BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.16 > 15. Sezon

15. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169901.65 in reply to 169901.64
Date: 4/12/2011 3:46:06 PM
Overall Posts Rated:
22
İncow u tebrik ederim incow için lig atlamak ilaç gibi gelecektir.Oyuncuları çok yaşlı durumda bu ligde kalsaydı kadrosunu yenilemesi zor olurdu fakat üst liglerde ekonomisini toparlayıp takımını gençleştirmesi daha kolay olacaktır.

This Post:
00
169901.66 in reply to 169901.64
Date: 4/12/2011 4:19:56 PM
Overall Posts Rated:
245245
teşekkürler...

biraz kumara kaçan bir hareketti benimkisi. gençleri ve orta yaşlıları satıp tüm parayı yaşlılara (aslında aşırı da yaşlı değiller, 7 kişilik çekirdeğin 5'i 28, 2'si 30 yaşında) döktük. eğer ki takımların hevesleri kırılmaz yahut başkaca bir aksilik olmazsa gelecek sezon bu ligde normal sezon ve playofflarda daha büyük bir çekişme olacaktır diye tahmin ediyorum. zaten biraz da bu yüzden bu kumarı oynamaya karar verdik. umarım, gelecek sezon oyuna ilgi gösteren, foruma katılım gösteren tüm takımların emeklerinin karşılığını aldığı bir sezon olur.

bir de yaşlı oyuncuları almaktan çekinmeyin derim. doğru genç parçaları seçtikten sonra eğer şampiyonluk gerçekten isteniyorsa eksik kalan yerleri 28-30 yaş civarı oyuncularla doldurmaktan çekinilmemeli. üst lige çıkmak için bu tür fedakarlıktan kaçınılmamalı. nasılsa getirisi daha fazla olacaktır bu tercihin.

bense eğer işler istediğim gibi giderse gençleştirmenin dibine vurmayı düşünüyorum. 3 tane 18'lik alıp tümüyle onlarla oynacağım. gerçek hayattaki yoğunluk nedeniyle oyuna yeterince ilgi gösteremeyeceğim. (daha doğrusu fazla zaman ayırmamam gerekiyor oyuna işleri hallederken) o yüzden de böyle bir yola girmek zorunda kalacağım. tabii bunun neticesi de maalesef ki gerisin geri küme düşmek olacak. umarım 4. lige kadar düşmek zorunda kalmayız.

iyi oyunlar.

This Post:
00
169901.67 in reply to 169901.66
Date: 4/12/2011 4:35:50 PM
Overall Posts Rated:
245245
bir de kötü bir haberim var thinkers'a.

keşke benim maça çz çekip kazansa ve birkaç maça da normalle çıkıp daha fazla fark atsaydı. şimdi 2. lig biletini cebine koymuştu. II.2'den sns monsters bot oldu. bu sayede 2. lige 4 yerine 5 takım çıkacak. 3. ligler içinde 22-0 yapan 2 takım var. birisi finale kaldı (III.7'deki istanbulls) diğeri ise elendi. (III.14'deki clankios) istanbulls'un averajı 700+ ve yetişmesi zordu ama bu takım muhtemelen doğrudan finale çıkacaktır zaten. clankios ile aralarında 60 sayılık bir averaj farkı var ama o da dediğim şeyler yapılsaydı kapatılabilirdi.

testi kırıldıktan sonra yol gösteren çok olurmuşa benzedi biraz ama keşke normal sezonda bunu hesap edebilseydik. belki de şimdi 2. lige 2 takım gönderiyor olacaktık. neyse olan oldu. (aslında bunu yazıp yazmamak konusunda epey kararsız kaldım. hani durduk yerde thinkers'a bir hayıflanma sebebi oluşturmayayım diye. ama en azından hepimiz için bir tecrübe olur diye düşündüm.)

Last edited by GM-incow sk at 4/13/2011 7:51:48 AM

This Post:
00
169901.68 in reply to 169901.67
Date: 4/13/2011 4:23:20 PM
Overall Posts Rated:
00
Bak bunu bilmiyordum işten.. O halde thinkers'a bir çift sözüm var:

@Thinkers:
Beğendin mi he yaptiğiniz ? Insan 22-0 yapar bee, yuh sana. Bu kadar getirmişsin. Al işte ne oldu, incow sıyrıldı aramızdan, 15. sezon gene karşı karşıyayız :)) Birbirimize kaldık bir kez daha. Lanetli bu küme, ikimizde çıkamayacağız hiç bu ligden ; en doğrusunu Buğra yapti, kaçti kurtuldu, adam akıllı valla. Oyuna baştan başlasam, gene bu kümeye düşer miyim acaba yahu :-)

This Post:
00
169901.69 in reply to 169901.68
Date: 4/14/2011 4:27:59 AM
Overall Posts Rated:
22
Thinkersle senin maçında çiğneme zamanı vermediği için kaybetmesi şampiyonu incow yaptırdı.1 hata 1 şampiyonluk götürdü.

This Post:
00
169901.70 in reply to 169901.69
Date: 4/15/2011 7:16:41 PM
Overall Posts Rated:
102102
Uzun süredir yazmadığım eski kümemin forumuna bir mesaj da ben yazayım istedim. Bakalım eskilerden hatırlayan var mı bizi?:) Burada bulunduğum bir sezonluk süreç şu ana kadar oyundan en çok zevk aldığım periyot oldu kesinlikle. Yazmasam da her hafta girip inceliyorum. O zamanda 3. liglerin en çekişmeli ligi olan bu lig hala o görüntüsünü koruyor. O zamanın şampiyonluk adaylarından Wolfie ve thinkers hala buradalar. Buğrahan ise isyan bayrağını çekip alt lige düşme kararı almış.:) Üstteki mesajlardan birinde "incow sk" nın belirttiği gibi bu sezon ikinci liglerde sns monsters bot takım durumunda. Bu da demek oluyor ki 3. liglerden bir takım fazladan üst lige terfi edecek. Bu durumda 3. ligler arasında thinkers'dan iyi derecesi olan iki takım bulunuyor. Bu takımlardan birisinin şampiyon olma şansı yüksek olduğundan, terfi edecek diğer takım 22-0 ile normal sezonu tamamlayıp play-off'larda elenen ClanKios olacak. Ancak(!):) kendi ligimde bulunan Rollanba takımının da sahipsiz olduğunu söylemeliyim. Bu durumda 2. liglere yükselecek diğer takım da thinkers oluyor. Bu duruma başta thinkers olmak üzere Wolfie ve birçok takımın sevineceğini düşünüyorum. Vatana millete hayırlı olsun.:)

Yaptığım hesapta bir yanlışlık olabileceğinden tekrar hesaplamanızda fayda görüyorum..:)

This Post:
00
169901.71 in reply to 169901.70
Date: 4/16/2011 4:18:17 AM
Overall Posts Rated:
245245
ben Rollanba'yı atlamışım ya. çok güzel haber. umarım III.7'de bir sürpriz olmaz da thinkers 2. lige çıkar. görebildiğim kadarıyla hesapta bir yanlışlık yok.

akşama III.7'yi takip de ederiz artık.

This Post:
00
169901.72 in reply to 169901.71
Date: 4/17/2011 2:16:07 PM
Overall Posts Rated:
245245
ve sezon bitti.

benim açımdan şimdiye kadarki en zevkli sezonun sonuna gelmiş bulunuyorum. şansın da yanımda olmasıyla beraber ligi şampiyon bitirmek ve 2. lige çıkmak güzel oldu. kelepirler hariç tüm oyuncuları satışa çıkararak yeniden yapılanmayı da başlattım.

uzun süredir burada olan takımları geçip üst lige çıkmak biraz buruk bir sevince sebep olmuştu ki onu da dün gelen haberle bertaraf etmiş olduk. III.7'de 22-0 yapan takımın şampiyon olmasıyla beraber bot takım kontenjanından 2. lige çıkan 2. takım thinkers oldu. (eğer ciddi bir hesap hatası yapmıyorsak) kendisini tebrik ederim. diğer finalist fc trabzonspor'u da bir kez daha tebrik ederim.

uzaktan da olsa III.16'yı takip etmeyi sürdüreceğim, fırsat oldukça foruma da yazarım. buradaki takımların çoğundan daha yeni bir kullanıcıyım ama yine de oyunla ilgili yardımcı olabileceğim bir husus olursa elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışırım.

umarım birkaç sezon boyunca şu an mevcut olan takımlar üst lige terfi ederler de böylesi zorlu bir ligde mücadele vermenin karşılığını bir nebze olsun alırlar.

cümleten başarılar. iyi oyunlar, iyi akşamlar.

sağlıcakla kalın.

Last edited by GM-incow sk at 4/17/2011 2:18:10 PM

This Post:
00
169901.73 in reply to 169901.72
Date: 4/17/2011 3:55:29 PM
Overall Posts Rated:
00
Yolun açık olsun, tebrik ediyorum, hak ederek kazanılmış bir şampiyonluk.

Thinkers'in 2. lige çıktığını senden duydum, umuyorum öyledir gerçekten. Bu sezon çok şeye gebe oldu, artık seneye inşallah aranıza katılabilirim, bıktım burdan :)))

@thinkers,
Eğer çıktıysan (ki confirm edilmedi daha ama olsun) çok sevindim senin adına. Seni yenmem bile bir hayıra vesile olmuş oluyor, 1 kümeden 2 takımı 2. ligde uğurlamak adına. Umarım yolun açık olur senin de...

This Post:
00
169901.74 in reply to 169901.73
Date: 4/18/2011 7:52:03 AM
Overall Posts Rated:
22
Thinkers ve İncow takımlarını tebrik ederim ve üst ligde başarılar dilerim.

This Post:
00
169901.75 in reply to 169901.74
Date: 4/18/2011 9:30:07 AM
Overall Posts Rated:
245245
teşekkürler. sizi de bekleriz bir an önce.

draftlar gelmiş. 18'lik MVP potansiyelli bir adam bile yok ama yine de piyango thinkers ve los angeles lakers'a vurmuş gibi duruyor. hele ki thinkers'ın son sıradan olmasına rağmen kaptığı gençleri maaş ve potansiyel itibariyle iyi duruyor. inşallah özellik dağılımları da iyidir. bu arada fiyatı ve yetenekleri uygun olan gençlere talip olduğumu da belirtmek isterim.

hayırlı olsun.

Advertisement