Χμμμμμμ δεν το καταλαβαινω το σημερινό απο οπου και να το διαβασω....κανονικά περίμενα +10 για εμας...και ομως...
Τα λαθη υπερβολικά, οι επιπλέον επιθέσεις...που είναι;;...τεσπά....χτυπάω 2-3 ακόμα παιχνίδια και αν στραβώσουν και αυτά...αλλάζω πλάνο...
Συμφωνα με τα pp100 το "καθαρο" σκορ ειναι 71-81 υπερ μου, εκτος αν εννοεις κατι αλλο οταν λες οτι περιμενες +10.
Το ματς παντως χωρα πολυ συζητηση. Η υπεροχη σου στα ριμπαουντ ειναι ξεκαθαρη κ την αυξανουν κι αλλο οι τακτικες που ακολουθησαμε. Εσενα το Λοου ποστ σου εδωσε ενα μπονους στο επιθετικο ριμπαουντ, ενω λειτουργησε αντιθετα για μενα η κινηση. Ισως να δινει κ μπονους η διπλη σωστη μαντεψια σου αλλα αυτο δεν ειναι ξεκαθαρο αν ισχυει ακομα. Αλλα το 18-23 που ηταν τα ριμπαουντ κατω απο τη ρακετα μου ειναι εξωπραγματικο.
Τα πολλα λαθη σου εχουν κ αυτα μια καποια εξηγηση. Καταρχην η ομαδα σου ειχε μ.ο. στα πρωτα 4 παιχνιδια 13.25 λαθη (οχι λιγα). Το Λοου ποστ θελει πολυ καλη πασα κ χειρισμο κ απο τις αξιολογησεις βλεπω οτι υστερεις λιγο εκει. Εχεις αποτελεσματικοτητα επιθεσης 6(υψηλο) κ εχεις βρει απεναντι σου μια καλη αμυνα 9(υψηλο) οποτε δυσκολεψε τη ροη σου. Αυτο μαλλον σε οδηγησε σε παραπανω λαθη απο το μ.ο. σου αλλα εσυ εκανες τα διπλασια. Επισης οι παικτες σου επαιξαν 46 λεπτα, ισως να επαιξε κ η κουραση ρολο.Οποτε καταληγω πως ειναι λογικο να κανεις πολλα λαθη, αλλα τα 27 ειναι παρα πολλα κ δεν δικαιολογουνται νομιζω. Ακομα κ πρεσαρισμα 4/4 να επαιζα τοσα λαθη δυσκολα τα κανει ομαδα ιδιου επιπεδου.
Τωρα για τις επιπλεον επιθεσεις που λες εγω εχω 73 σουτ + 19 βολες(9 επιθεσεις) + 9 λαθη = 91 επιθεσεις ενω εσυ 80 σουτ + 9 βολες (4 επιθεσεις) + 27 λαθη = 111 επιθεσεις. Εχεις κανει 20 επιθεσεις παραπανω οπως βλεπεις.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι γινανε πραγματα σε αυτο το παιχνιδι που δε τα βλεπουμε καθε μερα. Παντως εχεις καλη ομαδα κ εως τωρα ησουν ατυχος, εχασες 4 ματς οριακα, ειχες κ ενα τραυματισμο.
Last edited by babastrumf88 at 11/1/2014 10:18:53 PM