Καθώς διάβαζα τα αποτελέσματα του ομίλου, την νίκη των Empires που μας έβαζαν 4ους στο παιχνίδι, κοίταξα στον ουρανό και φώναξα...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πατέρα ODIN....
eyxaristhse kai tous empire!!!mhn ginesai karapatsakidis pou akoma perimenw ena eyxaristw!!!! :)
Γύρισα σε έναν σκλάβο ενθύμιο απο παλιά εξόρμηση στο χωριό του Αλέξανδρου...εσύ σκουλήκι σήμανε τις καμπάνες....!!!!!!
fere ton sklavo pisw!!!!!ton thelei o Kotidhs!!!!
ashmanth leptomereia....h stratia tou Thor POTE den exei perasei nikhfora apo to mikro xwrio mas!! :/
ara mallon o sklabos efyge me thn thelhsh tou k einai lipotakths! :?
Ενώ πλησίαζα, παρακολουθούσα το πρόσωπο του Το ΒΑΟ το οποίο είχε αρχίσει να αλλάζει εκφράσεις ενώ διάβαζε το νέο...όταν τον πλησιάσα πλέον το γέλιο του ήταν αστραφτερό. "Τι συμβαίνει ρώτησα...?"Για να μου απαντήσει...: "νομίζω θα καθυστερήσουμε λίγο τα έργα...έχουμε δουλειές..."μου είπε και μου έδωσε τα κείμενα...
xmmm!!!!thymizei thn istoria ths podosfairikhs Danias to 1992,pou apo tis paralies phran thn thesh ths Gioygkoslavias k katekthsan to euro!!
kanonise na mou fas thn anodo!!!!!!!!!!!!!!! :@
Το σχέδιο είχε ήδη καταστρωθεί στο μυαλό μου....επίθεση και μόνο επίθεση...θα δίναμε μια τελευταία μάχη για φέτος άξια να την μνημονούν οι βάρδοι στο περασμα των αιώνων....
LET THE GAMES BEGIN!!!!!!!!!! pros mishto: dwse shma enarkshs plau-off!!san to persino an thymasai...