BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 59 - Maestro is back but is not alone..

Σεζόν 59 - Maestro is back but is not alone..

Set priority
Show messages by
This Post:
33
316755.63 in reply to 316755.62
Date: 1/19/2023 8:25:32 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Πλήρωσε τα... καρπούζια ο Astericius

Σκάνδαλο είχαμε στο στοιχηματικό χώρο αφού καμία εταιρία δεν έδωσε αποδόσεις για τον τελικό! Μάλλον πίστευαν ότι θα το πάρει ο Nova και αποφάσισαν να προβούν σε αυτήν την αντιεπαγγελματική κίνηση.

Ένας τελικός που είχε ξεκάθαρο φαβορί και αυτό ήταν οι Supernova Elites, αφού είχε μία καταρτισμένη ομάδα (πλην ενός καλού δυνατού), ενώ στην αντίπερα όχθη οι Campo Stars BC είχαν ένα κράμα δυνατοκαταρτισμένων αλλά και δύο βασικούς αξιοσέβαστους στην περιφέρεια! Ο Astericius καθότι πρώτος στον κόκκινο όμιλο και ταυτόχρονα κυνηγώντας τον alitis bc για το απόλυτο πλεονέκτημα προσπάθησε να κρατήσει δύο καρπούζια σε μία μασχάλη αλλά τελικά του έπεσαν και τα δύο.

Έβγαλε blow out στο πρώτο ματς της προηγούμενης βδομάδας με BUCKS B.C, άφησε στο πάγκο δύο βασικούς στην εκτός έδρας νίκη με OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND αλλά παρότι φαντάζομαι έδωσε αγωνιστική κατάσταση ήταν λογικό να υστερεί σε αυτόν τον τομέα.

Παρόλα αυτά έδωσε μάχη για να λυγίσει τελικά (86-92) σε μία ήττα που μάλλον έχει γλυκόπικρη γεύση αφού από τη μία η ομάδα του έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σ' έναν σπουδαίο αντίπαλο αλλά ταυτόχρονα μάλλον θα σκέφτεται ότι θα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά εάν ήταν στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας με τον αντίπαλό του.

Last edited by Aimar 21 at 1/19/2023 8:27:46 PM

This Post:
44
316755.64 in reply to 316755.63
Date: 1/20/2023 5:30:59 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία.

Πάει καιρός που έχουμε να ποστάρουμε (για διάφορους λόγους εξωπαιχνιδικούς).
Θα είμαι σύντομος και ελπίζω περιεκτικός!

Ευχαριστουμε bobo για post-pre game!

Συγχαρητήρια στον κάμπο για την εμφάνιση σε κύπελλο κ πρωτάθλημα.Έχει αφήσει πίσω τις εποχές που μας ανέβαζε την μυωπία με κάτι τάληρα σε περιμετρικές σε ψηλούς και αν συνεχίσει έτσι δεν θα αργήσει να έρθει κάποιο τρόπαιο.
(Είδα και μία αίτηση που έκανες να γίνει ο τελικός στην έδρα μου ,όπου με έχεις πελατιάσει κανονικά 2 σεζόν τώρα αλλά την αρνήθηκα ευγενικά,μην τριτώσει το κακό!)

Πάντως η προσπάθεια και για τους δύο θεσμούς είναι δύκολος γρίφος με 7 παίκτες .Κ οι Μπάκς την περασμένη εβδομάδα για τους ίδιους λόγους αποκλείστηκαν.

Συγχαρητήρια στον Ξεφτίλα για τον οδηγό προπόνησης και σε όσα παιδιά βοήθησαν.(Μου είχε στείλει στο discord αλλά με πέτυχε σε δύσκολη φάση και δεν μπόρεσα να συνεισφέρω).
Μεγάλο μπράβο και στα παιδιά που τρέχουν τις εθνικές (μικρούς κ μεγάλους).Τους παρακολουθούμε με ενδιαφέρον!Λείπει βέβαια ο Μαμουδιάρης να μας λέει ότι ο Σταμάτας "κρύβεται" επιθετικά και δεν φορτώνει επιθέσεις :-PP

Kαλή συνέχεια σε όλους στο πρωτάθλημα,όσο είμαι Α1 δεν θυμάμαι άλλο να παίζεται το πλεονέκτημα μέχρι τελευταία αγωνιστική και να κοιτάμε διαφορές πόντων μέχρι την τελευταία στροφή.

Ps:H χαρά του τίτλου εξισορροπείτε από τον θυμό για την σεζόν 52 όπου εαν είχαμε κερδίσει με "run n gun" θα είχαμε κλείσει όλα τα περιμετρικά συστήματα σε τελικούς κυπέλλου...αλλά ο Αετός είχε άλλη άποψη.Αλήθεια που τίς βρήκε τις περιμετρικές για να μας ανακόψει....?να βγουν οι παίκτες στην φόρα,κάποιο λάθος είχε γίνει! :-))

Ps2:Ο άλλος ο μισητός ,ο διαγαλαξιακός άμπαλος παίζει (όπως και εγώ) το παιχνιδι ψυχαναγκαστικά απλά εκείνος βρίσκεται μεταξύ 1ής κ 2ης κατηγορίας...Άμα πέσει δεν τον βλέπω να ξανανεβαίνει! :-P

This Post:
33
316755.65 in reply to 316755.64
Date: 1/21/2023 6:53:42 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ps2:Ο άλλος ο μισητός ,ο διαγαλαξιακός άμπαλος παίζει (όπως και εγώ) το παιχνιδι ψυχαναγκαστικά απλά εκείνος βρίσκεται μεταξύ 1ής κ 2ης κατηγορίας...Άμα πέσει δεν τον βλέπω να ξανανεβαίνει! :-P

Πολλά συγχαρητήρια μισητέ μου αντίπαλε!Είμαστε σκασμένοι όλοι εδώ που πήρες το κύπελλο! :-)

Μιας και έγραψες εσύ,είπα να γράψω και εγώ!Ασε που μπορεί να είναι ένα από τα τελευταία μου ποστ στην Α1.

Έχεις δίκιο!Δεν το παρατάω απλά από συνήθεια.Είναι κάτι που έχω συνηθίσει να κάνω για πάνω απο μια δεκαετία!

Την Τρίτη ξέχασα πάλι να στήσω(και είχα και Push στο deafult χωρίς να θυμάμαι πότε το είχα βάλει!χαχα)

Στην άκρη κάθονται 14 μύρια,αλλά βαριέμαι να ψάξω παίχτη.Βασικά ο Κοτίδης θεωρεί ότι προσπαθώ να τα τσεπώσω ύπουλα όταν αποχωρήσω! :-)

Στην αρχή της σεζόν με έπαιξε κάποιος patient χωρίς φλιπ.Και ο παίχτης στον άσο ξεκολώθηκε(έτσι νόμιζα!)Θυμόμουν ότι ο αμυντικός μου είχε πέσει από 19 σε 17 στην άμυνα.Κάνω ένα κόπο να δω τα σκιλ και είχε πάει στο 11!ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ???χαχαχα!

Δυστυχώς τα 14 μύρια ήταν λίγα για να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης και ο αθλητής συνεχίζει να παίζει βασικούρα!Αλλωστε νεούδι είναι ακόμα!Ελπίζουμε να βελτιωθεί! :-)

This Post:
88
316755.66 in reply to 316755.64
Date: 1/23/2023 4:58:06 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Δεν γίνεται να μην δεν δώσω συγχαρητήρια όταν σε βλέπω να σηκώνεις το ένα κύπελλο μετά το άλλο και ξαφνικά έχω συγκάτοικο στην 5η θέση με 4 ο καθένας.

Σε λίγες σεζόν πιστεύω ότι δεν θα έχεις αφήσει μόνο εμένα πίσω αλλά ίσως και τον μισητό σου που βρίσκεται από πάνω με 5!

Μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά της Α1 των τελευταίων σεζόν αφού δεν έχω ποστάρει εδώ και πολύ καιρό:

Με το πρωτάθλημα της σεζόν 56 ο deminis με τους BUCKS έγινε η 2η ομάδα μετά τον Ασυγκράτητο(σεζόν 2) που κερδίζει πρωτάθλημα σαν rookie! 54 σεζόν χρειάστηκαν για να ξανάγίνει κάτι τέτοιο, πολλά μπράβο!

Ο Αλήτης έγινε η πρώτη ομάδα μετά από 10 ολόκληρες σεζόν που έκανε back to back στα πρωταθλήματα στην Α1!

Ο Αλέξανδρος7 όσο άμπαλο και να τον λέει ο Κοτίδης με την συμμετοχή του στον τελικό κυπέλλου την σεζόν 56 έγινε ο 1ος Έλληνας που πέρασε τον Ασυγκράτητο σε συμμετοχές τελικών κυπέλλου αφού αυτή ήταν η 10η έναντι των 9 που είχε παίξει ο Ασυγκράτητος!

Που είσαι ρε Αλέξανδρε;

Last edited by τεράστιος at 1/23/2023 4:59:24 PM

This Post:
11
316755.67 in reply to 316755.66
Date: 1/24/2023 5:03:40 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Που είσαι ρε Αλέξανδρε; :/

Εφυγες εσύ, σταμάτησες να γράφεις στατιστικά και τώρα πάω να πέσω.Ήταν το τελευταίο κίνητρο! :-)

Είσαι καλά?Μπορεί να έχουμε καιρό να μιλήσουμε,αλλά να ξέρεις ότι η Α1 δεν ήταν η ίδια για μένα από τότε που μας εγκατέλειψες!Και ο Κοτίδης σε έχει στο μυαλό του ως νο1 στόχο για να αναλάβεις το restart των LEGEND!:-)

This Post:
11
316755.68 in reply to 316755.67
Date: 1/25/2023 3:44:00 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Θα επιστρέψω αλλά μπορεί να αργήσω καμιά 10αριά σεζόν ακόμα! Θα με περιμένεις;

Μην την αφήσεις την ομάδα πάντως κρίμα είναι!

Κράτα την έστω για να ανταλλάζουμε κανένα νέο!

This Post:
22
316755.69 in reply to 316755.68
Date: 1/28/2023 1:25:00 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Μετά το τέλος του σημερινού αγώνα ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 7 δήλωσε:

''Αν ανησυχώ για αύριο?Όχι βέβαια!!Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Θα έχω προλάβει να φυγαδευτώ εκτός Ελλάδας πριν με πιάσει στα χέρια του ο Κοτίδης...'' :-)

This Post:
11
316755.70 in reply to 316755.68
Date: 1/28/2023 1:27:01 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Θα επιστρέψω αλλά μπορεί να αργήσω καμιά 10αριά σεζόν ακόμα! Θα με περιμένεις; XD

Μην την αφήσεις την ομάδα πάντως κρίμα είναι! :(

Κράτα την έστω για να ανταλλάζουμε κανένα νέο!

Δεν έχω σκοπό να αφήσω τελείως την ομάδα.Εδώ θα είμαι και σε 10 σεζόν θα ανέβουμε μαζί! :-)

From: scoko
This Post:
00
316755.71 in reply to 316755.70
Date: 1/28/2023 3:38:40 PM
Valencia B.C.
A1
Overall Posts Rated:
5555
Καλή επιστροφή στην Α1 στους Tromokrates οι οποίοι στάθηκαν άτυχοι στο τέλος με τους τραυματισμούς. Πριν τα πλέι άουτ, εκ νέου τραυματισμός του Driokolapti στο πρώτο παιχνίδι (που πριν δύο σεζόν ντεμπούταρε στην U21 υπό της οδηγίες μου) και σήμερα έχασε τον Asrtreika νωρίς την ώρα που έκανε την αντεπίθεσή του στη 2η περίοδο. Δεν ήταν εσκεμμένα πάντως.

This Post:
22
316755.72 in reply to 316755.71
Date: 2/3/2023 2:38:38 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Υποβιβασμός για OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND μετά από 28 σεζόν!

Μόνο η στέψη για τους πιθανότατα αυριανούς πρωταθλητές BUCKS B.C μένει για να ολοκληρωθεί η σεζόν 59. Ο τραυματισμός του Nolde στο ξεκίνημα των πλέι οφ και η εντός έδρας ήττα στο πρώτο ματς από την ομάδα του demini, έχοντας μάλιστα κακές καταστάσεις, μάλλον βάζουν τέλος στο σερί των δύο πρωταθλημάτων για τον alitis bc.

Οι κυπελλούχοι Supernova Elites είχαν ευκαιρία να κάνουν ακόμη και το νταμπλ, όντας οι μοναδικοί κόκκινοι που διεκδικούσαν με αξιώσεις μία θέση στον τελικό με καλές καταστάσεις, αλλά ο Astericius και οι Campo Stars BC πήραν τη ρεβάνς για το χαμένο τελικό με τακτικό ματ από τα λίγα!

Αυτό που προκάλεσε πάντως μεγαλύτερη αίσθηση στην Α1 είναι ο υποβιβασμός του OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND μετά από 28 σερί σεζόν παρουσίας στην πρώτη κατηγορία. Η μεγαλύτερη ομάδα μαζί με τον Asingratitos BC και πρώτη στη σύγχρονη μπαζερική ιστορία. Ο τίτλος για τη σειρά με τη Valencia Basket Club (Taronjas) στα πλέι άουτ θα μπορούσε να είναι: Οι λιγότερο παρατημένες "νυχτερίδες" επικράτησαν έναντι της... μούμιας ονόματι Legend.

Ο ALEXANDROS7 δεν κινήθηκε μεταγραφικά για να ενισχύσει τα ΚΑΠΗ όπως έκανε σε παρόμοιες περιπτώσεις τις προηγούμενες σεζόν. Φάνηκε μάλιστα να του λείπει ο μεγάλος του αντίπαλος τα προηγούμενα χρόνια, τεράστιος, και ο υποβιβασμός ίσως είναι μία προσπάθεια να τον συναντήσει και πάλι στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Αξιολόγηση της σεζόν

Στην αντίπερα όχθη τώρα, κάκιστη χρονιά για την ομάδα του Aimar 21, χωρίς στόχους(!), η οποία έκλεισε πάντως με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Θεσσαλονικιός μάνατζερ έβαλε σε δεύτερο πλάνο την ομάδα του και σε πρώτο την Εθνική Νέων U21 με την οποία ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση (για να παινέψουμε και λίγο τα... γένια μας) στην ιστορία της φτάνοντας έως τους "8" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U21 -- Σεζόν 59.

Οι στόχοι της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν θα ήταν: Η παραμονή στην κατηγορία, είτε μέσω πλέι οφ, είτε με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ. Στο κύπελλο να προχωρήσει η ομάδα όσο περισσότερο μπορούσε και κλασικά η προπόνηση μαζί με κάποια σχετική οικονομία. Αυτή η συνέντευξη Τύπου δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ!

Τι συνέβη; Η ομάδα κατέβηκε με το ίδιο ρόστερ που ανέβηκε με την προσθήκη του Mazzurana πριν τα περσινά πλέι οφ έχοντας κάποιες χτυπητές αδυναμίες για επίπεδο Α1. Βρισκόταν στην 5η θέση στα μισά όταν και πουλήθηκε ο 34χρονος Ιταλός που είχε προλάβει να χάσει νομίζω 7 σκιλ και τον ακολούθησαν τρία σπόρια κι η αλλαγή ψηλού. Αφορμή ο αποκλεισμός στο Κύπελλου όπου η ομάδα κατέβηκε με τα δεύτερα(!), επιλέγοντας να κατέβει στο εκτός με τα LuNey_ToOnS κάνοντας όμως... τουρισμό.

Με μπάτζετ κάτω από τον κατώτατο μισθό, ένα κείμενο με τίτλο: "Μπάζερ... εμετός, καταστάσεις έκτρωμα!", έκανε την εμφάνισή του με τον γραφών να κράζει για τις καταστάσεις μέσα στη σεζόν αλλά και να τα βάζει με αυτόν που θα έπρεπε να είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας (Qu Zhi), αλλά πετούσε... χαρταετό, βγάζοντάς τον στη λίστα.

Η αλλοπρόσαλλη τακτική των "νυχτερίδων" συνεχίστηκε, αφού δέκα λεπτά πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου ενόψει post season οι δύο ψηλοί της ομάδας, ακριβά μεν, αλλά ήταν στη λίστα. Εάν ήθελε ο Legend χτυπούσε έναν, (ειδικά τον Zhi) κι έμεινε σίγουρα. Μία ημέρα πριν η Βαλένθια είχε ανακοινώσει την προσθήκη του Σλοβένου διεθνή, Pisanski, ο οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη σειρά όντας αλάνθαστος με 16, 32 και 30 πόντους αντίστοιχα (στο πρώτο ματς ήταν αλλαγή). Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός της U21 οπότε έστω και την ύστατη στιγμή ενισχύθηκε η ομάδα προς χαρά των φιλάθλων αλλά και του τεράστιου, έναν από τους πιο πιστούς οπαδούς της ο οποίος με παρότρυνε προς αυτή την κατεύθυνση ζητώντας την παραμονή αλλά και κατάκτηση τίτλου για την επόμενη σεζόν(!).

Last edited by Aimar 21 at 2/3/2023 3:05:24 PM

This Post:
33
316755.73 in reply to 316755.72
Date: 2/3/2023 4:35:51 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers

Σε παρότρυνα αλλά τα κάνατε χάλια αφού καταφέρατε να διασταυρωθείτε με τον Αλέξανδρο και όποιος και να κέρδιζε θα ξενέρωνα για τον άλλο!

Συγχαρητήρια για την μεγάλη παραμονή και φυσικά για την πολύ μεγάλη πορεία με την U21! Πάντρεψε τα αυτά του χρόνου και με έναν τίτλο των νυχτερίδων για να ολοκληρωθεί το παζλ!

@ALEXANDROS7

Αλέξανδρε δεν ξέρω αν σε ενδιέφερε να παραμείνεις ή όχι αλλά η απώλεια σου είναι πλήγμα για την Α1. Πέρα από τα αγωνιστικά επιτέυγματα σου που είναι ασύγκριτα ήσουν η καλύτερη παρέα μου για πάρα πολλές σεζόν! Θυμάμαι με μελαγχολία το χαβαλέ στο φόρουμ με τον Κοτίδη για να μην μιλήσω για τα άπειρα προσωπικά μηνύματα σε σχετικά και άσχτετα θέματα με το παιχνίδι!

Ελπίζω να είσαι καλά στην ζωή σου φίλε και αν υπάρχει χρόνος για λίγο μπάζερ θα ήθελα να σε ξαναδώ με λίγη όρεξη κάποια στιγμή. Μέχρι και αν γίνει ποτέ αυτό η Α1 σε αποχαιρετά παγκόσμιε πρωταθλητή!

Advertisement