Πάντως ο τραυματισμός που σε έχει πειράξει πιο πολύ από όλους ήταν την σεζόν 32 απέναντι στον Μαμού. Ήταν Σάββατο και στο 7ο λεπτό ο Τορτολέρο έκανε εσκεμμένο φάουλ πάνω στο ΣΦ μου τον Νίκολς τον οποίο δεν είχα την Τετάρτη διαθέσιμο για το Β3 σε νοκ άουτ απέναντι στον Τούρκο. Διπλομάντεψα για Λόου Ποστ, έπαιξε κοίτα μέσα. Προφανώς με μονό μάντεμα και τον Νίκολς διαθέσιμο αντί για -12 που έχασα να είχαμε ντέρμπι. Ήθελα πάρα πολύ να φτάσω στους 8, πάρα πολύ. Ήταν η 1η και μοναδική φορά τελικά φορά που έπαιξα στο Β3. Τότε κουβαλούσες τον ενθουσιασμό του πρωταθλήματος (τώρα παίζεις με default). Όλη τη σεζόν έπαιζα χαλαρά μέσα έξω με εξαίρεση το ματς εναντίον του Μάνου μέχρι να αποκλειστώ. Το Β3 ήταν κάτι το διαφορετικό μόνο και μόνο γιατί δεν ήξερα αν θα ξαναπαίξω ποτέ μου. Μου άρεσε πολύ η ομάδα που είχα τότε και την αγαπούσα αλλά ήταν γερόντια. Ενισχύθηκα και με τον Σασύς καθαρά για το Β3 και κυρίως επειδή είχε 17 ριμπάουντ. Ο Κωστάκης είχε 14.
Στο κύπελλο αποκλείστηκα γιατί έβαλα τον ψηλό να μαρκάρει το ΣΦ και τον κοντό στη ρακέτα ή κάτι τέτοιο. Μπερδεύτηκα. Ματς την Τρίτη, ματς την Τετάρτη, ματς την Πέμπτη με Α1 αντίπαλο εκτός έδρας. Την Πέμπτη με έβαλαν για δουλειά κατά τι 10 το πρωί και έκανα σαλάτα.
Τέλειωσα με ρεκόρ 14-8 ενώ ο 1ος είχε 15-7. Δεν είχα αφήσει ματς, όλα λίγο εώς πολύ δύσκολα τα έχασα. Αλλά οι χαλαρές στοίχισαν. Με OBC και Μάτσα εκτός έδρας ας πούμε και με διφορά διάθεσης. Θα μπορούσα να τερματίσω 1ος και ίσως να είχα ένα πρωτάθλημα ακόμα.
Με τα αν δεν κάνεις δουλειά όμως. Μετά τον αποκλεισμό μου από τον Μαμού στα πλέι οφ, ξεπούλησα για να κάνω ανανέωση. Και τότε βίαια και απότομα έκλεισε ο πρώτος κύκλος της ομάδας μου. Μου έτυχε στα ντραφτ ο Μπονιάτης, αγόρασα και τον Mudry και επέστρεψα στις προπονήσεις. Αλλά στις αγοραπωλησίες είμαι ότι χειρότερο κυκλοφορεί μάλλον εδώ μέσα.
Όταν ξεπούλησα με στεναχώρια την ομάδα, ο Νεκτάριος ο Σαριθίν μου είχε πει πως έκλεισε ένας κύκλος για να ανοίξει ένας άλλος ακόμα καλύτερος. Και νιώθω καλύτερος μάνατζερ από ότι τότε. Αλλά κλείνει κι αυτός ο κύκλος όπου να ναι. Ο Mudry 32, o Igor 35, Pizzuti 32. O Fivos δεν πολυκάνει. Κι εγώ ενώ έχω φάει τα λυσακά μου και πρόπερσι αλλά και φέτος, είμαι αουτσάιντερ για την είσοδο στην 4άδα. Για να είμαι ακριβής θα κριθεί τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Ατρόμητου εκτός απροόπτου ποιος θα έρθει 4ος και ποιος 5ος.
Anyway, θα προσπαθήσω να σωθώ έστω στα πλέι άουτ, και του χρόνου με τον Μπαρλά πιο έτοιμο και με αντικατάσταση του Zilic με έναν ΣΦ , αλλά και την ομάδα σε ηλικιακό κόκκινο, θα παλέψω για ότι καλύτερο σε πρωτάθλημα και κύπελλο κυνηγώντας το φάντασμα του παρελθόντος και στοχεύοντας σε τίτλο και επιστροφή στο Β3.
Πραγματικά από καρδιάς λοιπόν ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε Ηλία και Κοτίδη για τα ματς της Τετάρτης!