Ανάστατη είναι η κοινότητα του buzzerbeater έπειτα από τον νέο ομηρικό καυγά μεταξύ Κοτίδη και Θεού!!!Σιγά σιγά αποκαλύπτονται νέες λεπτομέρειες για το τι συνέβη και το τι ειπώθηκε....
Τίποτα δεν προμήνυε αρχικά αυτές τις δραματικές εξελίξεις!!Ο γέροντας βρίσκονταν ακόμα Ρωσία και δεχόταν πλήθος τηλεφωνημάτων για συγχαρητήρια!Ένα από αυτά ξεχώριζε...Ήταν ο καλός του φίλος και συνάμα ορκισμένος εχθρός,ο ΘΕΟΣ!!!!!
''ΚΟΤΙΔΗ ΞΕΚΟΛΛΑ,ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ!!!''..του είπε!!Ο γέροντας τον ευχαρίστησε και έπειτα από ανταλλαγη εκατέρωθεν φιλοφρονήσεων.άρχισε να του εξιστορεί πως τα πέρασε στην Ρωσία!!!''Ξέρεις μωρέ ΘΕΕ,μπαλίτσα,βόλτες με τον Πούτιν,βόλτες με τον Μαραντόνα,πολύ πιώμα...δόξα τον (άλλο) Θεό....Ααααααααααα!!!Και το καλύτερο στο άφησα για το τέλος!!!Είδες στην TV το τούμπανο γκομενάκι,την Κροάτισσα Πρόεδρο???Εεεεε...υπέκυψε και αυτή στην γοητεία μου και περάσαμε μια νύχτα πάθους!!Ο Μακρόν ακόμα κλαίει με μαύρο δάκρυ.... :`-(
''ΡΕ ΚΟΤΙΔΗΣ!!ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΜΕ!!ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!''είπε ο ΘΕΟΣ!!''ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η ΑΛΛΗ ΕΡΙΞΕ ΑΚΥΡΟ ΣΕ ΚΟΤΖΑΜ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΟΣ ΚΑΤΣΙΚΟΧΩΡΙΟΥ???
Κάπου εκεί η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει...''ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ????....''ούρλιαξε ο γέροντας???''ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ????ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!ΕΧΩ ''ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ'' ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΙΣ ΣΤΕΛΝΩ ΡΕΕΕ!!!ΕΓΩ ΕΊΜΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΘΕΣΩ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ!!!ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΗ!!!!!!!!!!!! :+(
''ΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!..είπε ο ΘΕΟΣ!!ΑΝ ΤΙΣ ΕΙΧΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΧΕΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA!!ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ???ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΚΟΤΙΔΗ!!!ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΟΗΣ!!ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΕΓΚΑΣ!!!ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ 138 ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΚΑΣΑΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕς ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ????'' ''ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΙΑΧΤΡΟ, ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!!! :D XD
''ΖΗΛΕΥΕΙΣ!!!...ούρλιαξε ο πάνσοφος!!!ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΓΟΗΣ!!!ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Η ΜΠΡΙΖΙΤ ΗΤΑΝ ΤΟ PLAN B,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ Η ΚΡΟΑΤΙΣΣΑ!!ΓΙΑΤΙ????ΤΙ ΕΧΕΙ???ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΙΚΟΥΜΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΑΝ ΜΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!(Ο 100+ γέροντας έβλεπε την 65χρονη Μπριζίτ σαν κορασίδα λογικά...)
''ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΡΕ ΚΟΤΙΔΗ!!!ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ!!!ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!
''ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ!!!''...αντέδρασε οργισμένος ο γέροντας!!!''ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑ ΤΟ HOT ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!ΑΝ ΗΤΑΝΕ Η ΖΗΛΕΙΑ ΨΩΡΑ.....
''ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ???'ΤΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΡΕ????ΜΙΣΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ????ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ 20-19!!!ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΛΕΜΕ...........
Ο πάνσοφος ήταν στα όρια του εγκεφαλικού!!!Μάταια προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν και άρχισε να ουρλιάζει:''ΕΛΑ ΣΤΟ KARAISKAKHS ΡΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις,υπάρχει έντονη ανησυχία για το πρωτάθλημα της σεζόν 43!!Ψύχραιμες φωνές προσπαθούν να ηρεμήσουν και να λογικεύσουν τις 2 αυτές σπουδαίες προσωπικότητες υπό τον φόβο ενός πραγματικού μακελειού,όταν βρεθούν αντιμέτωποι...... (:|
Last edited by ALEXANDROS7 at 7/17/2018 9:16:15 AM