BuzzerBeater Forums

Hellas - III.5 > Season 26

Season 26

Set priority
Show messages by
This Post:
00
252068.648 in reply to 252068.647
Date: 3/17/2014 8:21:06 AM
Overall Posts Rated:
419419
Μπαίνεις μέσα... Δεν μιλάς σε κανέναν... Κανονίζεις πράγματα με μυστικοπάθεια... Δεν λες τίποτα για το παιχνίδι... Τι πας να κάνεις;;; Γίνεσαι karapatsakidis; Ή μήπως θέλεις να πάρεις του Ουστ τώρα που υποβιβάστηκε; Δεν μας τα λες καλά...

This Post:
00
252068.649 in reply to 252068.648
Date: 3/17/2014 8:32:02 AM
Overall Posts Rated:
291291
περίμενεεεε γράφω..έχω έμπνευση...

This Post:
00
252068.650 in reply to 252068.649
Date: 3/17/2014 8:56:57 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
περίμενεεεε γράφω..έχω έμπνευση...

EPITELOUS!!!!!!!!!!!!!!!!!gia sena rwtousa!!!! :)

From: Thor
This Post:
55
252068.651 in reply to 252068.647
Date: 3/17/2014 12:18:35 PM
Overall Posts Rated:
291291
ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ..............για δες πως τα φέρνει ο καιρός....
εκεί που καθόμουν αμέριμνος και επιθεωρούσα τις εργασίες αναστήλωσης της Valhalla καθώς και την εκπαίδευση νέων μαχητών...το βλέμμα μου πλανήθηκε στην όμορφη χώρα μου...
Ήταν μια περίεργη χρονιά για εμάς φέτος, πολλές ατυχίες και αναποδιές, πολλά έργα έγιναν αλλα και μεγάλες στεναχωριες ήρθαν...
στα δεξιά μου κοντά στην είσοδο του λιμανιού συνέχιζαν αδιάκοπα τις εργασίες καθαρισμού απο τα απομεινάρια 5-6 ψαρόβαρκών που είχαν στείλει τα Μπαοκια απο την Σάμο το Σάββατο...Και μόνο που είχαν το θάρρος να παρουσιαστούν άξιζαν τον σεβασμό μου...για αυτό είχα στείλει μια τάξη απο το Δημοτικό να τους βυθίσει...Όμως απο παιδιά δεν πρέπει να περιμένεις και μεγάλη αυτοσυγκράτηση...εεε και το παραέκαναν με την φιλοξενια... :))
χοχοχοχο χαμογέλασα, μερικοί απο αυτούς όντως θα μπορούσαν να κατέβουν και σε μεγαλύτερες μάχες...

Αναρωτιόμουν πόσο περίεργη θα είναι η αίσθηση τώρα που ξεκινάνε τα play off και οι Vikings για πρώτη φορά θα παρακολουθούν απο την ασφάλεια της 5ης θέσης...
ξάφνου το μάτι μου έπιασε καπνό απο άλογο να έρχεται απο την δυτική πλευρά της πεδιάδας ...μοναχικός καβαλάρης σκέφτηκα...κάποιο μήνυμα μεταφέρει...

Αργά σηκώθηκα και προχώρησα προς τις μεγάλες πύλες που σιγά σιγά άνοιγαν....ο καβαλάρης εντωμεταξύ είχε πλησιάσει κοντά. Δίπλα στην πύλη στεκόταν αγέρωχος ο Το ΒΑΟ....αυτός συνάντησε πρώτος τον αγγελιοφόρο, ο οποίος πρόλαβε να μουρμουρήσει κάτι πρίν παραδώσει στον γίγαντα αυτό που μετέφερε....

Ενώ πλησίαζα, παρακολουθούσα το πρόσωπο του Το ΒΑΟ το οποίο είχε αρχίσει να αλλάζει εκφράσεις ενώ διάβαζε το νέο...όταν τον πλησιάσα πλέον το γέλιο του ήταν αστραφτερό. "Τι συμβαίνει ρώτησα...?"Για να μου απαντήσει...: "νομίζω θα καθυστερήσουμε λίγο τα έργα...έχουμε δουλειές..."μου είπε και μου έδωσε τα κείμενα...

Καθώς διάβαζα τα αποτελέσματα του ομίλου, την νίκη των Empires που μας έβαζαν 4ους στο παιχνίδι, κοίταξα στον ουρανό και φώναξα...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πατέρα ODIN....

γύρισα στον Το ΒΑΟ...θυμήσου του είπα την αίσθηση του ιδρώτα στα κορμιά των πολεμιστών μας, τον πόνο απο την προσπάθεια, την δύναμη και την ενεργεια που βγαίνουν μόνο..στην μάχη..Φίλε μου πηγαίνουμε σε πόλεμο στην Villag Sports Hall..

Γύρισα σε έναν σκλάβο ενθύμιο απο παλιά εξόρμηση στο χωριό του Αλέξανδρου...εσύ σκουλήκι σήμανε τις καμπάνες....!!!!!!

Ο Ploss απο το απέναντι παρατηρητήριο με κοιτούσε και μόλις κατάλαβε άρχισε να αλλαλάζει απο την χαρά του....

Η φασαρία που δημιούργησαν οι καμπάνες και οι φωνές έβγαλαν τον Σαβουρίδη απο την σκηνή του...με μια ματιά κατάλαβε και εκείνος και αναζήτησε τα όπλα του.

Σε έναν μικρό τον φώναξα και ζήτησα να στείλει μήνυμα στον μάγο-ιερέα να μάθουμε τα νέα του Zhang...
Μαλιόπουλος και Moreno με συναπάντησαν ενώ βάδιζα με γοργό βήμα προς την μεγάλη σάλα...
"Είναι αλήθεια??" με ρώτησαν και οι 2 με ένα στόμα...Αλήθεια είναι ετοιμαστείτε, το βράδυ σαλπάρουμε δυτικά....αύριο θα δειπνήσουμε σε άψυχα κορμάκια Villagkourwn...

Το σχέδιο είχε ήδη καταστρωθεί στο μυαλό μου....επίθεση και μόνο επίθεση...θα δίναμε μια τελευταία μάχη για φέτος άξια να την μνημονούν οι βάρδοι στο περασμα των αιώνων....

μια φωνή με επανέφερε απο τις σκέψεις μου...
"Thor, τι ώρα φέυγουμε?" ακούστηκε η φωνή του.... Zhang...

This Post:
00
252068.652 in reply to 252068.651
Date: 3/17/2014 12:54:48 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Καθώς διάβαζα τα αποτελέσματα του ομίλου, την νίκη των Empires που μας έβαζαν 4ους στο παιχνίδι, κοίταξα στον ουρανό και φώναξα...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πατέρα ODIN....

eyxaristhse kai tous empire!!!mhn ginesai karapatsakidis pou akoma perimenw ena eyxaristw!!!! :)

Γύρισα σε έναν σκλάβο ενθύμιο απο παλιά εξόρμηση στο χωριό του Αλέξανδρου...εσύ σκουλήκι σήμανε τις καμπάνες....!!!!!!

fere ton sklavo pisw!!!!!ton thelei o Kotidhs!!!!

ashmanth leptomereia....h stratia tou Thor POTE den exei perasei nikhfora apo to mikro xwrio mas!! :/

ara mallon o sklabos efyge me thn thelhsh tou k einai lipotakths! :?

Ενώ πλησίαζα, παρακολουθούσα το πρόσωπο του Το ΒΑΟ το οποίο είχε αρχίσει να αλλάζει εκφράσεις ενώ διάβαζε το νέο...όταν τον πλησιάσα πλέον το γέλιο του ήταν αστραφτερό. "Τι συμβαίνει ρώτησα...?"Για να μου απαντήσει...: "νομίζω θα καθυστερήσουμε λίγο τα έργα...έχουμε δουλειές..."μου είπε και μου έδωσε τα κείμενα...

xmmm!!!!thymizei thn istoria ths podosfairikhs Danias to 1992,pou apo tis paralies phran thn thesh ths Gioygkoslavias k katekthsan to euro!!

kanonise na mou fas thn anodo!!!!!!!!!!!!!!! :@

Το σχέδιο είχε ήδη καταστρωθεί στο μυαλό μου....επίθεση και μόνο επίθεση...θα δίναμε μια τελευταία μάχη για φέτος άξια να την μνημονούν οι βάρδοι στο περασμα των αιώνων....

LET THE GAMES BEGIN!!!!!!!!!!

pros mishto: dwse shma enarkshs plau-off!!san to persino an thymasai...

This Post:
00
252068.653 in reply to 252068.652
Date: 3/17/2014 1:19:41 PM
Overall Posts Rated:
291291
εμείς σκλάβους παίρνουμε ακόμα και αν χάνουμε....φετίχ μας...:))

τα λέμε στον τελικό...

η αγάπούλα μάλλον λούφαξε...δεν ξέρει τι ετοιμάζουμε αύριο...

This Post:
00
252068.654 in reply to 252068.652
Date: 3/17/2014 1:19:43 PM
Overall Posts Rated:
291291
εμείς σκλάβους παίρνουμε ακόμα και αν χάνουμε....φετίχ μας...:))

τα λέμε στον τελικό...

η αγάπούλα μάλλον λούφαξε...δεν ξέρει τι ετοιμάζουμε αύριο...

From: Kung Flu

To: Thor
This Post:
00
252068.655 in reply to 252068.651
Date: 3/17/2014 1:21:35 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
:-$ Μόνο ένα μπαλάκι μου επιτρέπετε και θα το δώσω...!

Ps: Δίνω και ένα στο μισητό για το πόστ με το Κοτίδη που το ξέχασα...!

Ps 2: Δεν θυμάμαι τι είχα γράψει πέρσι πριν την έναρξη των οφφ...! Νομίζω σε εκείνη την φάση κλαιγόμουνα για τον ψηλό που είχε πάρει η Λάρισα....!! :D

This Post:
00
252068.656 in reply to 252068.651
Date: 3/17/2014 1:35:40 PM
Overall Posts Rated:
419419

Εντάξει, υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα χαμένων μαχών που μνημονεύονται στο πέρασμα των χρόνων.. Δεν θα το κάνουμε και θέμα δηλαδή... Πάντως respect και μόνο που θα εμφανιστείτε αύριο, περιμένα να αρχίσουν δικαιολογίες τύπου "δεν είδα την βαθμολογία", "με μπέρδεψε η αλλαγή της ώρας" και άλλα τέτοια...

Ελπίζω ο Zhang να είναι καλά αύριο και να μην χάσει το πάρτι...

Σε μας η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά. Στα αποδυτήρια έχει προστεθεί η πινακίδα:

Thor, 5/1/2014
Ρε Kung Flu.... Αφου ο αλλος ειναι my bitch....

21 ώρες και 54 λεπτά....

This Post:
00
252068.657 in reply to 252068.655
Date: 3/17/2014 3:57:56 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ps: Δίνω και ένα στο μισητό για το πόστ με το Κοτίδη που το ξέχασα...!

thanks!!!!!!to ektima o Kotidhs!!!

Ps 2: Δεν θυμάμαι τι είχα γράψει πέρσι πριν την έναρξη των οφφ...! Νομίζω σε εκείνη την φάση κλαιγόμουνα για τον ψηλό που είχε πάρει η Λάρισα....!! [ :D]

epishmo emvathrio enarkshs twn play-off me shma mia kota pros timh tou kollhtou sou!!!

This Post:
11
252068.658 in reply to 252068.657
Date: 3/17/2014 4:19:01 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Α.. Κάτι θυμάμαι....!

Μάλλον αυτό είναι.....!

Και επίσημα λοιπόν ανακοινώνω την έναρξη τψν play off....!! http://www.youtube.com/watch?v=qjV0_5OAIiE (party)

Advertisement