, tavaly nekem azért volt kicsit unalmas, mert ha jól emlékszem 15-ös keretből 13-at lehetett pályára küldeni, ráadásul 12 csapat volt, magyarul a 10 legjobb emberedet mindig benthagytad és csak annyit kellett gondolkodni, hogy a cserék cseréi közül kit hagysz ki, FA-piac meg kb nulla volt, mert eleve 180 játékos volt a csapatoknál. Idén sokkal taktikusabbnak kell lenni, de több a lehetőség a csapatépítésre is.
Én ezzel nem értek egyet. Én aktív voltam az FA piacon, próbáltam cserélni is, és a keretemet is folyamatosan alakítottam. Az eredménye meglett neki. Persze aki nem csinálta ezt, az nem élvezte, de a lehetőség adott volt.
A többi nagyjából stimmel.
Viszont ma egy buta dologgal találkoztam. A példa csak az érthetőség miatt:
4 emberem 15 ast, 0 TO; 1 emberem 1 ast, 5 to. A csapatom A/to átlaga 0,2
másik csapatba 4 ember 5 ast, 5 to; 1 ember 10 ast, 1 to a csapata átlaga 3, ő nyeri meg a kategóriát én meg utolsó vagyok.
Összesen 60/5 vs 30/21 mégis az ő átlaga a jobb, mert a 0-val való osztás értelmezhetetlen. PFFFF akkor mi értelme az A/TO és az STR statisztikáknak? Akinek nincs TO-ja az értelmezhetetlenné válik. Nem az lenne a lényeg, hogy mindenki TO nélkül hozza le a meccseket?
u.i: Ha senki se játszik a csapatomból aznap, akkor minden stat mutatóból 1 pontot kapok, vagy akkor nullát?
Last edited by JoeBlack at 10/19/2017 1:41:27 AM