BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
179986.642 in reply to 179986.641
Date: 12/13/2011 7:48:59 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Πολλά συνχαρητήρια για την νίκη.Οταν είχα πει ότι η επιλογή της ήττας στο πρώτο παιχνίδι ήταν λάθος δικαιώθηκα...Εκανες μεγάλη νίκη έπρεπε να χαρείς την πρόκριση...Μακάρι να έρθει κ αυτή!!!

This Post:
00
179986.643 in reply to 179986.642
Date: 12/13/2011 8:55:32 AM
Overall Posts Rated:
173173
Οταν είχα πει ότι η επιλογή της ήττας στο πρώτο παιχνίδι ήταν λάθος δικαιώθηκα

είναι λίγο άνευ ουσίας η κουβέντα που θα γίνει παρακάτω , ειδικά μετά από μία τέτοια νίκη... αλλά σορρυ και αυτό που γράφεις είναι άνευ ουσίας και δεν μένει έτσι :)

Αρχικά για ποια ακριβώς επιλογή της ήττας μιλάς? ποτέ δεν επιλέξαμε να χάσουμε. Και φαντάζομαι μιλάς για το πρώτο παιχνίδι με τους Αυστριακούς όπου παίξαμε χαλαρά. Και οκ , ας πούμε πως δικαιώνεσαι και παίζαμε κανονικά στο πρώτο ματς , και ναι κερδίζαμε (πάντα μιλάμε για ένα ματς που χάσαμε στους 6 πόντους!)... με 1 ενθουσιασμό λιγότερο πιστεύεις είχαμε ελπίδες εχθές με τους Ρώσους? Εδώ κοιμήθηκε ο θεός , τραυματίσαμε τον καλύτερο παίκτη και κερδίσαμε με μόνο 6 πόντους...

Και αν η δικαίωση σου είναι ότι μας στοίχισε η πρώτη ήττα από τους αυστριακούς , ναι είναι κοινή λογική πως όταν έχεις μία Ιταλία και μία Ρωσία που όλοι ανοίγουν τα πόδια τους , μία ήττα από μια υποδεέστερη ομάδα θα σου στοιχίσει.

Γιαυτό από την αρχή είπαμε θα πάνε όλα χαλαρά μέχρι την Ρωσία για να έχουμε ελπίδες με δυνατά να τους κερδίσουμε (εξαίρεση ήταν η Λευκορωσία για ευνόητους λόγους όπου παίξαμε κανονικά). Λέγεται στρατηγική , όπου την φτιάχνεις για να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητές σου. Και για να το κάνω πιο εύκολο σε όλους να το δουν να μην υπάρχει καμία υπόνοια παραπληροφόρησης , σε καμία περίπτωση δεν επιλέξαμε να χάσουμε κανένα παιχνίδι!!!

Υ.Γ.: Το είπα πως θα είναι κάπως η κουβέντα...

This Post:
22
179986.644 in reply to 179986.643
Date: 12/13/2011 9:16:38 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Πρόσεξε να δεις κάτι αναλαμβάνεις την Εθνική κ σε ελάχιστες ημέρες πρέπει να δεις τα ντραφτ,να επικοινωνήσεις με χρήστες που έχουν 19αρηδες, 20αρηδες, να δεις το ρόστερ που θα πάρεις στο τουρνουά.Ο χρόνος είναι ελάχιστος για να γίνουν όλα αυτά.Ετσι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με ίδιες αγ καταστάσεις δεν ρισκάρεις κατά την προσωπική μου άποψη.
Στην συνέχεια είπατε ότι ο στόχος είναι άλλος.Η σωστή προπόνηση κ να φτιάξουμε στο μέλλον παίχτες εκεί σταμάτησα την συζήτηση σεβάστηκα την απόφαση σας.
Το ότι οι αντίπαλοι είναι καλύτεροι δεν πάει να πει ότι δεν παλεύουμε έτσι??? Οπως είπες οι λεπτομέρειες κ η τύχη ήταν υπέρ μας.Π.χ όταν είχα την Εθνική στους 16 του τουρνουά με την ανανέωση της Παρασκευής έκανα παπάδες με αγ καταστάσεις έχοντας παιχνίδι την Δευτέρα με το Ισραηλ.Σάββατο ξημερώματα κ απόγευμα είχαμε 3 τραυματισμούς βασικών
παιχτών οπότε η τύχη χαμογέλασε σε κάποιους άλλους.
Τέλος μην μου πείτε ότι μετά από την νίκη στην άκρη του μυαλού σας δεν είπατε αν είχαμε την νίκη στο πρώτο παιχνίδι τώρα θα είχαμε το πάνω χέρι εμείς...

Καλή συνέχεια πάντως να έχετε μακάρι να καταφέρεται την πρόκριση.Αν δεν έρθει να πετύχεται τον στόχο σας για καλό όλης της κοινότητας.
Μην νομίζετε πάντως ότι είχα σκοπό την παραπληροφόρηση της κοινότητας προσωπική άποψη εξέφρασα....

This Post:
00
179986.645 in reply to 179986.644
Date: 12/13/2011 10:24:18 AM
Overall Posts Rated:
173173
Δυστυχώς αυτά που λες γινόντουσαν παλιά... όταν ο προπονητής ήταν μόνος του και έκανε μόνος του όλη την χαμαλοδουλειά (ή τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι μιας και με εμάς δεν είναι έτσι)... από την πρώτη μέρα ο tzilardino ήταν πάνω στους 21χρονους και οι υπόλοιποι πήραμε τις ηλικίες μας. Και ο χρόνος είναι υπεραρκετός και για να μάθεις τους παίκτες σου και όλα! Και το σαββατοκύριακο πριν τον πρώτο αγώνα είχαμε όλο το team μια ολοκληρωμένη εικόνα του ρόστερ για να ξέρουμε ποιους θα καλέσουμε. Και από την πρώτη μέρα είπαμε πως για να έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε τους Ρώσους έπρεπε να πάμε με όσο περισσότερο ενθουσιασμό εκεί... βέβαια ποτέ δεν μου απάντησες τι θα γινόταν εχθές αν φτάναμε με λιγότερο ενθουσιασμό (και μην μου πεις τα περί τύχης και δεν ξέρεις τι θα γινόταν... εγώ σου μιλάω στο σενάριο που παίχτηκε ήδη... βγάλε έναν ενθουσιασμό από εμάς)

Τώρα γιατί μπερδεύεις το ένα με το άλλο δεν μπορώ να καταλάβω! Το ότι στόχος μας είναι να προπονήσουμε σωστά αυτούς που έχουν ελπίδες για την μεγάλη εθνική δεν έχει καμία σχέση με τις τακτικές του αγώνα και ευτυχώς όλο το team είχαμε φιλοδοξίες και δεν θέλαμε να είμαστε μια Αυστρία που θα τελειώσει με ρεκόρ 4-3 για παράδειγμα και να είναι όλα μέλι γάλα!

Τέλος σου ξαναλέω... είναι κοινή λογική ότι το είπαμε πως αν είχαμε την νίκη στο πρώτο ματς θα είχαμε το πάνω χέρι... αλλά δεν συμφωνούμε στην λογική ότι έπρεπε να παίξουμε κανονικά , γιατί τότε δεν θα είχαμε την χθεσινή νίκη , οπότε αν τα υπολογίσεις , παραπάνω χαμένοι θα ήμασταν.

Ευχαριστούμε πάντως και θα προσπαθήσουμε στο τελευταίο ματς να προκριθούμε.
Και απλά για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις , επειδή χρησιμοποιείς πληθυντικό , αυτή είναι η προσωπική μου άποψη η οποία βέβαια έχει συζητηθεί με τα άλλα παιδιά από το team. Απλά δεν μιλάω εκ μέρους όλων αλλά μόνο εκ μέρους μου γνωρίζοντας όμως πως οι άλλοι συμφωνούν κατά το πλείστον με αυτά που γράφω.

This Post:
00
179986.646 in reply to 179986.645
Date: 12/26/2011 1:57:21 PM
Overall Posts Rated:
302302
λοιπον με τα πολλα πολλα τελειωσαμε το τουρνουα χανοντας την προκριση στην ισοβαθμια με τους ρωσους...καναμε οτι καλυτερο μπορουσαμε πιστευω αφου πολλοι λιγοι ηταν αυτοι που ανταποκρινονταν στα μηνυματα μου για τους 21 χρονους τους φετος...

πλεον το ροστερ θα αδειασει θα γινει το σκαουτινγκ των 20 χρονων για να ειμαστε ετοιμοι για του χρονου οπως και θα ξεψαχνισουμε τους 19 χρονους που εχουν προυποθεσεις...

αυτα τα ολιγα λοιπον αφου εχουμε αρκετη δουλεια για να στησουμε σωστα την ομαδα χωρις τεχνικα λαθη και να μας κυνηγαει ο χρονος...

καλη χρονια σε ολους και τα λεμε πιο αναλυτικα σε λιγο καιρο με τα καινουργια φιντανια μας...

This Post:
11
179986.647 in reply to 179986.646
Date: 12/27/2011 5:06:28 AM
Overall Posts Rated:
302302
μεσα σε δυο μερες καναμε μια επιχειρηση σκουπα σε ολες τις κατηγοριες απο iv μεχρι a1 και ειδαμε ολους τους φετινους 20 χρονους...ολοι μα ολοι οι παικτες που ειναι στην διαθεση μας εχουν περασει απο κοσκινο και μπορω να πω οτι εχουμε πολυ λιγες καλες επιλογες.

η φετινη πορεια μας τελειωσε και ετσι οι μοναδικοι παικτες 21 χρονων που εμειναν ειναι αυτοι που μπορουν να συνεχισουν για κατι καλυτερο λογω προοπτικης αλλα και καλης δουλειας...

οι μανατζερ τους θα ανταμοιφθουν για την αριστη συνεργασια ολο αυτον τον καιρο κρατωντας τους παικτες τους στην ομαδα για να μαζεωουν εμπειρια

σε λιγες μερες θα δειτε μερικους απο τους 20 χρονους που εχουμε στα υποψιν αλλα μην τρεφεται πολλες ελπιδες αφου τοσο καιρο μας εχουν γραψει πολλοι χρηστες...

θα ηθελα να ευχαριστησω τον geopal ο οποιος αποχωρησε οχι με την θεληση του αλλα μπαναριστικε και αυτος οπως απαιτειται απο το κλιμα της εποχης.Αγνωστο το γιατι αλλα καλη συνεχεια αν ξεκινησει απο την αρχη..

καλη χρονια και καλη συνεχεια

This Post:
33
179986.648 in reply to 179986.647
Date: 12/27/2011 6:45:13 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663

θα ηθελα να ευχαριστησω τον geopal ο οποιος αποχωρησε οχι με την θεληση του αλλα μπαναριστικε και αυτος οπως απαιτειται απο το κλιμα της εποχης.Αγνωστο το γιατι αλλα καλη συνεχεια αν ξεκινησει απο την αρχη..

πιστευω οτι θα επιστρεψει και δυνατοτερος ....να τον ευχαριστησουμε ολοι μαζι!!!!

From: Nick98
This Post:
00
179986.649 in reply to 179986.648
Date: 12/30/2011 8:38:20 AM
Overall Posts Rated:
33
Συγχαρητηρια στον προπονητη των μικρων.
Λοιπον εγω εχω αυτον τον παιχτη Adonis Kermelidis (21039922) και τον προπονω εδω και 5 βδομαδες περιπου!Μπορει να φτασει εθνικη αν συνεχισω να τον προπονω?Εχει ηδη φτασει το εσωτερικο σουτ στο 10 και τα ριμπαουντ στο 9 και την αμυνα στο 8!Μεχρι το τελος της σεζον πιστευω θα εχει φτασει στην αμυνα στο 12 και τα ριμπαουντ 1-2 ποπ οπως και το σουτ!

Πως σας φαινεται?Ξερω οτι υπαρχουν πολλοι ακομα παιχτες σε τετοια ηλικια πολυ καλυτεροι.Αλλα βλεπω οτι οι επιλογες σας ειναι λιγες!Εγω ουτως η αλλως τον προπονω για να εχω ενα καλο 5άρι στην ομαδα μου!Αλλα θελω να μου πειτε αν ενδιαφερεστε για να παρω γυμναστη μεγαλυτερου επιπεδου!

This Post:
00
179986.650 in reply to 179986.649
Date: 12/30/2011 8:50:45 AM
Overall Posts Rated:
302302
στειλε μου pm με τα σκιλ του για να σου πω καλυτερα...

για μεγαλη εθνικη δεν νομιζω να φτασει παντως εκτος αν γινει SF...στειλε μου και θα τον δουμε μαζι

ευχαριστω για το ενδιαφερον

This Post:
00
179986.651 in reply to 179986.650
Date: 1/3/2012 10:37:32 AM
Overall Posts Rated:
302302
εχθες 2/1/2012 πλεον αντιμετωπισαμε την εθνικη ομαδα της σουηδιας σε ενα φιλικο τεστ εχοντας στην συνθεση μας μερικους απο τους 20χρονους που περασαν στο boot camp...

τον ηπιαμε απο τους σοηδους αλλα θελω να διευκρινησω οτι ειχαμε ενθουσιασμο 1 λογω του ψαξιματος που κανουμε σε 20 χρονους και 19 χρονους

η ομαδα σταθηκε πολυ καλα ομως στις θεσεις των ψηλων εχουμε ακομα προβλημα...θα ζοριστουμε πολυ εκει αφου οι επιλογες μας ειναι περιορισμενες...

καλα για να βγαλουμε ενα αξιολογο προιον???ζορικα τα πραγματα...εχουμε καιρο ομως ακομα γυρω στις 5-6 εβδομαδες μαζι με τα πλειοφ

This Post:
00
179986.652 in reply to 179986.651
Date: 1/3/2012 11:08:33 AM
Overall Posts Rated:
10001000
η αλήθεια είναι ότι οι Σουηδοί έπαιζαν με ηλικίες 21 σχεδόν αποκλειστικά ενώ εμείς είχαμε πολλούς 20χρονους.οπότε...

πήρε συμμετοχή και ένας δικός μου χθες,αλλά ήταν η ντροπή της ομάδας!για τον Κουλοχέρη μιλάω που είναι όνομα και πράγμα μέχρι τώρα!
χαχαχαχαχαχα

δεν σταυρώνει καλάθι το παλικάρι λέμε!

Advertisement