BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > ΣΕΖΟΝ 42-BASIC RULES OF A1

ΣΕΖΟΝ 42-BASIC RULES OF A1

Set priority
Show messages by
This Post:
00
293677.64 in reply to 293677.62
Date: 7/16/2018 3:55:07 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Συγχαρητήρια Αλέξανδρε! Enjoy the 3peat!

Τα λέμε την μεθεπόμενη σαιζόν...

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Εσύ δεν κατάλαβα γιατί δεν πάλεψες να μείνεις!Αν δεν κάνω λάθος πούλησες μέσα στα play out!

This Post:
00
293677.65 in reply to 293677.64
Date: 7/16/2018 4:28:30 AM
Tavraikos BC
III.16
Overall Posts Rated:
8888
Καταρχάς ο Κένταυρος νομίζω με δίελυσε μετά το 1-0 , ειδικά στο τρίτο μάτς στην έδρα μου, οπότε ήταν καλύτερος..

Δεύτερον έκανα την μακακία και έβγαλα παίκτες για πώληση , έχοντας την εντύπωση ότι το 3ο μάτς γινόταν Κυριακή και όχι Τρίτη !!!!!!!!! οπότε ο βασικό PG πουλήθηκε Τρίτη μεσημέρ.. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα άλλαζε την ιστορία αλλά έχασα έναν βασικό απο λάθος μου..

Ο σχεδιασμός φάνηκε ότι ήταν λάθος.. Ξεκίνησα πολύ καλά για τα δεδομένα μου στην Α1 αλλά οι συνεχόμενοι τραυματισμοί, η προσοχή απο ένα σημείο και μετά στο κύπελλο και η φθορά σε αγωνιστικές καταστάσεις , δεν βοήθησαν...

This Post:
00
293677.66 in reply to 293677.65
Date: 7/16/2018 4:47:52 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Καταρχάς ο Κένταυρος νομίζω με δίελυσε μετά το 1-0 , ειδικά στο τρίτο μάτς στην έδρα μου, οπότε ήταν καλύτερος..

Δεύτερον έκανα την μακακία και έβγαλα παίκτες για πώληση , έχοντας την εντύπωση ότι το 3ο μάτς γινόταν Κυριακή και όχι Τρίτη !!!!!!!!! οπότε ο βασικό PG πουλήθηκε Τρίτη μεσημέρ.. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα άλλαζε την ιστορία αλλά έχασα έναν βασικό απο λάθος μου..

Ο σχεδιασμός φάνηκε ότι ήταν λάθος.. Ξεκίνησα πολύ καλά για τα δεδομένα μου στην Α1 αλλά οι συνεχόμενοι τραυματισμοί, η προσοχή απο ένα σημείο και μετά στο κύπελλο και η φθορά σε αγωνιστικές καταστάσεις , δεν βοήθησαν...

Κατάλαβα!!Εγώ νόμιζα ότι έβγαλες ηθελημένα τους παίχτες προς πώληση και δεν ήθελες να παλέψεις το 3ο ματς!Τελικά νόμιζες ήταν Κυριακή!!

Νομίζω ότι έπρεπε να προσπαθήσεις να μπεις play-off,γιατί και οι 3 ομάδες των play-out από εδώ ήταν πάρα πολύ δυνατές!Δυστυχώς το κύπελλο δεν βοήθησε..Αν είχες αποκλειστεί πιο νωρίς,πιστεύω θα είχες μπει σίγουρα 4αδα!

Δεν πειράζει!!Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψεις πολύ σύντομα!!!

This Post:
22
293677.67 in reply to 293677.63
Date: 7/16/2018 7:20:14 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Το νταμπλ μετράει για τίτλος? []

Χαχαχαχα οχι αλλα οφειλω να το αναφερω! Δεν ειναι και πολλες οι ομαδες που εχουν κανει στην Ελλαδα

Νομίζω ότι υπερβάλλεις!Άλλωστε ο Μάντης έχει προφητεύσει ήδη την οικονομική καταστροφή της ομάδας μέσα στο 2018!Αν πάρουμε 1-2 τίτλους ακόμα,θα είμαστε υπερευχαριστημένοι!!! []

Εχω την εντυπωση οτι μαντης προφητευσε οικονομικο κραχ της ομαδας το 2028 και μαλλον μπερδευτηκε ο πανσοφος και απο την ταραχη του ακουσε 2018! Θα φανει στην συνεχεια...

Πάντως τα 3 συνεχόμενα είναι μια επιτυχία,αφού για πολλές σεζόν δύσκολα κάποια ομάδα έπαιρνε έστω και 2 συνεχόμενα!

Περασαν 9 σεζον απο τοτε που ο Μανος ειχε παρει 2 συννεχομενα που ηταν και ο τελευταιος μεχρι τωρα. 3 συννεχομενα πρωταθληματα εχουν καταφερει πλεον μολις 4 ομαδες μαζι με σενα . Οποτε θα ελεγα ειναι μεγαλη επιτυχια

Είναι πιο ωραία να έχεις και παρέα στο Β3!!!!!!!!!

This Post:
33
293677.68 in reply to 293677.60
Date: 7/16/2018 1:09:43 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΟΝΔΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΟΤΙΔΗ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΙΚΑ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΑΓΡΙΟ ΚΑΒΓΑ. ΛΟΓΙΚΟ, ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ. ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ......
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΚΟΤΙΔΗΣ ΚΑΥΧΙΟΤΑΝ ΟΤΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΥΠΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Ο ΘΕΟΣ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΓΕΡΟΥ, ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΜΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΚΡΟΝ. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΟΤΙΔΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .....

This Post:
00
293677.69 in reply to 293677.51
Date: 7/16/2018 1:16:34 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΩΝ, ΤΗΣ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ BUZZEBEATER, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΩΝ ΜΟΙΚΑΝΩΝ" Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ICI BC ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ(ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ). O ΘΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΩΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ....

This Post:
00
293677.70 in reply to 293677.1
Date: 7/17/2018 4:04:12 AM
Overall Posts Rated:
10001000
3-peat και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Ωραίος ο Κοτίδης!!!!!!

Πάντως με τον υποβιβασμό του Μαμού πέφτει το επίπεδο. Πραγματικά ήταν ο τελευταίος των Μοϊκανών και όσα έχει πετύχει είναι άπιαστα! Ελπίζω ο νέος του κύκλος στην Α1 να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο!

This Post:
11
293677.71 in reply to 293677.69
Date: 7/17/2018 9:03:21 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ανάστατη είναι η κοινότητα του buzzerbeater έπειτα από τον νέο ομηρικό καυγά μεταξύ Κοτίδη και Θεού!!!Σιγά σιγά αποκαλύπτονται νέες λεπτομέρειες για το τι συνέβη και το τι ειπώθηκε....

Τίποτα δεν προμήνυε αρχικά αυτές τις δραματικές εξελίξεις!!Ο γέροντας βρίσκονταν ακόμα Ρωσία και δεχόταν πλήθος τηλεφωνημάτων για συγχαρητήρια!Ένα από αυτά ξεχώριζε...Ήταν ο καλός του φίλος και συνάμα ορκισμένος εχθρός,ο ΘΕΟΣ!!!!!

''ΚΟΤΙΔΗ ΞΕΚΟΛΛΑ,ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ!!!''..του είπε!!Ο γέροντας τον ευχαρίστησε και έπειτα από ανταλλαγη εκατέρωθεν φιλοφρονήσεων.άρχισε να του εξιστορεί πως τα πέρασε στην Ρωσία!!!''Ξέρεις μωρέ ΘΕΕ,μπαλίτσα,βόλτες με τον Πούτιν,βόλτες με τον Μαραντόνα,πολύ πιώμα...δόξα τον (άλλο) Θεό....Ααααααααααα!!!Και το καλύτερο στο άφησα για το τέλος!!!Είδες στην TV το τούμπανο γκομενάκι,την Κροάτισσα Πρόεδρο???Εεεεε...υπέκυψε και αυτή στην γοητεία μου και περάσαμε μια νύχτα πάθους!!Ο Μακρόν ακόμα κλαίει με μαύρο δάκρυ.... :`-(

''ΡΕ ΚΟΤΙΔΗΣ!!ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΜΕ!!ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!''είπε ο ΘΕΟΣ!!''ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η ΑΛΛΗ ΕΡΙΞΕ ΑΚΥΡΟ ΣΕ ΚΟΤΖΑΜ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΟΣ ΚΑΤΣΙΚΟΧΩΡΙΟΥ???

Κάπου εκεί η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει...''ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ????....''ούρλιαξε ο γέροντας???''ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ????ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!ΕΧΩ ''ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ'' ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΙΣ ΣΤΕΛΝΩ ΡΕΕΕ!!!ΕΓΩ ΕΊΜΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΘΕΣΩ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ!!!ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΗ!!!!!!!!!!!! :+(

''ΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!..είπε ο ΘΕΟΣ!!ΑΝ ΤΙΣ ΕΙΧΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΧΕΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA!!ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ???ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΚΟΤΙΔΗ!!!ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΟΗΣ!!ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΕΓΚΑΣ!!!ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ 138 ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΚΑΣΑΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕς ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ????'' ''ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΙΑΧΤΡΟ, ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!!! :D XD

''ΖΗΛΕΥΕΙΣ!!!...ούρλιαξε ο πάνσοφος!!!ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΓΟΗΣ!!!ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Η ΜΠΡΙΖΙΤ ΗΤΑΝ ΤΟ PLAN B,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ Η ΚΡΟΑΤΙΣΣΑ!!ΓΙΑΤΙ????ΤΙ ΕΧΕΙ???ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΙΚΟΥΜΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΑΝ ΜΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!(Ο 100+ γέροντας έβλεπε την 65χρονη Μπριζίτ σαν κορασίδα λογικά...)

''ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΡΕ ΚΟΤΙΔΗ!!!ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ!!!ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!

''ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ!!!''...αντέδρασε οργισμένος ο γέροντας!!!''ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑ ΤΟ HOT ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!ΑΝ ΗΤΑΝΕ Η ΖΗΛΕΙΑ ΨΩΡΑ.....

''ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ???'ΤΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΡΕ????ΜΙΣΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ????ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ 20-19!!!ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΛΕΜΕ...........

Ο πάνσοφος ήταν στα όρια του εγκεφαλικού!!!Μάταια προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν και άρχισε να ουρλιάζει:''ΕΛΑ ΣΤΟ KARAISKAKHS ΡΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις,υπάρχει έντονη ανησυχία για το πρωτάθλημα της σεζόν 43!!Ψύχραιμες φωνές προσπαθούν να ηρεμήσουν και να λογικεύσουν τις 2 αυτές σπουδαίες προσωπικότητες υπό τον φόβο ενός πραγματικού μακελειού,όταν βρεθούν αντιμέτωποι...... (:|

Last edited by ALEXANDROS7 at 7/17/2018 9:16:15 AM

This Post:
00
293677.72 in reply to 293677.70
Date: 7/17/2018 11:53:20 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
3-peat και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Ωραίος ο Κοτίδης!!!!!! (BB)

Ο Κοτίδης δεν είναι απλά ωραίος!!Είναι ένας γόης!!Ένας γυναικοκατακτητής!!Για αυτό άλλωστε την έριξε την πρόεδρο της Κροατίας και άσε τον ΘΕΟ να λέει ότι θέλει!!! :]

Συγχαρητήρια για την εντυπωσιακή επάνοδο!!!22-0 και πρωταθλητής!!Νομίζω είχα δίκιο που σου είχα πει να μην πουλήσεις τόσο χαμηλά τον Rumyantsev και τελικά τον τσίμπησες πίσω! :)

This Post:
00
293677.73 in reply to 293677.72
Date: 7/17/2018 3:52:09 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Τελικά ο Μάντης καλά τα έλεγε!!Είμαστε μέσα γύρω στα 48 μύρια πάνω κάτω....

http://prntscr.com/k7nrzf :(

This Post:
00
293677.74 in reply to 293677.72
Date: 7/17/2018 7:23:45 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Ο Κοτίδης δεν είναι απλά ωραίος!!Είναι ένας γόης!!Ένας γυναικοκατακτητής!!Για αυτό άλλωστε την έριξε την πρόεδρο της Κροατίας και άσε τον ΘΕΟ να λέει ότι θέλει!!!

Συγχαρητήρια για την εντυπωσιακή επάνοδο!!!22-0 και πρωταθλητής!!Νομίζω είχα δίκιο που σου είχα πει να μην πουλήσεις τόσο χαμηλά τον Rumyantsev και τελικά τον τσίμπησες πίσω!

Η πρόεδρος της Κροατίας είναι καλή?

Δώσε καμιά συμβουλή και φέτος ντε! Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω μετανιώσει για την μαζική ανανέωση που έκανα κάποτε στην Α1. Προσπαθώ να στύψω το μυαλό μου μπας και κατεβάσει καμιά ιδέα, αλλά μάταια το παλεύω...

Advertisement