικείται)?
Δλδ συμφωνείς ή διαφωνείς με την λογική της προσυνεννόησης....?
Δημοσιογράφοι. Γράφουν, γράφουν και τελικά δεν είσαι σίγουρος τι λένε!
ps: Ο καθένας επιλέγει να παίξει όπως νομίζει.Απλά κάποιες τακτικές μιας εκφράζουν,κάποιες άλλες όχι!
Απλά θα ήθελα να είναι ξεκαθαρο και από την πλευρά σου,ώς ομάδα της Α1 ,αν είσαι υπερ ή κατά αυτής της λογικής.
Στην ερώτηση εάν είμαι υπέρ αυτής της λογικής η απάντηση είναι ότι είμαι κατά. Γι' αυτό και δεν έχω στείλει ποτέ σε κάποια ομάδα να παίξουμε με χαλαρή διάθεση, παρότι έχω μιλήσει με Αετό, με Ξεφτιλαϊκό παλαιότερα αλλά και με σένα. Άσε που με τις συνεντεύξεις θα ήτανε εύκολο να ζητάω και... πληρωμή μία χαλαρή :P
Δεν έχει σχέση ποιος το κάνει και ποιος αδικείται, ωστόσο έχει σχέση το πόσο. Δεν μπορούν όλα να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι. Για σένα ας πούμε είναι πλημμέλημα και για μένα πταίσμα. Δεν είναι μία νίκη που αλλοιώνει τη βαθμολογία. Δεν είναι για παράδειγμα 5ος και με τη νίκη αυτή βγαίνει 4ος και μία άλλη ομάδα μπορεί να καταλήξει στη 2η κατηγορία μέσω πλέι άουτ.
Τώρα βγάζω πολλά στη φόρα αλλά τα 20k τους προστίματος θα δινόντουσαν στα AGGOYRIA για να μη καταθέσουν αγωγή και να μπει η υπόθεση στο συρτάρι! Πέρα από την πλάκα, νομίζω η πιο αδικημένη ομάδα θα είναι των Corfu Tigers εάν τερματίσουν στην 3η θέση. Σε αυτήν την περίπτωση εάν ο μειλίχιος Giorgio27 νιώθει αδικημένος νομίζω σίγουρα θα τα βρει με τον Meteoriti.
Στην ίδια φάση αν εμπαινα και εγώ στην λογική αυτή της συννενόησης
αυτή την στιγμη ο (43798823) δεν θα είχε 7 κατάσταση.
Αν λοιπόν φτάσουν τα πράγματα και κριθεί οριακά το ματς με μια ομάδα που συνεννοήθηκε και με την άλλη που δεν συνεννοήθηκε, πόση αξία έχει για σένα τελικά ένας τέτοιος τίτλος....? :-)
Συμφωνώ σε αυτό που λες, αλλά σε αυτή την περίπτωση δε συνέβη κάτι τέτοιο. Απλώς δε θα κατέβαινε με τα AGGOURIA και οι καταστάσεις θα ήταν οι ίδιες για το ματς της Πέμπτης.
Και μιας που αναφέρθηκα για τον αγώνα Κυπέλλου πάμε και λίγο στα αγωνιστικά για να δούμε και τι αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες.Στα ημιτελικά έχουν μείνει ο περσινός κυπελλούχος, δύο από τα φαβορί για κατάκτηση και μία ομάδα από την ΙΙ.2
Οι
Renaissance βρίσκονται στο buzzer από τη σεζόν 32 και είναι με διαφορά η μεγαλύτερη επιτυχία τους έως τώρα. Οι book θεωρούν ότι η παρουσία τους στους "4" είναι ήδη κάτι εξαιρετικό και φυσιολογικά είναι το μεγάλο αουτσάιντερ. Οι
"τίγρεις" από το Corfu είναι το μεγάλο φαβορί για να βρεθούν για 2η σερί φορά στον τελικό του Κυπέλλου. Πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν φέτος με αξιοπρόσεχτη πορεία και στο B3.
Δεύτερο φαβορί είναι τα
Μετεωρα B.C. Στο πρωτάθλημα η σεζόν τους είναι μάλλον απογοητευτική, ειδικά μετά το περσινό 21-1. Στόχος τους είναι το Κύπελλο και η κατάκτηση του πρώτου τίτλου τους. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι οι
Supernova Elites, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στον τελικό θα έχουν εύκολο έργο.
Ο τίτλος του φαβορί πηγαίνει στην ομάδα του Kung Flu, κάτι που απεχθάνεται ο ίδιος. Φέτος είναι πρώτος στην Α1, βρίσκεται στους "16" του B3 και δείχνει ικανός ακόμη και για το double! Το βήματα γίνονται όμως ένα - ένα αρχής γενομένης με τον αγώνα της Πέμπτης.
ΚΥΠΕΛΛΟ1. Supernova Elites 1,60
2. Μετεωρα B.C 2,80
3. Corfu Tigers 4,50
4. Renaissance 100
Last edited by Aimar 21 at 9/3/2021 12:33:23 PM